Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 02:52 @Θ. Κλημεντίνη
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Μάλλον μπερδεύτηκες έτσι όπως τα έγραψα όλα μαζί...Για αυτόν που με παράτησε όταν έμαθε ότι είμαι παρθένα έχει τελειώσει το θέμα εφόσον με αντιμετώπισε σαν να είμαι άρρωστη..το θέμα είναι το "νέο" παιδί που γνώρισα, είναι 22-23 αυτός απλά δεν νιώθω τόσο έντονη έλξη, μόνο με ιντριγκάρει...και δεν ξέρω αν του αξίζει να γίνει κάτι ενώ δεν τον θέλω τόσο, ή αν αξίζει σε εμενα να μπω σε τέτοια φάση ...από την άλλη νιώθω ότι έχω ανάγκη κάποιον που να δείχνει ότι με θέλει , ότι με διεκδικεί γιατί κανείς δεν το έχει κάνει ουσιαστικά μέχρι τώρα...
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξέρω αν τον θέλω αρκετά
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 00:32 @Θ. Κλημεντίνη
προκειται για ενα παιδί που μου έχει γνωρίσει ο κολλητός μου και του άρεσα, το θέμα ειναι οτι εγω στην αρχή τον είχα βρει αδιάφορο αλλά το ενδιαφέρον που δείχνει μετά από τόσο καιρό εμένα με "συγκινεί" ώστε τελευταία τον σκέφτομαι αρκετά! Το θέμα είναι όμως ότι είμαι 20 χρονών...και παρθένα.Τα τελευταία δύο χρόνια είχα κάποια ενδιαφέροντα και κάποιες σχέσεις όμως όταν έφτανα στο σημείο που τους έλεγα ότι είμαι παρθένα κάτι στράβωνε...Είτε με κοιτούσαν σαν εξωγίηνο γιατί η συνηθισμένη φράση ήταν "δεν μοιάζεις με παρθένα" λες και το γράφουμε στο κούτελο, πράγμα που με ξενέρωνε απίστευτα , ή την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ή ήθελαν απλά να πάρουν το σεξ και να την κάνουν λες και είμαι η πιο τελευταία...τέλοσπάντων αυτό το παιδί φαίνεται πολύ καλό και ειδικά μετά το τελευταίο μου "απόκτημα" που εξαφανίστηκε από προσώπου γης είμαι λίγο στα χαμμένα και άπειρα επογοητευμένη από τα αγόρια οπότε δεν ξέρω αν αυτό ακριβώς με σπρώχνει σε αυτόν ή όντως αρχίζει να μου αρέσει ή υποσεινήδητητα με ωθεί τό θέμα της παρθενιάς..Δεν θέλω να φερθώ άσχημα και να πληρώσει τα σπασμένα άλλων χωρίς να φταίει!!! Είμαι μπερδεμένη, δεν ξέρω τι να κάνω...και κυρίως, το θέμα της παρθενιάς τόσο σωματικά αλλά και ψυχολογικά με ρίχνει γιατί όλα γύρω μου αφορούν το σεξ, αλλά και εμένα προσωπικά νιώθω να με κρατάει πίσω όσον αφορά τα αγόρια
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξέρω αν τον θέλω αρκετά |