Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 17:35 @Sex
Dieftharmenos Με έχεις αφήσει άφωνη! Πρώτον ευχαριστώ που θέλησες να μοιραστείς μαζί μου την εμπειρία σου με Παρθένα και χαίρομαι πολύ που είστε ακόμα μαζί και αναπολείται τέτοιες στιγμές! Δεύτερον μπορώ να πως πως το χειρίστηκες άψογα το θέμα αυτό και το γεγονός πως όλο αυτό κράτησε 1:30 ώρα γιατί ήθελες να την προετοιμάσεις σωστά ώστε να γίνει όσο τον δυνατόν ανώδυνα αυτό με ξεπερνάει...... Και πάλι μπράβο σου! Κάτι ακόμα αν δεν σε πειράζει και αν δεν σε κούρασα... Εκείη την στιγμή εσύ ένιωθες πως έκανες Σεξ ή Έρωτα? και πιά είναι σύμφωνα με τον δικό σου χαρακτήρα η διαφορά τους??? Επίσης για εσάς τους άντρες το να κάνετε στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα σας είναι κάτι ευχάριστο? και αν ναι θέλω να μου το εξηγήσεις με λεπτομέριες! ΥΓ. Έξυπνο και εφικτό αυτό που την καλοσώρισες μόνο με μποξεράκι! ΥΓ2. Σορρυ που σου κάνω γκάλοπ με τις 15 ερωτήσεις αλλά έχω πολλές απορίες Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος
Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 17:18 @Sex
DrHale Το σκέφτομαι τόσο πολύ γιατί δεν είχα μιλήσει έως τώρα με κάποιο αγόρι για το σεξ και πια είναι η άποψη του με το να πάει με παρθένα. Επιπλέον είχα ακούσει μια φορά άθελα μαι συζήτηση του αδελφού με τους φίλους του ( είναι 20) και να λένε αυτά τα αισχρά πράγματα για τα κορίτσια που είναι παρθένες και πως οι φλούφλιδες πηδάνε παρθένες και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες .... Μου φάνηκε τόσο σκληρό να μιλάνε έτσι για κοπέλες που στο κάτω κάτω δεν πρέπει να ήταν άνω των 18 για τα κορίτσια που απευθύνονταν έπειτα συγκεκριμένα..... Koukos δυστυχώς στην εποχή που ζούμε για τους περισσότερους/ρες το να είσαι παρθένα και μετά τα 16 δεν είναι σωστό ή είναι κακό ή πολύ το αποκαλούν ακόμα και ως ρετσινιά! εγώ δεν θα συμφωνήσω σε αυτό! Ποτέ δεν έκρυψα σε κανέναν πως είμαι παρθένα και ειλικρινά πάντα ένιωθα σωστά απέναντι στα 14χρονα που πηδιούνται για να αποδείξουν πως μπορούν όσο για το άλλο πως εμείς τα κορίτσια δεν αυνανιζόμαστε τόσο συχνά όπως τα αγόρια θα συμφωνήσω με την απάντηση του Dieftharmenos!Σε πληροφορώ πως μόνο με τον αυνανισμό έχω φτάσει να τελειώσω 5 φορές σε μια μέρα............ Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος
Μήνυμα στις 16/8/2014 στις 20:38 @Sex
Dieftharmenos Ευχαριστώ που διάβασες το κείμενό μου και εξέφρασες την δική σου γνώμη! Ας το πάρουμε από την αρχή! χαίρομαι έκπληκτα που ένας ακόμα βρίσκει φυσιολογικό και αποδεκτό μια κοπέλα να αυνανίζεται με αυτόν τον τρόπο! Από την άλλη ναι ευτυχώς ή δυστυχώς μου έχει δημιουργηθεί αυτό το στερεότυπο του ΄΄πρίγκιπα'' στο υποσυνείδητό μου διότι βλέπω πως όσα κορίτσια στην ηλικία μου κάνουν σχέση και ολοκληρώνουν χωρίς να υπάρξει ρομαντισμός και επικοινωνία γρήγορα το μετανιώνουν την πρώτη τους φορά! Το ξέρω πως είμαι ακόμα μικρή και σε αυτή την περίπτωση άπειρη αλλά ξέρω πως σίγουρα υπάρχει το τέλειο ''ένωμα'' δυο σωμάτων και χαίρομαι που και εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει πρόωρα!!! ΥΓ. Είναι ΕΝΑ απο τα αγαπημένα μου βιβλία όχι επειδή ο Christian του βιβλίου πηδάει ασύστολα την Anastazia γιατί όπως και να το δείς το θέμα το να σε χτυπάει ο άλλος για να ικανοποιηθεί είναι πέρα για πέρα άθλιο και ναι θα συμφωνήσω μαζί σου πως το τότε φεμινιστικό κίνημα είχε και αυτό τον χαρακτήρα .... Αυτό που μάρεσε είναι ο τρόπος με τον οποίο την πλησίασε... αυτό που παρατηρεί κάθε της βλέμμα, που ενδιαφέρεται να μάθει την σκέψη της, που την θέλει ''δικη'' του! και τις διάφορες ενδιαφέρουσες συζητήσεις του! ΥΓ2. Θέλω πολύ να μάθω (αν σου είναι βέβαια εύκολο και δεν έχεςι πρόβλημα) να μου γράψεις την πρώτη σου φορά που πήγες με Παρθένα.... Γενικά όλη την διαδικασία και τις εντυπώσεις σου ! Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος
Μήνυμα στις 16/8/2014 στις 20:10 @Sex
DrHale Ναι φέτος έδωσα και πέρασα εκεί που ήθελα! Αλλα δεν θα αναγκαστώ να αλλάξω πόλη και να έχω τον δικό μου χώρο και αυτό με χαλάει γιατί πάνω κάτω όλοι γνωστοί μου είναι και ήθελα πολύ να σπουδάσω σε άλλη πόλη ώστε να γνωρίσω νέο κόσμο και νέες παραστάσεις και να ξεφύγω και λίγο απο τους γονείς μου :P ......... Δεν ξέρω πως είναι για εσας τους άντρες η πρώτη σας φορά δηλ τι περισυλλογή έχετε κάνει ή πως την έχετε φανταστεί αλλά προφανώς εμείς τα θηλυκά έχουμε μαι σαν ιεροτελεστια μέσα στο μυαλό μας για γίνει η πρώτη μας φορά
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος
Μήνυμα στις 16/8/2014 στις 18:36 @Sex
Kon_lost@ και DrHale Σς ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενο μου και θα λάβω υπόψη μου αυτά που γράψατε....... Δεν είμαι σίγουρη αν θα βρω ποτέ τον τύπο του άντρα που θα με ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα αλλα εύχομαι η πρώτη μου σεξουαλική επαφή και γενικά η πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση να μην βασίζεται σε ψέματα και ανασφάλειες........ θέλω η πρώτη μου φορά να μου μείνει σαν μια γλυκιά ανεξίτηλη ανάμνηση και όχι κάτι που πρέπει απεγνωσμένα να ξεχάσω........ Φαίνεται πως διαβάζω πολλά βιβλία με υποτιθέμενους ωραίους άντρες που παρατηρούν τα πάντα και κάνουν υπερθεικό έρωτα και αυτό προφανώς δρά άμεσα αρνητικά την ψυχολογία μου , περιμένοντας τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο, Οκ δεν λέω πολλές κοπέλες θα θέλαμε τα αγόρια να έπαιρνα αυτή την μαγική όψη των ηρώων και όχι μόνο στα λόγια αλλα και στις πράξεις......Δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα δεν ξέρω στα αλήθεια αν όλη οι χαρακτήρες των βιβλίων έχουν μέσα τους ένα ψήγμα αλήθειας....... Ενκατακλείδη αυτό που θέλω πραγματικά είναι την πρώτη μου φορά να μην νιώθω μόνο σωματικά έτοιμη αλλα και ψυχικά ωστέ η ικανοποίησει που θα επέρθει να είναι και σωματική και ψυχική! Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο και διαβάσατε τι δικές μου ανησυχίες και προβληματισμούς.......
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 18:37 @Sex
WOW!!! Μπράβο σου που αν και 16 έχεις τόσο ξεκάθαρες και ολοκληρωμένες αντιλήψεις........ Με αφήνεις άφωνη! Είναι απίστευτο για ένα αγόρι στην ηλικία σου να ξέρει τόσα πολλά και να είναι σε θέση να απαντάει σε τέτοια ερωτήματα περι του σεξ εφόσον δεν έχει κάνε τίποτα....... χαίρομαι πολύ για σένα! και αν δεν κάνω λάθος φαίνεσαι για άτομο ανήσυχο και ψαγμένο!!! μαρέσει
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 18:06 @Sex
(GiannakosBAcK@ Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για την τυπικότητα σου και το ενδιαφέρον σου.... χρειαζόμουν να τα βγάλω απο μέσα μου! Όσο αυτό που είπες πως είναι καλό που είμαι ακόμα Παρθένα με έκανες να χαρώ ακόμα πιο πολύ! ...... ναι θα συμφωνήσω πως δυστιχώς πολλα κορίτσια ξεκινούν απο την ηλικία 13-15 έχοντας στο νου τους πως το να είσαι Παρθένα και μετά τα 17 είναι κάτι σαν ''ρετσινιά'' Αυτό το απεχθάνομαι που το βλέπω αλλα αυτό που με εξοργίζει αφάνταστα είναι η λογική των αγοριών που αποφεύγουν να πάνε με παρθένα λέγοντας ''όταν πας με παρθένα δεν πηδάς κάνεις μετάνοιες'' Αυτό που λένε όσοι το λένε είναι τέρμα ηλίθιοι με πάτο IQ...... Ο σωστός ο άντρας είναι αυτός που μπορεί να κάνει μια παρθένα Γυναίκα....... Αυτό το βλέπω συνήθως στα αγόρια της δικής μου ηλικίας γιαυτό....... εμμμμ και κάτι ακόμα..... με τρώει η περιέργεια και αν δεν σε πειράζει διότι δεν θέλω να είμαι αδιάκριτη εσύ έχεις πάει με παρθένα? και αν ναι θέλω να μου πείς απο την δική σου πλεύρα ( αν θες και αν νιώθεις άνετα) πως ήταν σαν εμπειρία?.... και πάλι ευχαριστώ
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 16:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι λογικό να μην της έχει έρθει περίοδος ακόμα και της συμβεί αυτό διότι είναι 14 χρονών και ο κύκλος της δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα και γενικά δεν έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να είναι έτοιμη χωρίς τα παραπάνω...... σου συνιστώ αν δεν της έχει έρθει περίοδος την επόμενη εβδομάδα να την προτείνεις να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο! όσο για το άλλο είναι πιθανόν να μείνει η γυναίκα έγκυος ακόμα και ας μην έχει εκσπερματίσει ο άντρας μέσα της...... αυτό το λένε ειδική! Ο αντρας κατα την πράξη πριν τελειώσει τις περισσότερες φορές εκκρίνει λίγα δείγματα σπέρματος και έπειτα εκσπερματώνει ολοκληρωτικά.... Γιαυτό πάντα προφυλάξεις ή τουλάχιστον να παίρνει αντισυλληπτικά ( αν και δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο το προφυλακτικο)Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 15:53 @Sex
Webmaster@ χαχαχαχαχααχ οκ ευχαριστώ που διάβασες το κουραστικό και ανορθόγραφο προβληματικό μου κείμενο
Μήνυμα στις 11/8/2014 στις 15:47 @Sex
GiannakosBAcK@11 Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες και θα λάβω υπόψη μου αυτά που μου είπες..... Σορρυ πάντως για τα ορθογραφικά μου λάθη τώρα ξαναείδα το κείμενο μου και νευρίασα πολύ...... Ήθελα να συμπληρώσω στο σημείο εκεί που γράφω για το πρώτο μου φιλί πως αφού ολοκλήρωσα ( ήρθα σε κανονικό οργασμό) πολύ φανερά μόνο με την εντριβή που δημιουργήθηκε μεταξύ εμένα και του αγοριού μου , η σχέση μας είχε εξελιχθεί άσχημα και περίπλοκα και αυτό μου προκαλούσε συνεχώς αμηχανία... Με πίεζε συνεχώς να το αγγίζω στον κάβαλο του ή να παίξω μαζί του και γενικά πίστευε πως είχα εμπειρία σε αυτό το θέμα ενώ τον διαβεβαίωνα πως ήταν το πρώτο μου αγόρι! Του είχα μιλήσει για τον αυνανισμό και έκτοτε με κοιτούσε πολύ περίεργα( ήταν μάλλον και η αιτία να χωρίσουμε αφού με κοιτούσε με επιφυλακτικότητα σαν να ήμουν μεταλλαγμένο όν) ..... Τέσπα ήμουν τότε μικρή και λογικό είναι να μην ήθελα τέτοιους είδους σχέση........ Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι το δυσάρεστο συμπέρασμα που έχω καταλήξει και θέλω πολύ να το συζητήσουμε! Είμαι λοιπόν από τα άτομα της παρέας μου (που αποτελείτε μόνο από κορίτσια)που δεν ντρέπεται να μιλήσει για το σεξ και γενικά να αναλύει με άνεση όλους τους κλάδους του.....Οι συμμαθήτριες μου είναι όλες τους άπειρες ( δεν έχουν δώσει ότι φιλί) δηλ. παρθενώπες! Φέτος που ήμασταν 3η λυκείου είχαν ανοιχτεί σε αυτό το θέμα και μου ζητούσαν συνεχώς να τους εξηγήσω κάποια πράγματα και γενικά ζητούσαν την γνώμη μου για αυτό το ζήτημα που καίει τους εφήβους..... Αυτό που τις σόκαρε τις περισσότερες είναι πως για να μην πονέσεις την πρώτη σου φορά πρέπει το αγόρι να σε προετοιμάσει πρώτα με τα ωραιότατα μακρυά του δαχτυλάκια! :p Φυσικό ήταν να αηδιάσουν και να με θεωρήσουν φρικιό....... Αντίθετα με τις άλλες μου τις φίλες έχουμε κάνει πολύωρες συζητήσεις για το σεξ και δυο από αυτες έχουν ολοκληρώσει! Γενικά έχω συζητήσει με πολλές φίλες/γνωστές έμπειρες για αυτό το θέμα και τα 2/3 είπαν πως δεν τους άρεσε ή δεν ολοκλήρωσαν ή δεν είναι και τόσο δα ερεθιστικό στην αρχή ή πολύ απλά δεν ήταν για δική τους απόλαυση! Έχω καταλήξει πως ο λόγος που δεν έχω ολοκληρώσει με κάποιον είναι διότι κανένας δεν μου προσέγγισε το ενδιαφέρον με τέτοιο τρόπο που μόνο με το βλέμμα του να ταρακουνάει όλα τα κύτταρα του κορμιού μου ( ναι πολύ 50 shades διαβάζω... είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία)! Οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες θεωρώντας πως έτσι ικανοποιούν και τις ανάγκες των παρτενέρ τους!Είναι πολλή γελασμένοι..... Γιαυτό ίσως οι περισσότερες γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό...... Αυτό που αναζητώ είναι κάποιον που να ξέρει καλά το ''παιχνίδι, να έχει περιπαικτική διάθεση, να ευχαριστιέται και να ικανοποιείτε από τον δικό μου πόθο και οργασμό,να μου εξάπτει συνεχώς το ενδιαφέρον μου να έχει φαντασία και όρεξη,να έχει ακόλαστη ευθυμία και το βλέμμα του κάθε φορά που με βλέπει να σκεπάζεται από μια φιλήδονη λάμψη. Θέλω ακόμα και τα λόγια που να μου λέει να έχουν την ικανότητα να αναταράζουν όλο μου το ''είναι'' να ξέρει να με φτιάχνει κάθε φορά αλλά και να με σέβεται όπως θα τον σέβομαι και εγώ ....... και το κυριότερο να του έχω και να μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη..... Τότε θα μπορώ να δωθώ και να το ζήσω όπως το θέλω και το φαντάζομαι Ναι χρειάζομαι μια σοβαρή σχέση!!!... Το άλλο θέμα που με προβλητίζει είναι πως χθες έμαθα πως υπάρχουν δυο ειδών γυναίκες... οι κλειτοριδικές και οι κολπικές!!! What a fuck??? καθώς και ότι οι κλειτοριδικές γυναίκες σπάνια ικανοποιούνται στο σεξ και μάλιστα η μια γνωστή μου που μου το είπε αυτό είναι κλειτοριδική και έχει ολοκληρώσει κανονικά μόνο 4 φορές στα 6 χρόνια που έχει ξεκινήσει την σεξουαλική της δραστηριότητα! Αυτό μου έδωσε τροφή για σκέψη και με τριβελίζει η υποψία πως μάλλον και εγώ είμαι κλειτοριδική..... Ξέρω πως δεν πρέπει να βγάζω σύντομα συμπεράσματα από την στιγμή που δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και δεν έχω αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία αλλά κάθε φορά που έχω ορέξεις και αυνανίζομαι πάντα έχω κλειτοριδικό οργασμό καθώς έχω μπεί στην δοκιμή να βάλω δαχτυλάκι στον εαυτό μου και δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα......Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα με τις προβληματικές ανησυχίες μια έφηβης αλλά ειλικρινά νιώθω πιο ανάλαφρα που εκφράστικα ελεύθερα :) Πήγαινε στο θέμα: Παρθενιά και αυνανισμος |