Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 02:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για την πρώτη λυκείου όντως πρέπει να πασ στο γιατρό όπως και στην πρώτη γυμνασίου. Πάω και εγώ πρώτη λυκείου φέτος και πήγα στον παθολόγο πριν από μερικές βδομάδες. Το χαρτί που πρέπει να πας στο σχολείο έχει αλλάξει και αναφέρει κάτι για γεννητικά όργανα. Δυστυχώς ο παθολόγος που με εξέτασε το έκανε και αυτό αφου έκανε τα κλασικά με το στηθοσκόπιο και το πιεσόμετρο, ύψος, βάρος, κοιλιά κτλ. Δεν γδύθηκα τελείως απλά είχα βγάλει μπλούζα και τα σπορτέξ και μου είπε να κατεβάσω λίγο το σορτσάκι και το εσώρουχο. Τράβηξε το πετσάκι και ψιλάφισε σύντομα τους όρχεις. Ηταν άβολο αλλά μόνο ένα κομμάτι της εξέτασης. Βέβαια ο δικός μου ήταν γενικότερα ψείρας, δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν όλοι οι γιατροίΠήγαινε στο θέμα: προβλημα η οχι??
Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 02:32 @Sex
Κοίταξε, δεν έχει νόημα να το κρύβεις από τους γονείς σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αυτό που λες ότι όταν πας να το ξεκολήσεις σε πονάει ίσως να είναι κάτι. Καλύτερα να τους το πεις και να κανονίσουν να πασ σε κανένα γιατρό το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι το πολυ πολυ να σου πει ότι όλα είναι εντάξει. Συνήθως ο καταληλλότερος γιατρός για κάτι τέτοιο είναι ενας ανδρολόγοσ/ουρολόγος. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα δεν είναι πάντα ανάγκη να κάνεις εγχείρηση. Μπορεί να σου δώσει ο γιατρός κάποια κρέμα.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα η οχι?? |