Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 12:56 @Κλάψιμο
Sorry δεν το ξέρω την ταινία/σειρά παρ'όλα αυτά καταλαβαίνω πάνω κάτω περι τίνος πρόκειται Καταρχάς να σου πω ότι ξέρω από ψυχολογία εκδήλωσης συναισθημάτων λόγο ενός επαγγελματία γνωστού... και όταν λέω ότι μπορώ να τα καταλάβω εννοώ ένα από αυτά όχι όλο το ιστορικό κάποιου με μια ματιά... κάθομαι και παρατηρώ κάποιον(αδιάκριτα) και ελέγχω κάθε του κίνηση... πχ αν κάποιος κοιτάζει συχνά και πεταχτά κάποια κάθε 2 λεπτά εεε καταλαβαίνεις περι τίνος πρόκειται Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιάσω κοπέλα και νιώθω άσχημος
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 11:46 @Sex
Και εμένα δεν κάθεται κάτω αν δεν το κρατάω αλλά δεν ανεβαίνει τελείως πάνω... από ότι ξέρω για να κάθεται μόνο του κάτω πρέπει να κάνεις περιτομή... βέβαια εγώ αίμα δεν είχα αλλά και από άλλους που ξέρω δεν κάθεται κάτω γιατί με ρώτησε και ένας γνωστός Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με το πετσακι
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 11:18 @Μηχανήματα
Έχω έναν σκληρό ST500ML012 HN-M500MBB αλλιώς ονομάζεται και 500 GB - Serial ATA - 5400 rpm που συνέχεια κολλάει... η ταχύτητα ανάγνωσης είναι πάντα στο φουλ... όταν ανοίγω την διαχείριση εργασιών όλο βλέπω Δίσκος 100% Ποια μπορεί να είναι η αιτία; Επίσης όταν ανοίγω τον υπολογιστή πρέπει να περιμένω κάνα 5λεπτο για να ξεκινήσω να κάνω οτιδήποτε αλλιώς κολλάει Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με σκληρό δίσκο
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 10:41 @Κλάψιμο
Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι όπως γράφει και ο τίτλος ότι δεν ξέρω πως να ανοίξω κουβέντα με κοπέλα... νιώθω άσχημος... είμαι 14,5 είμαι σχετικά κλειστός χαρακτήρας με 2-3 φίλους που ο ένας εξελίσσεται σε κολλητός, έχω καμιά 8αρια γνωστούς που μιλάμε. Η μόνη φορά που μίλησα σε κοπέλα ήταν μια καλή προσπάθεια που εξελίχθηκε σε μαλακία επειδή δεν ήξερα καν ότι ήταν αδερφή ενός φίλου... έλεος... στο τέλος κατέληξε να μιλάει ακατάπαυστα για τον σκύλο της και εγώ να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Γενικά χρειάζομαι βοήθεια στο θέμα του πως να ανοίξω κουβέντα και σε στιλιστικα θέματα... αν χρειάζονται πληροφορίες για τα χαρακτηριστηκά τις εξωτερικής μου εμφάνισης μπορώ να σας πω πολλά πράγματα... Γενικά μέσα σε 10-15 λεπτά μπορώ να διακρίνω πολλά πράγματα για μια κοπέλα(συνήθως οι φίλοι μου με χρησιμοποιούν σε αυτό το θέμα) για παράδειγμα μπορώ να καταλάβω ποιος της αρέσει... σε ποιον αρέσει... χόμπυ... χαρακτήρα... νευρικότητα... υπομονή... αν γυμνάζεται(και δεν εννοώ αν είναι χοντρή ή όχι, μπορεί να ξεκίνησε πριν 2 μέρες πχ) αν τις αρέσουν τα σπορ κλπ Μόνο αφμ δεν μπορώ να βρω :) Αυτό είναι ένα χάρισμα μάλλον γιατί κανένας φίλος μου δεν το καταφέρνει Σας παρακαλώ απαντήστε... Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιάσω κοπέλα και νιώθω άσχημος
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 09:53 @Sex
Thanks και στους δύο Ελπίζω πάντως να συμβεί κάτι στα μετέπειτα χρόνια με καμιά Ξέρεις... είναι σκληρό να βλέπεις όλοι σου οι φίλοι να έχουν σχέση και εσύ να μην έχεις καν φιλήσει καμιά Πήγαινε στο θέμα: Ποτε το κανατε
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 19:31 @Sex
Πλάκα μου κάνεις; Σε ένα μήνα μου είπαν ότι μπορώ να κάνω ότι έκανα παλιά... τώρα τον μάλλον την γιατρό μου λίγο δύσκολο να την ρωτήσω
Πήγαινε στο θέμα: Κιρσοκηλη
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 19:29 @Sex
Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι είμαι σχετικά κλειστός χαρακτήρας... δηλαδή έχω 3 φίλους και καμιά 10αριά γνωστούς που μιλάμε... από κοπέλα δεν είχα ποτέ στην ζωή μου... δεν έχω ωραία φάτσα! Με 2 κορίτσια έχω μιλήσει όλο κι'όλο... γενικά δεν υπάρχει πιθανότητα να βρω κοπέλα στα επόμενα 2 χρόνια μιας και είμαι λίγο κοντούλης και με δουλεύουν όλες οι κα.... Anyway όπως καταλάβατε για τσάμπα πράμα δεν υπάρχει πιθανότητα... και δεν είναι ότι το περάσατε όλοι... βλέπω οι φίλοι μου με μια μαλα.... είναι όλα καλά... εγώ πρέπει να χυ.. 10 φορές και ακόμα θα έχω την αίσθηση ότι πρέπει να το ξανακάνω... Βασικά θέλω έναν τρόπο για να μειώσω αυτήν την όρεξη... υπάρχει...;;; Πήγαινε στο θέμα: Ποτε το κανατε
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 19:04 @Sex
Έκανα επέμβαση κιρσοκηλης πριν 1 εβδομάδα σήμερα μου αφαίρεσαν τα αυτοκόλλητα πάνω από την τομή και τώρα είμαι θεωρητικά στο στάδιο που από το κρεβάτι που καθόμουν όλη μέρα μπορώ να κινούμε να σηκώνω λίγο βάρος κλπ Λόγω της ηλικίας μου μάλλον(14) και επειδή νιώθω απαραίτητη την σεξουαλική.... ναι... απλά θέλω να τραβήξω... Πότε μπορώ; Επειδή ο πατέρας μου είπε ότι τα α...... μου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανενεργά(να μην βήχω να μην γελάω να μην τρέχω κλπ) δεν μπορεί όμως να μου πει να τραβάω ή όχι οπότε μπορώ; ΥΓ Το ξέρω δεν το έχω με τον λογοτεχνικό λόγο Πήγαινε στο θέμα: Κιρσοκηλη
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 17:26 @Sex
Ρε παιδιά είμαι 14 και έχω πάρα πολύ έντονη επιθυμία να γ..... Και όταν λέω πάρα πολύ έντονη επιθυμία για να καταλάβετε, βλέπω κάθε μέρα τσόντες, αυνανίζομαι περίπου 5 φορές την μέρα(εκ των οποίων μόνο τις 3 "τελειώνω" για συγκεκριμένο λόγο) στα όνειρα μου βλέπω ότι γ.... γυναίκες που έχω δει στον δρόμο ή στο σχολείο που μου αρέσουν... και άλλα τέτοια Εσείς πότε το κάνατε πρώτη φορά; Βασικά το έχω συζητήσει με δύο φίλους μου και λένε ότι είμαι μικρός ακόμα... αλλά εγώ αισθάνομαι ότι έχω παραμεγαλώσει(δεν λέω ότι ισχύει... απλώς το αισθάνομαι) Τι να κάνω;;; Πήγαινε στο θέμα: Ποτε το κανατε
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 08:36 @Sex
Σε ευχαριστώ φίλε... αν και με το π... δεν ευνοούσα στοματικό(δεν θα γίνω και γκει χωρίς παρεξήγηση) αλλά οκ Και πάλι ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: πως να ζητησω μαλακια με φιλο |