Μήνυμα στις 15/6/2016 στις 11:27 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον ειμαι σε σχεση εδω και 1.5 χρονο με ελληνιδα -γερμανιδα (βρισκόμαστε γερμανια ) . Απο την πρωτη μερα ειμαι πενα μαζι της στα ολα ολα ,ειναι ευτυχισμένη μαζι μου . Της εχω κανει πολλες φορές ακριβα δωρα κτλπ κτλπ. Στο θεμα μας . Μου ηρθρ χαρτι απο στρατο να παω ελλαδα να κανω θητεία,προσπαθησα να παρω με 1002 τροπους να παρω αναβολη αλλα τιποτα ματαιο . Ζητησα λοιπόν απο την κοπελα μου να κανουμε απλο πολιτικο"γαμο" απλα για να παρω γερμανική καταγωγη και να μεινω εδω . Μιας και εχω σταθερη δουλεια και σπιτι πλεον εδω και κανεναν συγγενή στην Ελλαδα. Αυτη θυμωσε και μου ειπε οτι ολα αυτα που εκανα ηταν μονο και μονο για να πάρω γερμανική καταγωγη . Οτι ημουν μαζι της μονο γιαυτο ολο αυτον τον καιρο. Δεν ξερω ειναι η τριτη μερα που δεν απανταω σε μυνηματα κλησεις κτλπ . Σαν να μου ανοιξε τρυπα στην καρδια και να εχασα ολα τα συναισθήματα. Δεν ξερω ...σκεφτομαι να χωρισω .. αξίζει? Πως το βλεπεται απο την δικια σας οπτικη πλευρα..
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα αντιδρουσατε στην θεση μου?
Μήνυμα στις 15/2/2015 στις 19:09 @Sex
Οχι φιλαρακι δεν γινεται και να μην το δοκιμασεις . Ολα χρειαζονται χειρουργικη επεμβαση και φυσικα ενεσουλα για να μην ποναει . Επειδη απο οτι καταλαβα δεν θες να το πεις στους γονεις σου απλα μην μασας ειναι η υγεια σου και οσο πιο νωρις το κανεις τοσο καλυτερα
Πήγαινε στο θέμα: γινετε να κοψω μονος μου το πετσακι ?
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 19:33 @Διασκέδαση
Γεια σου φιλαρακι Οτιδηποτε σε υγρη μορφη απαγορευεται , θα το βρουνε 100 % θα σου ανοιξουν την βαλιτσα θα στην κανουν πουτανα και θα γινεις και ρεζιλι . Οχι και παλι οχι σε καμια περιπτωση . Ειχε τυχει σε μια γιαγια οταν ταξιδευα της ανοιξαν 2 μετρα βαλιτσα για να βγαλουν 1 σαμπουαν . Πήγαινε στο θέμα: Αλκοόλ σε βαλίτσα ?
Μήνυμα στις 25/10/2014 στις 16:43 @Μηχανήματα
Καλησπερα , μου χαλασαν τα λαμπακια του stop εχθες (suzuki jimny) και απο οτι διαβασα πρεπει να κοιταξω τις ασφαλειες και να αντικαταστησω τα καμενα . Εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο ? Οποιος μπορει ας βοηθησει τι πρεπει να κανω και που ειναι η ασφαλειοθηκη
Πήγαινε στο θέμα: Aσφαλειοθηκη
Μήνυμα στις 23/10/2014 στις 22:38 @Flame
Warriorssagrinio , επαθα πλακα με το φιλαρακι
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 15/10/2014 στις 16:19 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:To HTC Desire C ειναι πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα που προτιμας αλλα εχει στα 200 ευρω .Sony experia P ακριβως τα χαρκτηριστικα που θες και αυτο η τιμη κυμαινετε στα 200 ευρω και κατω . Το sony experia U στα 160 ευρω Αυτα φιλαρακια , δυστυχως στην τιμη λιγο παραπανω αυτα που εβαλα αλλα δεν θα βρεις με 130 ευρω . Καλη σου τυχη Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 12/10/2014 στις 22:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εγω πηρα το lower (cambridge και κρατικο) με 6 μηνες φροντηστιρια .(και οι δικοι μου δεν ειχαν την οικονομικη ευχαιρια βεβαια αλλα τους ειπα οτι θα το παρω σιγουρα εδωσαν τα λεφτα ξεσκιστηκα και το πηρα)Προηγουμενως βεβαια ηξερα καποια αγγλικα οχι απο φροντηστιριο απο το internet κυριως απο ταινιες με υποτιτλους αγγλικους απο βιβλια που ειχα και διαβαζα μονος σχολειο βεβαια προσεχα αρκετα στα αγγλικα και στο ιντερνετ εκανα ασκησεις . Ολα ειναι προσπαθεια . και στο φροντηστιριο μπορειτε να τα βρειτε με τα λεφτα . Καλη σου τυχηΠήγαινε στο θέμα: τουριστικά και πτυχίο αγγλικών(lower)
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 02:25 @Διάφορα
Λουλουδια πανε φυσικα . Πας στο ανθοπωλειο και λες θελω λουλουδια για κηδεια και θα σου πουν αυτοι
Πήγαινε στο θέμα: τι παμε σε πενθος;
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 00:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απο αυτα που υποθηκαν , υποθετω εισαι κοπελα οποτε απο σενα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ξαπλωσεις και να ανοιξεις τα ποδια σου , την υπολοιπη διαδικασια την κανει το αγορι . Αν θες να μαθεις τι πρεπει να κανει το αγορι ειναι αλλο θεμα και ρωταςΠήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 00:29 @Sex
Νομιζω δεν εγινε τπτ . Οταν σπαει ο παρθενικος υμενας οι γυναικες νιωθουν πονο (ειτε ωραιο ειτε οχι) και τρεχει αιμα , εστω και λιγο . Και με δαχτυλο επρεπε να στο ειχε βαλει παρα πολυ μεσα για να γινει κατι τετιο
Πήγαινε στο θέμα: είμαι ή δεν είμαι παρθένα ? |