Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 15:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε αμα σε βλεπει σαν φιλο δυσκολα θα σε δει αλλιως..ειναι πολυ σπανιο δυστυχως..τωρα αν πιστευεις οτι δεν μπορεις να ειστε φιλοι και την γουσταρεις τοσο πες το της στα ισια και οτι γινει ..Μπορει να νιωθει και αυτη διαφορετικα για σενα αλλα επισης μπορει και να θυμωσει και να χασεις μια φιλια.. που ομως σε βαθος χρονου αν συνεχισεις να νιωθεις ετσι χωρις να της το λες και να σε νομιζει κολλητο δεν θα σου κανει καλο ..Πήγαινε στο θέμα: φιλια αναμεσα σε αγορι και κοριτσι?
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 20:32 @Sex
Έτυχε να διαβασω το κείμενο σου και απλα θέλω να σου πω δυο πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό.Καταρχας το τι είσαι ακόμη παρθένα δεν είναι καθολου κάκο και δεν πρέπει να σε αγχώνει όταν βρεις το ατόμο να είσαι σιγούρη οτι θα το καταλάβεις και δεν νομίζω καποιος που πραγματικα σε θέλει θα τον πειραζει το οτι εισαι παρθένα ισα ισα θα ελέγα το αντίθετο.Επισης σε αύτο που αναφέρεις για το οργάσμο νομίζω οτι σχεδόν όλες οι γυναίκες μπορούν να έχουν κλειτοριδικό οργασμό ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τον κολπικό τουλάχιστον απο σω γνωρίζω οπότε μην σε αγχώνει αυτο.. εισαι σε ηλικία που λογίκο ειναι να σε απασχολούν ολα αυτα!
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος |