Μήνυμα στις 1/5/2016 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν είναι μία κοπέλα που μου αρέσει και της αρέσω. έχουμε βγει 3 φορές και πάντα μιλάγαμε σε απόσταση αναπνοής. Εγώ όμως δεν έχω ξαναφιλήσει κοπέλα ουτε εκείνη αγόρι(νομίζω) και πάντα ,ενώ ξέρω πώς θέλει και εκείνη, κολλάω και δεν κάνω κάτι. Εγώ πάω α. λυκείου και αυτή γ. γυμνασίου. Σύντομα θα ξαναβγούμε και άμα δεν γίνει κάτι ούτε τώρα αυτή θα ξενερώσει και δεν θα γίνει ποτέ. Πώς να την προσεγγίσω εκεί που μιλάμε για να την φιλήσω? Να της πω κάτι ή απλά να πάω γιούργια? Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη...
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτο φιλί/φάση Επείγων
Μήνυμα στις 13/3/2015 στις 17:24 @Sex
Παρακαλώ κορίτσια απαντήστε γιατι φοράτε στρινγκ και πείτε την αλήθεια θελω πολυ να μάθω
Πήγαινε στο θέμα: Στρινγκ
Μήνυμα στις 27/1/2015 στις 01:30 @Sex
Τα κορίτσια. Όταν τελειωνεται στον αυνανισμό χύνεται κάπως κιόλας ;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κορίτσια
Μήνυμα στις 26/1/2015 στις 13:17 @Sex
Εχω απορία ποσό συχνά αυνανίζονται τα κορίτσια και πόση ώρα σας παίρνει ; Κορίτσια παρακαλώ απαντήστε
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κορίτσια
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 01:14 @Sex
Μπορείς εκεί που φιλιεστε να τον χουφτωσεις και μπροστά μέσα απο το παντελόνι ή καπια στιγμή που θα είστε μόνοι σας κάπου μέσα να του την πέξεις ή ακόμα καλύτερα να του πάρεις μια πίπα αυτά θα τον ανάψουν σύγουρα πολυ και ειδικά τα δυο τελευταία θα σε έχει για θέα. Μην ξεχνάς ότι ειναι 17 και μπορεί να θελήσει να βρει άλλη κοπέλα για να προχωρήσει παραπάνω. Επίσης ζητά του ανταλλάγματα που θα ικανοποιούν και εσένα , πχ κανα δαχτυλάκι
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω ???
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 01:04 @Sex
Είχα παει στην δερματολόγο για να με εξετάσει και εκεί που με εξέταζε μου κατέβασε το μποξεράκι για να με εξετάσει και εκεί κάτω.Αυτη ειναι ωραία εξωτερικά και γύρω στα 30 και εκεί μου με εξέταζε μου σηκώθηκε. Αυτη συνέχισε να με εξετάζει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και μου ψηλαφίζε τα αρχίδια. σε κάποια φάση όπως μου την κρατούσε με ρωτάει “δεν πιστεύω να ντρεπεσε;” και εγώ έχυσα. ντράπηκα παρά πολυ και δεν ήξερα τι να κάνω γιατι είχαν παει και στα χερια της. Ειναι φυσιολογικό αυτό που έπαθα; Πήγαινε στο θέμα: Έχυσα στην γιατρό
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 00:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όταν λες δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο τι ενωεις;Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω ??? |