Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 23:59 @Sex
εγω παντως ειμαι bi ... εχω κανει απλα πραγματα με αγορια και κοριτσια...το θεμα ειναι πως αφου δν εχεις σκεφτει να κνς κτ με ατομο του ιδιου φυλου σου, το τε εισαι straight...και δν ειναι κακο να βλεπεις gay η λεσβιακες τσοντες...,, ειναι οντως γαματες! απλα ειναι τελειως λογικο να βλεπεις τετοια...trust me
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι bisexual?
Μήνυμα στις 21/8/2014 στις 23:37 @Κλάψιμο
λοιπον δν ειμαι κανμια ειδικοσ αλλα το αγορι μου ειναι ακριβως οπως εσυ...για 3 χρονια ειχε κλειστει στον εαυτο του και μονο επεζαι ωιδεοπαιχνιδια...δν ειχε επαφη με αλλουσ ανθρωπουσ και δν ειχε ορεξη να κανει τπτ...για αυτο κυριως εφταιγαν οι ανθρωποι γυρο του που δν τον επερναν στα σοβαρα και ενιωθε μονος...μετα ξεκινησε το ποδοσφαιρο και εχει γινει ο καλητεροσ σχεδον ολου του νομου...απλα φται και το οτι ειναι τελειομανης...τεσπα, οταν με γνωρισε τον εκανα να εχει ορεξη να ζει ξανα..εχει αλλαξει προς το καλο κια επιτελουσ νιωθει κια ζει! οποτε ισως να φταιει το αν εισαι τελειωμανης, παντως θα σου ελεγα να ανοιχτεις λιγο και να γνωρισεις ανθρωπουσ που να νιωθεις ολοκληρομενος μαζι του...επεισει ξεκινα καποιο χομπι, αθήμα, η καποια ασχολια.. ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως να το πω απλώς διαβάστε
Μήνυμα στις 21/8/2014 στις 23:21 @Διασκέδαση
παιδια μιπως ξερεται καμια ταινια δραματικη με πολλυ συγκηνηση και κλαμα?? ας ειναι και ερωτηκη, δν με πειραζει..απλα να κλαψω ..χααχ ειμαι περιεργη... θενκσ Πήγαινε στο θέμα: καλη ταινια
Μήνυμα στις 21/8/2014 στις 23:17 @Sex
παιδια χελπ! πριν 2 μερες πηγα να κανω κτ με το αγορι μου για πρωτη φωρα...το θεμα ειναι πως δν περιμεναμε να κανουμε κτ και δν ειχαμε προφυλαξη...λοιπον ακουμπησε τα γενιτηκα οργανα του στα δικα μου, και πανω στην μεγαλη ενταση που ειχαμε προσπαθησε να το βαλει μεσα μου..λοιπον μπηκε περιπου το μισο αλλα το εβγαλε αμεσως..ηταν μεσα μου για περιποθ 5-10 δευτερολεπτα...δν τελειωσε μεσα μου αλλα φοβαμαι μην εγινε κτ με τα προσπερματικα υγρα...παρεπιπτωντως δν ημουν στις γονιμες μερες μου..υπαρχει περιπτωση να εγινε κτ? και αν εγινε μπορω να κανω κτ τωρα με το χαπι της επομενης μερας? σαααας παρακαλω πολλυ, απαντηστε γτ εχω κατα ανχωθει!!! θενκς Πήγαινε στο θέμα: χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:58 @Flame
ειμαι στην ηλικια σου και κανω το ιδιο...αν και εγω ξεκηνησα για αλλους λογους...μονο που εγω το κοβω αν πασα στιγμη το χω κοψει αρκετες φορες απο τοτεπου το αρχησα...θα μου πεις τωρα γτ το αρχιζα παλι? εε, ειν κτ προσοπικοι λογοι που με χαλανε πολλυ...τεσπα, προσπαθησε για 1 μηνα να μινκαπνισεις και αν αντεξεις τοτε δν εχεισ τοσο μεγαλο θεμα..αν οχι,τοτε κοψτο με το ζορι!! btw, σοβαρα? ολοι ξερουμε πςσ ειναι βλαβερο...(!) Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα στα 14
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:42 @Sex
θενξ και στουσ 2! ελυσα τις αποριες μου..βεβαια ρε παιδια δν μ απαντησατε αν ta durex jeans ει καλα..αλλα τεσπα, αν ξερει κνσ ασ μου απαντησει...παντως θενξ και παλι
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σεξ
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:35 @Sex
αλλη μια ερωτησουλα...ουτε εγω ουτε το αγορι μ δν ξερουμε τι μεγεθος προφυλακτικου να παρουμε..οταν το αγορι μου πειρε δν εγραφαν πανω μεγεθη..ισως δνυπαρχει συγκεκριμενο μεγεθος? btw το πεος του ειναι 16-17 εκ. οποτε αν υπαρχουν μεγεθη πλζ πειτε μου τι μεγεθος αντοιστηχει σε αυτα τα εκ. και που βλεπουμε τα μεγεθη.. ειναι σημαντηκο οποτε πλζ απαντηση.. θνξ προκαταβοληκα..^^ Πήγαινε στο θέμα: μεγεθη προφυλακτικων
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:βασηκα και εγς εκανα ακριβως το ιδιο με τον δικο μου..στην ουσια ομως εμενα μιυ αρεσε, με ερεθηζε και ενιωθα εφωαρηστηση καιοικανοποιηση οταβν εδειχνε να ρου αρεσει και οταν τελειωσε...οποτε ιως να ειναι αναλογος το ατομο..σε αλλες αρεσει και σε αλλες οχι..το θεωρω απολυτος φυσιολογικο και ισως αν δοκιμασεις να του κανεις στοματικο να σου αρεσει καπως..(ακουγετε περιεργο το ξερω..) επεισεισ θα πρεπει να ασχοληθει και αυτος λιγο με τα πραγματα που σου αρεσουν (ξεσ εσυ ) τοτε θα νιωσετε και οι δυο καλα (ετσι πιστεβω δλδ) αποδεχτη αν σε καλυψα.. Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 00:56 @Sex
με λιγα λογια..ειμαι 14 εχω σχεση με ενα παιδι και μετα απο καιρο ειπα να προχορισουμε...λοιπον εχιουμε παρει προφυλαξεισ (durex jeans συγκεκριμενα) και περιμενουμε λιγες μερες που θα μπορεσουμε να βρεθουμε μονοι στο σπιτι μου...εχω απλα μερικες ερωτησεις..επειδη ειμαι παρυενα, θα σπασει εφκολα ο παρθενικος υμενασ? σε ποια σταση πιστεβετε οτι θα σπασει γρηγοροτερα και χωρις πολλα πολλα? θα πονεσω πολλυ? αααα, και κτ ακομη..εεις τα αγορια καταλαβαινετε ποτε σπαει ο παρθενηκος υμενας? και, τα durex jeans ειναι καλα προφυλακτικα? αθτα προς το παρον...πλζ απαντηστε..θελω να ακουσω πολλες αποψεις.. Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σεξ |