Μήνυμα στις 22/8/2014 στις 01:50 @Sex
γεια σας παδια.εχω ξαναγραψει στο μπλογκ πριν απο ενα μηνα περιπου.λοιπον το θεμα ειναι το εξης.κατω απο τον χαλινο του πεους υπαρχει μια τρυπα,βασικα ενα μικρο ανοιγμα που συνδεεται με την το ανοιγμα που βγαινουν τα ουρα κ.λ.π αρχικα θελω να μ πει καποιος αν αυτο το αανοιγμα ειναι φυσιολογικο η αν πρεπει να παω σε καποιο γιατρο.επισης θελω να προσθεσω οτι καποιες φορες το σπερμα βγαινει απο εκει και οχι απο την κανονικη τρυπα.εχω καποιο προβλημα ; Να προσ8εσω οτι ειμαι 16 και οτι εχω παει με γυναικα αλλα ο χαλινος δεν κοπηκε !
Πήγαινε στο θέμα: απορια για πεος
Μήνυμα στις 17/7/2014 στις 04:13 @Sex
Γεια σας παιδες..ειμαι καινουργιος εδω.. 16 χρονων και οπως προανεφερα εχω 2 ερωτησεις 1)Το πραγμα (δεν ξερω τον επιστημονικο ορο) που ενωνει την βαλανο με το δερμα και δεν αφηνει ανοιχτο το πετσακι αν δεν εισαι σε στυση φευγει ποτε ; και αν πως ; ειναι εποδυνη διαδικασια..κοβεται στο σεξ χωρις προφυαλαξη 2)τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι κατα την εξπερματιση το σπερμα δεν πεταγεται.απλα κυλαει πανω στην βαλανο.επισης δεν βγαινει καν απο την τρυπα που βγαινουν τα ουρα αλλα απο μια τρυπα ακριβως απο κατω (περναει απο πανω της το πραγμα που ανεφερα πριν)Ειναι κατι σοβαρο.Θα πρεπει να παω σε γιατρο.Παρακαλω απαντηστε Πήγαινε στο θέμα: 2 ερωτησεις |