Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 16:51 @Μηχανήματα
δεν ειναι λαπτοπ.. υπολογιστης ειναι τελευταιας τεχνολογιας intel core i7 3.50 ghz, 16gb μνημη ραμ 64bit , 7,7 δηκτης εμπειριας των windows!
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ προβλημα υπολογιστη!!!
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 15:05 @Μηχανήματα
θελω κιαλλες απαντησεις παιδια πλιζ... α και να ρωτησω κατι στον Jim123.. ποσα λευτα θα κοστισει αν μου το αλλαξουν? (εχω εγγυηση)
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 15:02 @Μηχανήματα
μμμ αυτο ακριβως μου ειπε και ο πατερας μου.... ευχαριστω πλ μουλτιραμα με τπτ εγω παω πλαισιο :)
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 14:44 @Μηχανήματα
Γεια σας μελοι του φτου.. λοιπον ο υπολογιστης μου δουλεβε ρολοι ολα τελεια ..καμια φορα επειδη δεν εχω UPS επειδη κοβοταν το ρευμα δεν ανοιγε και πατουσα ενα κουμπι απο πισω ενεργοποιηση/απανεργοποιηση το πατουσες τεσπα και ανοιγε.. τις προαλλες η μανα μου πηγε και εκλεισε το πολυμπριζο πηγα μετα το ανοιξα δεν ανοιγε ο υπολογιστης πατησα ποσες φορες το κουμπι τπτ!!!! Το βγαλα και απο τη μπριζα εκλεισα ανοιξα το πολυμπριζο παλι τπτ .. ο μπαμπας μου ξερει τα παντα απο υπολογιστες και Δεν μου τον φτιαχνει επιτιδες ολο λεει μετα και οταν ερχετε το μετα λεει αυριο και παει λεγοντας.. εγω νευριαζω και μιλαω ασχημα και μετα μου λεει να βελτιωσεις τη συμπεριφορα μου...ωρες ωρες μου ερχετε να τον βρισω.. τελοςπαντων ..τι μπορω να κανω για να το φτιαξω? μη διστασετε να ρωτησετε περισσοτερα απαντηστε γρηγορα πλιζ..Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ προβλημα υπολογιστη!!! |