Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 09:46 @Θ. Κλημεντίνη
Εχεις δυο λυσεις. Η μια να τη ξεχασεις για παντα που ξερω οτι σε ποναει πολυ και η αλλη να της τα πεις ολα χωρις δισταγμους και να της ζητησεις να στε μαζι απο μακρια. αφου λες οτι ειναι ο πρωτος σου ερωτας φανταζομαι πως θα σε ποναει πολυ αυτη η αποσταση . αλλα δυστυχως σε καταλαβαινω γιατι κι εμενα το αγορι μου λειπει , οχ για παντα βεβαια αλλα και εμενα με ποναει πολυ. κανε οτι πιστευεις καλυτερο καλη επιτυχια.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα που μου αρεσει.
Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 22:28 @Θ. Κλημεντίνη
Πες στην κολλητη σου την κατασταση και εξηγησε της. μετα πιασε αυτη την κοπελα και πες της πως δεν ταιριαζετε σαν χαρακτηρες και αυτο δυσκολευει τη φιλικη σχεση μεταξυ σας. μπορεις να μην ξεκοψεις τελειως απλα να ελλατωσεις την παρεα μαζι της.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να της πω ότι δεν την θέλω για φίλη ?
Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 16:18 @Sex
πως να αναψω πολυ τον συντροφο μου; δηλαδη πως να τον κανω να θελει σεξ;
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω πολυ;
Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστω πολυ με βοηθισατε πολυ και οι δυο! ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν τον αγαπαω. βοηθεια!!!!
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 13:19 @Θ. Κλημεντίνη
τις προηγουμενες συμβουλες κρατα τες για την ζωη σου και στο μελλον! απο οτι καταλαβα εχεις αυτογνωσια της καταστασης. για αυτο επειδη κιολας δεν αξιζει και επειδη απο οτι φαινεται εκμεταλλευεται τους ανθρωπους γυρω της και στην περιπτωση αυτην εσενα πες το της. με επιχειρηματα υποστηριξε την γνωμη σου και φυγε με το κεφαλι ψηλα σαν κυριος! και να της πεις πως το να εκμεταλλευσαι ανθρωπους δεν ειναι μαγκια , ειναι αυτοταπεινωση!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Επειγοντως βοηθεια(Γκομενικο)...
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 12:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειναι αναλογα. το αγορι μου ας πουμε γαργαλιεται πολυ στις ρωγες οποτε δεν του αρεσει να του το κανω. ομως του αρεσουν καποια χαδακια πισω. δεν ξερω ισως το γλυψιμο ειναι καπως υπερβολικο αλλα λιγα χαδια στην περιοχη ειναι οκ. του αρεσουν πολυ. οπως ας πουμε πολυ απαλα με το δαχτυλο( δεν εννοω να του βαλεις δαχτυλο του ανθρωπου!) εννοω επιφανειακα. και λιγα φιλακια (δεν εννοω στην τρυπα του φυσικα)!Πήγαινε στο θέμα: Γλύψιμο
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 12:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι με ενα αγορι εδω και 6 μηνες. περνουσαμε παρα μα παρα πολυ καλα και ημουν φουλ ερωτευμενη! θα εδινα μεχρι και τη ζωη μου για αυτον. εχει εδω και 2 μηνες που εφυγε για καλοκαιρι και τις πρωτες μερες ημουν χαλια, κυριολεκτικα. ουτε ηθελα να βγαινω απο το σπιτι μου ουτε τιποτα. ουτε καν να βλεπω φιλες. μετα απο 20 περιπου μερες που εφυγε με επιασαν καποιες εντονες ανησυχειες και καποιοι εντονοι προβλημτισμοι για το αν νιωθω πραγματα για αυτον.ολα αυτα αρχισαν απο ενα ονειρο που ειδα με ενα αλλο αγορι που ουτε μου αρεζε. μιλαμε περιπου 2 φορες την ημερα μεσω τηλεφωνου. τωρα πια νιωθω πως το συναισθημα που ενιωθα εχει κατευνασει. αν και ορισμενες φορες νιωθω πολυ εντονα την αναγκη να το δω. ο χαρακτηρας του δεν ειναι και πολυ σταθερος και καταλληλος για να βασιστεις.πολλες φορες νιωθω ανασφαλεια για τα δικα του αισθηματα και κλαιω πολυ και αλλες για τα δικα μου. δεν ξερω αν ολες αυτες οι ανησυχειες δημιουργουνται λογω της αποστασης ή οντως σημαινουν κατι. Βοηθήστε!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω αν τον αγαπαω. βοηθεια!!!!
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 08:42 @Θ. Κλημεντίνη
χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ειναι σαν να σε χρησιμοποιει. λες και σε εχει ως δεδομενο. αν οντως θελεις να τηνκερδισεις την κοπελα, μια φορα που θα σου πει να βγειτε ή αν της το πεις εσυ για καποιο λογο την τελευταια στιγμη βρες κατι ,μια δικαιολογια του τυπου αχ καταλαθος το ξεχασα ή αργησε το λεωφοριο, κατι. ή να την στυσεις μια φορα ή να μην πας καθόλου και μετα την αλλη μερα ή την επομενη φορα που θα μιλησετε να εισαι πολυ ευγενικος και γλυκος μαζι της. και αυτο θα το κανεις εναλλαξ , δηλαδη μια φορα βρησκεις δικαιολογια , την αλλη λιωνεις γι αυτην . μια κρυο μια ζεστη. και ολα αυτα για να μην σε θεωρει δεδομενο! αυτα απο μενα , καλη τυχη!
Πήγαινε στο θέμα: Επειγοντως βοηθεια(Γκομενικο)...
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 08:31 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον η δικια μου αποψη ειναι πως πρεπει να αρχισετε να μιλατε και να αποκτησετε την φιλικη σας σχεση. εγω υποστηριζω πως αν αυτη η κοπελα οντως αγαπαει και εκτιμαει το παιδι με το οποιο ειναι μαζι και εσενα σε βαζει σε δευτερη μοιρα , αρα αυτο σημαινει οτι ισως να νιωθει κατι παραπανω γι αυτον. Στο κατω κατω της γραφης οι στιγμες που ζει ενα ζευγαρι φερνουν την αγαπη. Εγω σε συμβουλευω να μην κανετε κατι εφοσον τα παιδια ειναι μαζι. γιατι εσενα δεν θα σου αρεζε να σε απατα η κοπελα σου και απλα να σε χρησιμοποιει ή κατι τετοιο. Αν η κοπελα θελει να κανει κατι μαζι σου ας χωρισει πρωτα. αλλιως ειναι εκμεταλλευση. αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθισα, καλη τυχη φιλε μου!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με κοπέλα που έχει σχέση
Μήνυμα στις 1/8/2014 στις 09:13 @Sex
μηπως ο φιλος σου δεν το κανει με το σωστο τροπο; δηλαδη μηπως απο την αναγκη του και την ανυπομονεσια του να τελειωσεις και εσυ κανει ας πουμε λιγο βιαιες κινησεις και σενα δεν σ αφηνουν να τελειωσεις;Η όπως έιπες και εσύ μπορεί να είναι πιθανότατα το αγχος σου. ομως μπορείς να το συζητησεις αυτο μαζι του και μπορειτε να δοκιμασετε με καποια αλλη σταση η οποια να σε κανει να τελειωσεις πιο γρηγορα. και οσο αφορα τον αγχος , δεν υπαρχει λογος. εισαι με αγορι σου ,κανετε σεξ γιατι το θελετε και οι δυο αρα αστο να παει μονο του. μην αγχωνεσαι αν δεν τελειωσεις, απλα βρειτε μαζι μια λυση γι αυτο. φιλακια!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τελειωσω! |