Μήνυμα στις 23/7/2014 στις 16:27 @Sex
και εχω ακουσει οτι ποναει πααρα πολυ και εγω δεν αντεχω πονο με τιποτα !!ενω με το ξυραφακι ουτε πονος ουτε τιποτα αλλα ειναι κουραστικο και ασε που δεν μπορω να ξυρισω αυτες που ειναι κατω κατω και νευριαζω:ρ
Πήγαινε στο θέμα: αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής
Μήνυμα στις 23/7/2014 στις 03:21 @Sex
ξυραφακι ή κερι ??
Πήγαινε στο θέμα: αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής
Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 23:31 @Μηχανήματα
σε ευχαριστω πολυυ !!
Πήγαινε στο θέμα: Μπαταρία iPhone
Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 17:38 @Μηχανήματα
δεν καταλαβα το 2ο,απο που σβηνει το GPS ,τι ακριβως κανει το Battery Doctor? επισης μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλω την φωτεινοτητα απο το αυτοματο γιατι και απο αυτο χαλαει πολυ ευκολα η μπαταρια...δεν ισχυει?
Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 14:26 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά !λοιπον την προηγούμενη βδομάδα αγορά το iPhone 4S και έχω παρατηρήσει ότι τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και χωρίς να το χρησημοποιω .πχ χθες φορτησε 100% το βράδυ και δεν το χρησιμοποίησα καθόλου μετά και σηκώθηκα το πρωί και ήταν 30% !!ρωτησα κάτι φίλους και μου είπαν ότι γενικά τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ,αλλά και χωρίς να το χρησιμοποιείς;;; 😞😟😐
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 21:16 @Sex
ναι εχεις δικαιο και θα το δοκιμασω ...αλλα αλλιως δεν ειναι αν βαζεις μονη σου και αλλιως αν σου βαζει το αγορι σου πχ ..ή οχι? πφφφ δεν ξερω, τι να πω?! ειμαι λιγο ασχετουλα:P
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 18:58 @Sex
Καλησπερααααα !!!Λοιπον το τελευταιο καιρο με απασχολει πολυ ενα θεμα και θα ηθελα την βοηθησα σας..ειμαι 16 χρονων και το αγορι μου μου ζητησε ναι προχωρησουμε (αν θελω και εγω φυσικα) εε στοματικο,δαχτυλακι και τετια ...αυτο που με αγχωνει ειναι το δαχτυλακι:/ ποναει την πρωτη φορα?υπαρχει περιπτωση να βγει αιμα? θα ηθελα πολυ να μου πειτε τις εμπειριες σας και γενικα οτι γνωριζετε γι'αυτο ,θα με βοηθουσατε πολυ !! :)
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα |