Μήνυμα στις 20/9/2014 στις 14:58 @Ftou.gr admin
Master, μπορείς να μου αλλάξεις το username μου σε PsychoGamer? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή ονόματος
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 13:43 @Flame
@koukos Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αφού είναι παντοδύναμος και πανάγαθος και ολα αυτάτότε γιατί πεινούν οι άστεγοι;Γιατι όλα τα παιδάκια πολεμάνε με τη ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί και ο καλός θεούλης δεν κάνει τίποτα; Υ.Γ Αυτό το ντοκιμαντέρ μπορώ να το βρω κάπου online? @dieftharmenos Πρώτα από όλα, σε ευχαριστώ πολύ..Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει σημασία η ηλικία όμως..Σημασία έχει η ωριμότητα και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Πάντα αμφισβητούσα τα πάντα.Πάντα είχα μία διαορετική προοπτική από τους άλλους.'Τhe Black Sheep' όπως λένε μερικοί..Αλλά όλα αυτά περί θρησκείας άρχισαν να με προβληματίζουν εδώ και μισό χρόνο.Μέχρι τότε..τι να πω.. Αλλά το εκνευριστικό με την όλη υπόθεση είναι ρε παιδί μου ότι σε όποιον λες ότι είσαι άθεος σου λέει ότι θα πας στην κόλαση κλπ και προσπαθεί να σε μεταπείσει με όλα τα μέσα που διαθέτει, άσκοπα βεβαίως.Εγώ θυμάμαι μία μέρα πριν από περίπου 1 χρόνο ρώτησα τη θεολόγο μας οτι αν έφτιαξε ο Θεός τονκόσμο, τότε ποιος έφτιαξε το θεό;κι αυτή μου είπε ότι με αυτή την απορία θα πεθάνω.Γιατί να πιστεύεις σε κάτι που δεν το έχεις γνωρίσει ποτέ, και να νιώθεις ένοχος αν κάνεις κάτι και σου λένε ότι έκανες αμαρτίες κτλ. @pi8hkos97 Κοίταξε..Μοίρασα όλα μου τα λόγια στους από πάνω και σε σένα δεν έμεινε τίποτα χαχα.Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.Ειδικά το τελευταίο με εκνευρίζει πολύ.Ας κοιτάνε τη δουλειά τους. Και ένα quote: ''Δεν είναι αρκετό να δούμε ότι ένας κήπος είναι όμορφος, χωρίς να χρειάζεται να πιστεύουμε ότι ζούνε νεραίδες καπού εκεί επίσης;'' -Douglas Adams Πήγαινε στο θέμα: Αθεϊσμός
Μήνυμα στις 17/9/2014 στις 16:14 @Flame
Γεια σας!Είμαι 13 χρονών..Και άρχισαν τα φιλοσοφικά μου ερωτήματα για τη ζωή..Γιατί υπάρχουμε;Ποιοι είμαστε;Και το κυριότερο:Αφού εμάς μας έφτιαξε ο Θεός, τότε ποιος έφτιαξε το Θεό; κλπ.Τώρα τελευταία είναι που αρχισα να μελετάω την Αγία Γραφή..Απλά μερικά από εκείνα τα πράγματα εκεί μέσα δεν βγάζουν νόημα για μένα(Επίσης όποιος πιστός το βλέπει αυτό, να μην με παρεξηγήσει, ευχαριστώ.)Απλά πάντα ήμουν το αναρχικό πνεύμα που κάποτε έπρεπε να βγει προς τα έξω..Ποτέ μου δεν πίστεψα τις ιστορίες ότι ο Θεούλης έκανε το χώμα και το νερό κλπ. Σήμερα κατά το μεσημέρι απλά 'τέσταρα τα νερά'..Ρώτησα τη μαμα μου(Θεολόγος που να πάρει:ρ)ποια είναι η γνώμη της για τους άθεους,και μου είπε ότι είναι ανόητοι και ότι παρασέρνονται από άλλους..Ποια είναι η δικιά σας γνώμη;Πάντως δεν με μάλωσε..Μου είπε μόνο ότι δεν το δέχεται. Πήγαινε στο θέμα: Αθεϊσμός
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 01:40 @Μηχανήματα
Αυτό το thread μπορεί να μοιάζει με το άλλο που έκανα, αλλά ψάχνω ένα αξιόλογο free προγραμματάκι για εφαρμογή facecam σε βίντεο
Πήγαινε στο θέμα: Video Editing
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 03:01 @Μηχανήματα
Γεια σας..ψάχνω ένα αξιόλογο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο..Π.χ για να εφαρμόζω εικόνα με green screen, face cam για gaming,ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Επεξεργασία βίντεο
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 15:35 @Μηχανήματα
Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ!Όχι ότι είμαι άσχετη, κι εγώ αυτό νόμιζα, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ για να μην πάνε τα λεφτά τσάμπα..Ευχαριστώ και πάλι!
Πήγαινε στο θέμα: Χαρακτηριστικά
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 06:50 @Μηχανήματα
Έβλεπα σε μια ιστοδελίδα τα χαρακτηριστικά μιας βιντεοκάμερας.Επειδη θα ήθελα να αγοράσω μία για να ασχολούμαι με το YouTube,και για διάφορα 'σκετς' με την παρέα μου και να τα ανεβάζουμε.Βλέπω μια προσιτή για μένα κάμερα και πατάω τα χαρατηριστικά και γράφει: YouTube Upload:No...Δηλαδή τι εννοεί?Ότι δεν θα μπορω να ανεβάζω ότι τραβάω από αυτή ''γενικά στο YT,ή μέσω κάμερας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Χαρακτηριστικά
Μήνυμα στις 18/7/2014 στις 14:05 @Διασκέδαση
Ψάχνω τον τίτλο ενός παιχνιδιού που το έπαιζα εγω περιπου πριν απο 7-8 χρόνια..Για να βοηθήσω, υπήρχε στον δίσκο ''100 παιχνίδια για όλη την οικογένεια'' που το έδινε μια εφημεριδα εκεινο τον καιρο..Λοιπόν..Ο ''ηρωας'' του παιχνιδιού ηταν μπλε και αρκετά κοντός σαν εξωγηίνος.Και επρεπε να μαζεψεις coins και να περασεις την πιστα..Arcade δηλαδη.Για να βοηθησω, η τελευταια πιστα, δηλαδη το boss level, είχε σαν boss ένα μεγάλο τυρί..Το ξερω ακουγεται γελοιο αλλα ψαχνω τον τιτλο του εδω και 2 χρόνια..Με συνδεει με τα παιδικα μου χρονια.. Πήγαινε στο θέμα: Παλιό παιχνίδι
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 14:36 @Διασκέδαση
Ευχαριστω πολύ..Θέλω να θέσω και άλλο ερώτημα..Ηταν ακόμα ένα στο MEGA νομίζω, όπου δεν θυμάμαι τον τίτλο,αλλα έπρεπε κάποιοι παίκτες να κάνουν διάφορες δοκιμασίες..Κάποιες που θυμάμαι ήταν να αδειάσουν ενα πακετο χαρτομάντηλα σε καθορισμενο χρονο, να ισοροπησουν ενα κουτακι αναψυκτικου πλαγια,να καταφερουν να κανουν καποιο συγκεκριμενο αριθμο κινησεων(τους ειχαν και μετρητη) κλπ..Δεν νομίζω να σας βοηθησει αλλα πριν απο κάθε δοκιμασία εδειχνε με animation τον τροπο ολοκληρωσης της..Σε μια οθονη..
Πήγαινε στο θέμα: Τηλεπαιχνίδι
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 00:24 @Διασκέδαση
Υπήρχε ένα τηλεπαιχνίδι που έπαιζε πριν από περίπου 5-6 χρόνια-ή και παραπάνω- νομίζω στο MEGA.Σε αυτό ο παίκτης έπρεπε να τραβήξει κάτι 'πασάλους' από το έδαφος, και αν η ακρη τους ηταν ασπρη κέρδιζε, ενώ όταν ήταν κοκκινη έχανε..Δεν ξέρω εδώ και ένα μήνα εχω σπασει το κεφαλι μου να μαθω ποιο είναι..Βοηθήστε.
Πήγαινε στο θέμα: Τηλεπαιχνίδι |