Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο που νιωθεις ειναι καταπληκτικο οταν ερχεσαι σε οργασμο (πχ τρεμουλο,γρηγορη ανασα,δυνατος παλμος). Χρειαζεται και τεχνικη απο μερους του αγοριου σου για να γινει καλυτερο. Οσο για το θεματακι με το αιμα σου το πιο πιθανον ειναι να σου χρειαζονται συγχαρητηρια γιατι εχασες την παρθενια σου!!! Δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα για αυτο εφοσον το ηθελες και αγαπιεστε. Αποδεκτη αν σε καλυψα.Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 15:16 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ με βοηθησες αρκετα. Παιδια υπαρχουν αλλες γνωμες? Πειτε ο,τι ξερετε γιατι με καιει το θεμα.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με δαχτυλο επειγον
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 13:35 @Sex
Aς απαντησει καποιον αν ειναι ευκολο. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με δαχτυλο επειγον
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 02:26 @Sex
Γεια σας ειμαι η αναστασια ειμαι 15 χρονων και εχω ενα προβλημα. Εχω βαλει δαχτυλο στον εαυτο μου αρκετες φορες και πονεσα πολυ (μαλακα διχως ζημια).Προχθες ζητησα απο το αγορι μου να μου βαλει δαχτυλο και απογοητευτικα γιατι πονεσε παρα πολυ και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου. Ειναι φυσιολογικο να ποναει τοσο πολυ ή μηπως παει κατι στραβα με το συστημα μου εκει κάτω? Αμα γινει αρκετες φορες μετα δεν ποναει......εννοω θα ανοιξει κατα καποιον τροπο? Βοηθηστε με σας παρακαλω. Ευχαριστω προκαταβολικα, περιμενω απαντησεις. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με δαχτυλο επειγον |