Μήνυμα στις 16/11/2014 στις 22:00 @Sex
Ενημερωτικά.....μιλησα με ενα φιλο που πηγε και αυτος σε γιατρο για χαρτι για το σχολειο και η εξεταση ηταν η ιδια ....απλα αυτος προλαβε και ντυθηκε και μετα επαθε τη ζημια....τα ιδια μου ειπε αρα ειναι φυσικο να γινει....
Πήγαινε στο θέμα: Έχυσα στην γιατρό
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 21:38 @Sex
ναι φιλε ειναι το σημειο g του ανδρα απο οτι διαβασα....εκει με πιεσε για λιγο ενας γιατρος και ειχα αλλα...ειναι αλλο θεμα ομως ...αν σου εχει συμβει για να μη γραφω τα ιδια κοιτα μια απαντηση μου σχετικη και πες μου αν σου εχει τυχει και εσενα και αν ξερεις κατι παραπανω.....ευχαριστω και ελπιζω να σε βοηθησα και σενα
Πήγαινε στο θέμα: Καθηστερω να ολοκληρωσω
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 21:29 @Sex
φιλε καλησπερα.....κοιτα, για να μη κουραζω και γραψω παλι ολο το στορι, μια απαντηση μου σε ένα αλοο ποστ γιατι σχεδον το ιδιο ειχα παθει και εγω....πιστευω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο αφου η περιοχη ειναι αρκετα ευαισθητη
Πήγαινε στο θέμα: Γιατρος
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 21:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ....ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.....ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ , ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΥΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ....ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙ ΛΙΓΟ....ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΕΑ ΜΕΤΑ....Πήγαινε στο θέμα: Καθηστερω να ολοκληρωσω
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 20:59 @Sex
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ, ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΙΣΩς ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΠΕΡΟΤΟΜΗ . ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΦΙΜΩΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ. ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 20:42 @Sex
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΩ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, 40-41 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ. ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΣΑ ΦΟΡΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΓΑΡΓΑΛΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ". ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΚΟΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ....ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΒΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ...ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΩ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΥΓΝΩΝΗ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΦΥΞΕ ΛΙΓΟ ΕΧΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.... ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΗΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..... ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ....ΑΦΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΩΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ?ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ?
Πήγαινε στο θέμα: Έχυσα στην γιατρό
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 18:43 @Sex
Καλησπερα παιδια, εγω θελω να ρωτήσω κατι που μκου συμβαίνει για πρωτη φορα....σημερα μολις ξυπνησα το πρωι μου σηκωθηκε και ηθελα παρα πολυ να τον παιξω...πηγα στη τουαλετα και αρχισα να το παιζω αρκετα δυνατα αφου ολη τη νυχτα αισθανομουν οτι ηταν μονιμα σηκωμενο αλλα νυσταζα παρα πολυ για να κανω κατι...αφου εχυσα μετα απο 20 λεπτα και ντυθηκα μετα απο λιγο μου ξανασυκωθηκε και επειδη ποναγα λιγο δε τον ξαναεπαιξα....μεχρι και πριν απο λιγο ημουν συνεχεια με ενα σηκωμενο πουλι μεχρι που τελικα τον ξαναεπαιξα και εχει ηρεμησει λιγο...θελω να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανενα αλλο αυτο πρωι πρωι αλλα και αν ηταν καποιος τωση ωρα ποτε με σηκωμενο το πουλι τοση ωρα. Περιπου 5 ωρες...επισης να σας πω οτι πριν που εχυσα ηταν σαν να τον εχω παιξει 1 φορα....παιζει να ναιη ζεστη η κατι που εφαγα? Πρεπει να ανησυχω? Ακομα και τωρα νιωθω να μου ξανασηκωνετε....σας εχει συμβει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: συνεχομενη στυση
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 18:23 @Sex
Κανενε πρόβλημα φιλαράκο...και μενα 14 ειναι οταν ειναι σηκωμενο και οταν πεφτει ειναι 5 εκ με 7 μερικες φορες....μια χαρα εισαι...ειναι φισιολογικο οπως επίσης οταν κάνει κρύο γίνεται πιο μικρο οπως επισεις και τα μπαλακια , δε ξερω αν σου εχει τύχει? . Ολα καλα.
Πήγαινε στο θέμα: τσουτσουνακι |