Μήνυμα στις 18/8/2014 στις 16:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας Χθες που μιλούσα με την κοπέλα μου μου είπε ότι πιστεύω ότι θέλει αυτή να πιστεύω... Αυτό όντως ισχύει νομίζω γιατι σε κάποια περιστατικά άλλο πιστεθω κι άλλο γίνεται η κατι τέτοια... Τι μου προτείνετε να κάνω για να καταλαβαίνω το νόημα... Πίσω από αυτα που λεει και κανει δηλαδή... Τα "κρυμενα" σημαδια Πήγαινε στο θέμα: Πως να δω από πίσω
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 19:12 @Sex
Μπορεις να ζητησεις να βγει η μανα σου φιλε... Μετα ειναι το ιατρικο απορρητο και εισαι κομπλε
Πήγαινε στο θέμα: Δερματολογος
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο το εκανα και μου ειπε "οκ" και οτι και καλα δεν τα σκεφτεται συνεχεια αλλα καμια φορα... Πως μπορω να την ΠΕΙΣΩ οτι αυτο ισχυει ( πως αν ηθελα καποια πιο ομορφη δεν θα ημουν μαζι της? ) Πήγαινε στο θέμα: Θεωρει πως ειναι ασχημη ή whatever
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ'αρχην γεια σας !! Εχω σχεση με μια κοπελα 3 μηνες τωρα και σημερα μου ειπε οτι αυτη νομιζει πως εγω θα προτιμουσα να ειναι στη θεση της καποια πιο ομορφη... Και μετα απο συζητηση μου ειπε επισης οτι πιστευει πως εγω θεωρω πως αυτη δεν αρεσει (δεν αρεσει γενικα, στους αλλους) Τι να κανω για να της δειξω το αντιθετο και να μην σκεφτεται τετοια πραγματα... Γενικα δεν ειναι μοντελο αλλα δεν ειναι και ασχημη.. Ομορφη ειναι δηλαδη απλα οχι μοντελο... Βοηθειααα !!! Πήγαινε στο θέμα: Θεωρει πως ειναι ασχημη ή whatever
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 15:33 @Sex
Και στον πατέρα μου τι να πω ρε παιδιά??
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά. Ντροπη
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 07:32 @Sex
Γεια σας παιδιά... Εχθές ηρθε ο πατέρας μου και μου είπε να πάμε σε ένα μπουρδ...Λο Εμενα δεν με χάλασε αλλά γενικά ντρέπομαι παρα πολύ πόσο μάλλον εκει... Δεν ξέρω τι να κάνω και όσο σκέφτομαι πως όταν ντρέπομαι συρρικνώνεται αγχώνομαι ακόμα περισσότερο... Τι να κάνω, πως να συμπεριφερόμαι? Να ειμαι ξυρισμενος?? Πώς θα είναι? Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά. Ντροπη |