Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 21:36 @Sex
Το κάθε πέος έχει διαφορετικό σχήμα όταν είναι σε στυση. Σε άλλους είναι πάνω σε άλλους ευθυ σε άλλους έχει μια κάμψη προς τα πάνω! Δεν νομίζω το ότι έχει μια μικρή κάμψη να έχει σχέση με σεξουαλικη ανικανότητα! Σε πολλούς έτσι είναι! Αν καιγεσαι τόσο πολύ πήγαινε σε έναν γιατρό αν σε κάλυψα αποδεκτή :D Πήγαινε στο θέμα: στυση σοσ!!!!!
Μήνυμα στις 7/9/2014 στις 01:00 @Sex
Εε αν δεν συνέβη και σε εσας δεν θα συμβεί τώρα και σε μενα!
Πήγαινε στο θέμα: Χαρτί Γιατρού
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 15:06 @Sex
Καλησπερα!!! Θα παω πρωτη λυκειου και μας ειχαν δωσει ενα χαρτι γιατρου στο τελος της γ γυμνασιου για να το παμε σε εναν γιατρο για να δει αν μπορουμε να κανουμε γυμναστικη στο λυκειο(αυτος ειναι ο λογος νομιζω) και αν ειναι ολα φυσιολογικα... Και πρεπει αυτο το χαρτι να το παμε στο λυκειο... Μονο που διαβασα στο χαρτι οτι γινεται ελεγχος σε ολο το σωμα... Και στα γεννητικα οργανα! Και επειδη συντομα θα παω στον γιατρο δεν ξερω τι να κανω! Εχω αγχωθει με το ολο θεμα! Ξερει κανενας σας αν οντως κανουν τετοιο ελεγχο; Απαντηστε γρηγορα πλζζ!! Πήγαινε στο θέμα: Χαρτί Γιατρού
Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 00:55 @Sex
Και εμένα έτσι ακριβώς είναι σε στύση... Σκληρή και προς το ταβάνι (αρκετά πανω θα μπορουσα να πω... Την ίδια ακριβώς απορία έχω κι εγώ! Ποσο ευκολο θα είναι το σεξ; ααα και αυτό που λες ότι στις τσόντες τους είναι πολύ μαλακά ισχύει! Λες και δεν ειναι καν σε στύση! Αλλα πιστεύω ότι ολο και κάποια καταλληλη στάση θα υπάρχει και για εμας που έχουμε τέτοιο σχήμα.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 23:08 @Sex
Αυτο με τον γιατρο που λες φοβαμαι και εγω... Πρωτη λυκειου θα παω και σιγουρα δεν θα νιωσω πολυ ανετα αν πρεπει να γδυθω μπροστα τους! Ακου εξεταση εκει! Οσο για το αλλο σου προβλημα... Αν πιστευεις οτι ειναι τοσο σημαντικο και επειγον γιατι να περιμενεις 2 χρονια; Η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα ακριβως το προβλημα σου αλλα οτι και να ειναι καλο θα ηταν να το πεις στους δικους σου... Γιατι μπορει να αγχνωνεσαι για το τιποτα! Σου προκαλει ομως προβλημα ετσι οπως ειναι;
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα η οχι??
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 23:05 @Sex
Εχω και απο αυτα που ειναι λιγο πιο φαρδυα απλα τα λιγο πιο κολλητα ειναι πολυ πιο βολικα και δεν εχω τοσο συχνες στυσεις οσο με τα αλλα... Ευχαριστω πολυ παιδια! :)
Πήγαινε στο θέμα: Μποξερακια
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 00:07 @Sex
Γεια σας και παλι! Θα ηθελα να ρωτησω και να παρω αποψεις (κυριως απο αγορια) για το τι εσωρουχα φορατε. Εγω προσωπικα φοραω πιο πολυ μποξερακια κυριως κολλητα... Σλιπακια φοραω σπανια εως ποτε! Εσεις τι προτιματε; Και κατι ακομα... Μηπως το να φοραει κανεις κολλητα μποξερακια επηρεαζουν την απαπτυξη του πεους και των ορχεων; Κατι τετοιο διαβασα καπου και δεν ξερω αν ισχυει. Πήγαινε στο θέμα: Μποξερακια
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 13:26 @Sex
Ίσως εχεις δικιο... Κανένας αλλος;
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη Εφηβεία;
Μήνυμα στις 28/7/2014 στις 22:01 @Sex
Καλησπέρα μέλη του Ftou! Καταρχας ειμαι σχεδον 15 χρονων και θα παω πρωτη λυκειου. Γενικα τωρα το καλοκαιρι πρεπει να μπηκα στην εφηβεια, προφανως καθυστερημενη θα 'ναι... Το προβλημα μου ειναι οτι οταν εξπερματωνω αντι το σπερμα να ειναι ασπρο , ειναι διαφανες... Προσφατα διαβασα εδω στο ftou ενα παρομοιο θεμα αλλα δεν μπορω να πω οτι οι απαντησεις με καλυψαν πληρως. Περιμενω απαντησεις Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερημένη Εφηβεία; |