Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 21:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα ειναι εντελως διαφορετικο! Για πχ εγω οταν εβαζα δαχτυλο μονη μ επρεπε να τριβω την κλειτοριδα μου για να ερθω σε οργασμό ενω οταν το εκανε το αγόρι μου ηταν το κατι αλλο ειτε να μ τριβε την κλειτοριδα η οχι.. Σαν πρωτη φορα καταρχας πρεπει να εισαι ετοιμη και να αγαπατε ο ενας το αλλον, οσο για τον πονο δεν θα πονεσεις αναλογος ομως με ποση ενταση και ποσο ρυθμο το κατι το αγόρι σου! Εσυ εχεις το πανω χερι σε αυτο το θεμα! ;)Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 21:39 @Διάφορα
Γεια σας!ειμαι 14 ετων και πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Θα το παρω απο την αρχη και με συγχωρειτε που θα γινω κουραστικη!εγω γενηθηκα ελλαδα μεγαλωσα εδω ολη μ η ζωη ειναι εδω!οι γονεις μ ηταν σε διασταση ,η μητέρα μ ηταν μαζι μου και ο πατέρας μου γερμανια!πριν δυο χρονια τα ξαναβρικαν μεταξυ τους και μας θελει κοντα του στην γερμανια! (Ολο τον καιρο αυτο απο τοτε που γεννήθηκα ζουσα εγω με την μαμα μ με τα λεφτα π μας εστελνε ο μπαμπας μ)ολο αυτο που συμβαινει δεν μπορω να το αντιμετωπίσω νιωθω χαλια θα χάσω ολη μ την ζωη τα παντα και οπως ξερετε εδω στην ελλαδα ειναι δυσκολα τα πραγματα και οι γονεις μ αμα πουν κατι το κανουν! Μετακομιζω τον δεκεμρη! Δεν θα το αντέξω πραγματικα, ξερω απταιστως αγγλικα αλλα γερμανικα γρηηη και πως θα με αντιμετιπισουν να γερμανακια εκει; βσκ θα παω σε αγγλικο κολεγιο αλλα παλι φοβαμαι την εντυμετοπιση του! Εκει δεν βγεινουν εξω δεν εχουν γκομενους δεν εχουν ζωη εδω ομως ειναι διαφορετικα(αν κανω λαθος διορθωστε με) εκείνο π με πονάει ειναι οτι θα χάσω την κολλ μ ειμστε απο μωρα φιλες και στην πορεια γιναμε κολλητες κανει γ εμεας σχεδια οτι θα σπουδασουμε μαζι κτπλ και μ σπαραζει την καρδια… πραγματικα θελω την υποστήριξη σας σε αυτο το λεω με τοσο αγνοτητα.. Δεν εχω καποιον να με στηρίξει εκτως απο την μαμα μ αλλα μ λει συνεχεια πρεπει πρεπει και πρεπει.. Αν είχατε περασει κατι παρομοιο και εσεις θα χαρω να ακουσω πως το αντιμετοπισατε.. Ευχαριστω γ τον χρονο σας!
Πήγαινε στο θέμα: ενα νεο ξεκινημα ζωης |