Μήνυμα στις 25/6/2022 στις 05:35 @Κλάψιμο
Χελλοο πιπολ οφ δισ φορουμ! Έχω πάρα πολλά χρόνια να μπω σε αυτό το φόρουμ αλλά νομίζω ήρθε η ώρα. Το κυριότερο πρόβλημα μου σαν νεαρή ενήλικας είναι πως μου είναι πολύ δύσκολο να συσχετιστώ με ανθρώπους και να δεθώ μαζί τους. Σε όλες τις φιλικές μου σχέσεις νιώθω ως επι το πλείστον οτι έρχομαι κάπως δεύτερη καθώς οι περισσότεροι έχουν άλλα άτομα με τα οποία είναι πάρα πολύ κοντά. Γενικά συχνά νιώθω μέσα μου πως είμαι μόνη μου χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς βγαίνω κάνω πράγματα εργάζομαι κτλπ, κάνω και την απαίτουμενη ψυχοδουλειά με την θεραπεύτρια μου. Για να το πω πιο ωμά, νιώθω λες και είμαι κομπάρσος στις ζωές των φίλων μου και αυτό μου εντείνει την όλη κατάσταση που νιώθω. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα άτομα που νίωθουν έτσι σε αυτόν τον πλανήτη. Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας για αυτό αποφάσισα να το μοιραστω σε αυτό το φορουμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 13:49 @Sex
Pi8hikos97: σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου πιστευω να ποιανουν… κανενας αλλος?
Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιστικα ναζακιαα???
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 05:42 @Κλάψιμο
Καταρχας αυτο που διακρινεις οπως λες νευρικοτητα, ποιος της αρεσει κτλπ ειναι διαισθηση και χαρισμα(ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβάνομαι εγω) οσο το θεματακι που κομπλαρεις αυτο λεγετε εληψει αυτοπεποιθησης και δεν μας προσελκυει εμας της κοπελας.. Δεν χρειαζεται να σε τελειος για να χεις κοπελα απλα αφησε τα κομπλεξ στην ακρη, αγαπησε τον εαυτό σου, περιποιησου και γίνε κοινωνικος. Για παραδειγμα στο σχολειο μου ειναι ενα αγορι σχετικα χοντρο αν και γω δεν κολλαω εκει περπαταει λες και αιοριτε πραγματικα αυτο οφειλετε στην αυτοπεποιθηση του ειναι κοινωνικος και δεν κομπλαρει για το σωμα του συν εχει κανει σχέσεις με πανεμορφες κοπελες.. Ολα βασιζονται εκει! Ελπιζω να σε βοηθησα :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιάσω κοπέλα και νιώθω άσχημος
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 05:34 @Sex
Γεια σας αγαπητα μελη του φτου! Ειμαι 14 χρονων και η αληθεια δεν ειμαι εμπηρη οσο αναφορα τις σχέσεις(3 εχω κανει μεχρι στιγμης) γενικοτερα εγω ειμαι ο εαυτός μου κι μερικες φορες ειμαι τοσο αυθορμιτη σε καταστάσεις που δεν χρειαζετε και τοσο.. Το ερωτημα μου εινα: λενε οτι ανδρες θελουν ναζακια σε ποιες περιστασεις δωστε μου να καταλαβω (εκτως απο το σεξουαλικό που ειναι αυτονοητο) επεισης πως μπορω να κανω ενα αγορι που του αρεσω να κολλησει περισσοτερο μαζι με αυτα τα είδους ναζακκα και τύπου ειμαι δυσκολη κτλπ.. Ξερω πανω απο ολα πρεπει να με ο εαυτός μου ,νταξι αυτο το χω λιγο θεματακι με τα ναζακκα που λενε κολλαω και δεν καταλαβαινω Ευχαριστω εκ των προτερων :) Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιστικα ναζακιαα??? |