Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 15:19 @Sex
οοουυυυφφ....τι μπελας θεε μου! τεσπα, ευχαριστω παντως αν εχει και κανενασ αλλος να πει κατι για το θεμα?? Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 15:08 @Sex
γεια σας! λοιπον, το θεμα μου ειναι τα προφυαλκτικα...θελω να προχωρισω με το αγορι μου και χρειαζομαστε προφυλαξη..το θεμα ειναι πως μενω σε μια κομοπολη και ειναι πολλυ δυσκολο να παρουμε εφοσον ολοι μασ γνωριζουν.. το αγορι μου μου ειπε πως μπορουμε να δοκιμασουμε χωρισ, εφοσον μπορει να καθηστερησει την εξπερματωη... παρολα αυτα φοβομαστε τισ ΣΜΕ αν και ειμαστε και οι 2 παρθενοι.. ακουω γνωμεσ...να δοκημασουμε χωρις προφυλαξη? εινια πιθανων να κολλησουμε καμια ασθενεια? μηπως υπαρχει κυνδηνος να εξπερματωσει μεσαμου? πλζζζ απαντηστε, εχω μαγαλη ανγκη να μαθω..!! θανκς Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 15:02 @Sex
το πρωτο ισως ναι..το δευτερο δν το νομιζω..
Πήγαινε στο θέμα: Γλύψιμο
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 14:58 @Sex
βασικα παθαινα ακριβως το ιδιο...το περιεργο ειναι πως τελικα καταθερα να τελειωσω με στοματικο σεξ και δαχτυλο! επεισεισ, ειχα ανχως αλλα αυτοσ με βοηθησε να χαλαρωσω και να αισθανθω ανετα μαζι του..! οποτε σιιιγουρα φταιει το ανχοσ και πρεπει ισως να αλλαξετεκτ..προσπαθηστε καποια πραγματα στο σεξ ποθ δν ειναι συνηθισμενα..ισως να ειναι ποιο ερεθιστικο..(!) οτιδιποτε και να κανεισ..καλη επιτηχια ;) Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τελειωσω!
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 00:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα, δν ξερω τι σουσυμβαινει και απο οτι φαινεται μαλον δν θα σου εξηγησει κανεις εδω..οποτε απεφθηνσου σε καποιον πιο εμπειρο η ακομη και σε γιατρο...αποδεξου αν θεσ ..(!) Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη Εφηβεία;
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:55 @Sex
κοριτσια σας ευχαριστω , με βοηθησατε αρκετα.. λοιπον..αν καποιος αλλοςθελει να προσθεσει κτ, τοτε ελευθερα ..(!)
Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:50 @Sex
λοιποοον, θα σου πω και εγω την γνωμη μου και ακουσε με αν θες...λοιπον εχω εμπειρια απο το δαχτυλακι μπορει να πονεσεις σε ορισμενες φασεις αλλα μην ανχονεσε γιαφτο και κοιτα νατο απολαφσεις...επεισεις το αν θα πονεσεις εξαρτατε απο τν φιλο σου..δλδ με το πως θα σου το κανει, τις κινησεις του κτλπ..να σιγουρεφτεις πριν απο οτιδιποτε να εχει πλυνει να χερια του (!) τρ για το αιμα...ναι, υπαρχει μια πιθανοτητα να βγαλεις αιμα..εγω εβγαλα αλλα την συγεκριμενη περιπτωση την ψαχνω ακομη.. οποτε δν μπορω να σου εγγυηθω τπτ σχετικα με το αιμα... ελπιζω (τουλαχιστον στην πρωτη ερωτηση) να σε καλυψα ... Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:16 @Sex
λοιπον, γεια σας παιδια... ειμαι 14 και εχω μια ερωτησουλα...να, βασικα το αγορι μου μου εχει κανει στοματικο σεξ αλα περισσοτερο μου βαζει δαχτυλο..εγω δν εχω ερθει ποτε σε οργασμο ενω το κανω μονη μου..ια μερα λοιπον, αφιερωθηκε μονο σε εμενα γτ ηθελε να με κανει να τελειωσω...μετα απο πολλυ ωρα ενοιωσα πως τελειωνα αλλα ισως απλα να ηταν αντιδρασεισ..θελω λοιπον να μου πειτε πως ειναι (πως νιωθετε κτλπ) οταν τελειωνετε.. επεισεις τοτε εωγαλα καιλιγο αιμα μαζι με τα αλλα θγρα...ειναι φυσιολογικο? μηπως φταιει ο κυκλος μου? μηπωσ γτ ηταν το πρωτο μου κορυφομα? μηπως κτ σωβαρο? σασ παρακαλω, απαντηστε μου αν γινετε γτ τα εχω μπερδεψει καπωως... ευχαριστωω(!) Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιποοον....εγω δν μ βαζω δαχτυλο συχνα αλλα μου το κανει το αγορι μ... ομολογω πως ποναει σε καποιεσ φασεις αλλα ο πονος ειναι ωραιοσ...εγω βασικα πονας περισσοτερο λιγο πριν τελειωσω..τεσπα, δν νομιζω να ειναι κτ ανησηχητικο και λενε πως κααααπως ανοιγει ..ελπιζς να σε βοηθησα καπως...(!) Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με δαχτυλο επειγον |