Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 18:13 @Sex
Εγω ειμαι 15 χρονων και δεν εχω αυτο το προβλημα. το ειχα πιο παλια και απο μονο του με τον καιρο περασε. τωρα επειδη εισαι 15 χρονων δεν ξερω... καλυτερα να πας σε καποιο γιατρο να σου πει τι να κανεις. αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: provlima i oxi?
Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 12:57 @Μηχανήματα
η μηχανη βγαζει 7 καρε το δευτερολεπτο και εχει ενα μπασερ που χωραει 10 μεσα. αν η καρτα ειναι αργη το μπασερ θα γεμωσει και η μηχανη θα μειωσει τα καρε..... Πήγαινε στο θέμα: Nikon D7000
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 20:00 @Μηχανήματα
Μια ωραία εφαρμογή ειναι το nave fre δεν θυμαμαι πως γραφεται τωρα. ειναι χαρτης εχει ολες τις οδους και αμα εισαι καπου που δεν εχεις ιντερνετ αναβεις το gps του κινητου και βρησκει που εισαι και σου διχνει καποιους αλλους κοντηνους προορισμους. παλυ ωραια εφαρμογη Αποδεκτη αν σ αρεσει η εφαρμογη πλζ Πήγαινε στο θέμα: εφαρμογες
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 19:51 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα μια καρτα μνημης SD για την Nikon D7000 (7καρε ανα δευτερολεπτο)αλλα δεν ξερω πωσα mbs/s πρεπει να ειναι. Μπορει καποιος να με βοηθισει??
Πήγαινε στο θέμα: Nikon D7000
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 19:00 @Sex
ευχαριστω! δεν μπορω ομως.... πολυ δυσκολο
Πήγαινε στο θέμα: Χυνω
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 18:30 @Sex
Γεια σας παιδια. ειμαι 14-15 χρονων και τον εχω 14,5 cm. Οταν παιζω δεν χυνω σχεδων τιποτα μπορει να βγαλω 2-3 σταγωνες. (τον παιζω 5-6 φορες την ημερα). Οταν ομας το κανουμε με την κοπελα μου η τον παιζουμε μαζι χυνω και μαλιστα παει πολυ μακρια. Ειναι φυσιολογικο το οταν παιζω μονος δεν χυνω (5-6 φορες την μερα ειπααι) Αυτα. Ευχαριστω εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: Χυνω
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 23:42 @Sex
απο τι μου ειπε παντα σταθερος ηταν ο κυκλος της μονο οταν μπηκε νοσοκομειο για μια επεμβαση ειχε ενα μηνα καθηστερηση και μετα ηταν καποιες μερες ποιο λιγος κι αλλες κι αλλες πιο μεγαλος. χθες πονουσε παρα πολυ στην κοιλιε πηγα τουαλετα ειδε λιγο ελαχιστο αιμα ... Ε περημενε με την μερα θα αυξηθη αλλα μιονωταν και σημερα τπτ
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 13:15 @Sex
Γεια σας παιδια. Εχουμε καποιο προβλημα με την κοπελα μου. Εχει καθιστεριση 4 μερες αλλα χθες ειδε λιγο αιμα και πονο αποτι μου ειπε. Το καναμε και με προφυλαξεις και χορης. Εγκυος δεν πιστευω να ειναι επειδη δεν εξπερματωσα μεσα της αλλα φοβαμε μπας και το κανα χορης να το καταλαβω.... μπορηται να με βοηθισεται τι μπορει να σημβαινει|? ειμαστε και οι δυο μας 14 χρονον
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος |