Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:53 @Sex
Λοιπόν αν έχεις παρατηρήσει όταν κάποιος σε χτυπάει ή σε κλοτσάει τέλος πάντων στο νερό δεν πονάς? Έτσι κι δεν θα νιώθεις τίποτα λόγω νερού!Βρες μια άλλη ιδέα!Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα για πολλούς λόγους!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μεσα στη θαλασσα! βοηθεια!
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:48 @Sex
αυτό με την καπότα στην κατάψυξη κάπως ειναι γιατί μετα θα παγώσεις πάρα πολύ και θα είναι χάλια
Πήγαινε στο θέμα: αυτοσχεδιοι δονητες
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:42 @Sex
Δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά εντάξει μου αρέσουν!
Πήγαινε στο θέμα: Αγκαλια σε κοριτσια
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτα τα μάτια.προτιμώ τα γαλανά!την φωνή,όχι όταν τραγουδάει όταν μιλάει!από ντύσιμο δεν πολυκοιτάω,αλλά δεν με χαλάει κιολας να ντύνεται ωραία...αν και όταν φοράει φαρδιές μπλούζες που δεν του κάνουν μου έρχεται να γελάσω.όταν γελάει να έχει τέλειο γέλιο.Ο τρόπος που κοιτάει δεν θέλω να είναι έτσι πολύ αθώο το βλέμα.Να είναι και λίγο μια σταλιά άγριο.Με ξετρελάινει όταν τα αγόρια φοράνε μαύρα βραχιόλια στο χέρι!Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή!Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλουν;
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 12:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λίγο αυτό με το σεξ.....είμαι μικρή!Αλλά οκ ευχαριστώ πολύ!Αν και δεν τα έχουμε για να μου ζητήσει κάτι τέτοιο!
Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσουν οι μικρές;
Μήνυμα στις 13/7/2014 στις 11:25 @Θ. Κλημεντίνη
Κι άλλες γνώμες.Αααα και είμαι 14 και αυτός 16..
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 12:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μάγκες!Μου αρέσει ένα αγόρι 2 χρόνια πιο μεγάλο από εμένα. Πιστέυετε ότι θα με κοιτάξει;Από θέμα ομορφιάς πάω πολύ καλά...αλλά εσείς τα αγόρια μέχρι πόσα χρόνια μικρότερες κοιτάτε;Θα κοιτούσατε 2 χρόνια μικρότερη;;;
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
Κάνε της κάτι πρωτότυπο!Αγόρασε της 1 κούπα που να γράφει Ι LOVE U ή σαγαπώ η κάτι τέτοιο.Μαζί με μια τούρτα που να γράφει πάνω τα αρχικά σας!Την τούρτα να την κάνεις μόνος σου.Θα ξετρελαθεί αν την κάνεις μόνος σου!Αν πάλι δεν ξέρεις ούτε αυγό να βράζεις ζήτα από κάποιον που ξέρει λίγη βοήθεια!Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Εκπληξη στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 12:39 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω παιδί 17 χρονών να μην ψωνίζει από τα Pull&Bear,από τα Bershka,H&M.....κ.λπ.!Αν δεν γνωρίζεις τα καταστήματα αναζήτησε τα στο Google γιατί έχουν θεικά νεανικά ρούχα...Από παπούτσια νομίζω All Star να προτιμάς αλλά πιο ωραία για μένα είναι τα χαμηλά All Star Οχι τα ψηλά!Και από αθλητικά Adidas Nike.όχι Puma.Aν και εγώ μόνο Nike φοράω ούτε Adidas!
Πήγαινε στο θέμα: Μπλουζες και Παπουτσια
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 12:37 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω παιδί 17 χρονών να μην ψωνίζει από τα Pull&Bear,από τα Bershka,H&M.....κ.λπ.!Αν δεν γνωρίζεις τα καταστήματα αναζήτησε τα στο Google γιατί έχουν θεικά νεανικά ρούχα...Από παπούτσια νομίζω All Star να προτιμάς αλλά πιο ωραία για μένα είναι τα χαμηλά All Star Οχι τα ψηλά!Αυτά από εμένα.Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή!
Πήγαινε στο θέμα: Μπλουζες και Παπουτσια |