Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 01:41 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια Του φτου καλησπέρα. Είμαι μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Είμαι 25 χρονών και εδώ και 1 χρόνο τα έχω με έναν 49 χρονών. Αυτός και εγώ μενουμε μαζί εδώ και 4 μήνες.Είμαι πολύ εμφανισημη.Το κακό είναι ότι δεν σπούδασα τίποτα ούτε έχω κάποιο ταλέντο που θα μπορούσε να μου αποφέρει χρήματα. Αυτός όμως είναι πολύ πλούσιος Και έτσι καλύπτει τα έξοδά μου.'Ετσι δεν χρειάζεται να δουλεύω σαν το σκυλί για 500€. Ολη μέρα μπορώ να κάθομαι να ξυπνάω αργά, να πηγαίνω για καφέ με τις φίλες μου και γενικά να χαλαρώνω.Επίσης, Τον έχω τον χεριού μου. Να φανταστείτε στο σπίτι κάνει αυτός τις δουλιες, αν και έρχεται μετά από 10 ωρες δουλειάς σπίτι.H άλλο πχ είναι Το ότι μου παίρνει ότι θέλω, δείχνουνΤας λίγο βυζάκι ή σκύβοντας για να φανεί η κωλαρα μου. Το κακό όμως είναι u ότι Το Σαββαντο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μία μπορώ να ζήσω ξέχνοιαστα, να καλοπερνάω και να μην χρειαζεται να δουλευω.Από Την άλλη όμως έχουμε τεράστια διαφορά ηλικίας και σε λίγα χρόνια θα έχουμε διάφορετικά ενδιαφέροντα. Να παντρευτώ n όχι; θέλω μια απάντηση και οχι κριτικη στην κατασταση Πήγαινε στο θέμα: ερωτικο διλλημα |