Μήνυμα στις 16/4/2017 στις 22:42 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εφόσον αγαπιέστε τόσο, σε καμία περίπτωση μην χωρίσετε, ειδικά για αυτό το λόγο...Ναι είναι γονείς σου και θέλουν το καλό σου, αλλά στην τελική δικό σου αγόρι είναι και δεν είναι λογικό εν έτη 2017 υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Η καλύτερη λύση για 'μένα είναι να το παλέψετε να τους πείσετε μαζί, και αν δεν καταφέρετε να το κρατήσετε κρυφό όσο μπορείτε και αν όντως αυτό που έχετε είναι τόσο δυνατό, κρατήστε μέχρι να γίνεις 18 και να ενηλικιωθείς ώστε να μην μπορούν να σου πουν τίποτα, βάση του νόμου. :) Πήγαινε στο θέμα: Οι γονείς μου είναι εμπόδιο στη σχέση μου
Μήνυμα στις 17/10/2016 στις 01:15 @Θ. Κλημεντίνη
yo, ειμαι 17 κι εγω εχω μερικες ασπρες και φαινονται λιγο αλλα ειναι 2-3.. Αλλα δεν με πειραζουν γτ κανω τα μαλλια προς τα πανω και μου εχουν πει οτι φαινεται ωραιο.. ;) τωρα δεν νομιζω να σου γινει περισσοτερο απο τοσο νωρις.. απλα ισως να ετυχε Πήγαινε στο θέμα: Ασπρες τριχες (Αντιμετωπιση?)
Μήνυμα στις 3/9/2016 στις 01:04 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα φίλε Λοιπόν αρχικά βάλε την ξαδέρφη σου να μάθει τι πιστεύει για σένα.. Εφόσον φυσικά είσαι σίγουρος ότι δεν θα της πει οτι την θες. Αν δεις λοιπόν οτι σε βλεπει ως κατι παραπανω απο φιλο, χωσου και μην ντρεπεσε, θα δεχτει σιγουρα να κανετε κατι! Τωρα, αν απο την αλλη σε βλεπει απλα σαν φιλο θελει αρκετη σκεψη αφου αν της το πεις υπαρχουν πιθανοτητες να μην κανετε παρεα πια. Βεβαια αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα της κοπελας. Τωρα σχετικα με το οτι ντρεπεσαι, επειδη ειμαι κ εγω καπως ετσι, σκεψου οτι δεν υπαρχει αλλη λυση και θα σου βγει απο μονο του. Προετοιμασου ψυχολογικα και ολα θα πανε καλα! Κι εγω ειχα αγχος αλλα οταν το ειπα ξεμπλοκαρα τελειως (17 ειμαι κι εγω) ;) Αν σε καλυψα δωσε αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 25/8/2016 στις 00:44 @Διάφορα
οικονομίας και πληροφορικής
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω..
Μήνυμα στις 24/8/2016 στις 01:41 @Διάφορα
So.. φέτος θα πάω 3η λυκείου και πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω, πόσο μάλλον τι θέλω να κάνω στη ζωή μου.. Ασχολούμαι πολύ με υπολογιστές/gaming οπότε οι πρώτες μου σκέψεις ήταν game development και προγραμματισμός, αλλά από την άλλη λατρεύω το video edit (μοντάζ). Κάθομαι ξέρω γω στον ελεύθερο χρόνο μου και κάνω edit clips από διάφορα παιχνίδια (cod, cs για όσους ασχολούνται) και γενικά γουστάρω τη πολύ τη φάση γενικότερα.. Πως μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά θέλω??? Τώρα, εφόσον δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω, δεν ξέρω και τι πανεπιστήμιο να επιλέξω. Δηλαδή, με ποια κριτήρια θα επιλέξω κάποιο πανεπιστήμιο? Το μόνο που ξέρω είναι οτι θέλω να πάω Θεσσαλονίκη, πως μπορώ να δω ποια πανεπιστήμια υπάρχουν εκεί ώστε να επιλέξω? Thanks in advance ;) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω..
Μήνυμα στις 31/8/2015 στις 01:55 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά, φέτος θα πάω 2α λυκείου και με απασχολούν λίγο οι κατευθύνσεις. Λοιπόν, θέλω να ασχοληθώ με υπολογιστές στο μέλλον, και για να το κάνω αυτό νομίζω πρέπει να παω θετική κατεύθυνση. Το θέμα Ειναι οτι είμαι πολύ κακος στα μαθηματικά, δεν μου αρέσουν ως μάθημα και δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ με αυτά... Απο την αλλη φέτος μ αρέσουν περισσότερο τα αρχαία και η ιστορία που μπορώ να τα μαθω πολυ ευκολα. Τέλος της χρονιάς επέλεξα Θετική, αλλα υπαρχει δυνατότητα αλλαγης τωρα το Σεπτέμβριο. Τι να κανω? Απο θεωρητική δεν μπορώ να ασχοληθώ με υπολογιστές σωστά? Αλλα απο θετικη δεν μπορω καθολου τα μαθηματικά! Τι να κανω?? Να αλλαξω κατεύθυνση η οχι?? (btw εχω πολλα κενα στα μαθηματικά) Πήγαινε στο θέμα: Κατεύθυνση
Μήνυμα στις 8/8/2015 στις 01:27 @Διάφορα
Μπορεί κάποιος να μου πει τα μαθήματα της κάθε κατεύθυνσης στη Β λυκείου και τις ώρες που είναι το καθε ένα + τα γενικά μαθήματα? :3 ty Πήγαινε στο θέμα: Μαθήματα στη Β λυκείου
Μήνυμα στις 17/6/2015 στις 15:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανησυχεις, φυσιολογικό ειναι...Μπορείς ξερω γω να αυνανιζεσαι το βράδυ ώστε να μην θες την αλλη μερα. Πάντως μην ανησυχεις λογικό είναι να εισαι τοσο καυλωμενη αφου εισαι στη εφηβια κ σε αυτη την ηλικία ολοι ετσι παθαίνουν λογο των ορμονών :p Επίσης προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αγόρια η πονηρά πράγματα γιατι οσο τα σκέφτεσαι τοσο πιο πολυ θες ;) Πήγαινε στο θέμα: στην ταξη..
Μήνυμα στις 9/6/2015 στις 20:44 @Διάφορα
So είμαι 1η λυκείου και πάω για δευτέρα και σιγά σιγά θέλω να αρχίσω να σκέφτομαι τι θα κάνω... Έχω σκεφτεί δυο-τρία πράγματα που με ενδιαφέρουν... Ασχολούμαι πολύ με υπολογιστές κλπ και μ'αρέσει να κάνω και μονταζ (πχ φτιάχνω κανα call of duty montage κι ετσι ή διάφορα βιντεάκια και τα κάνω edit :p ) και έτσι το σκέφτομαι αυτό γιατί το γουστάρω... Κάτι άλλο είναι η σκηνοθεσία ή κάτι με υπολογιστές... Καμιά συμβουλή? Βέβαια δεν ξέρω αν στο μέλλον θα σκεφτώ κάτι άλλο, αλλά για τώρα μπορεί κάποιος να μου πει αν έχουν μέλλον τέτοια επαγγέλματα και γενικά τι θα συναντήσω αν σπουδάσω κάποιο από αυτά? Thanks Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω στη ζωη μου? |