Μήνυμα στις 2/7/2014 στις 17:44 @Flame
Ειμαι 14 ,5 και πριν λιγο καιρο αρχισα το καπνισμα σε ενα παρτυ και τ.π.σ. αρχισα να καπνιζω οταν ειμαι με φιλους και αγορασαμε πακετα τσιγαρα malboro gold και σε καπια φαση το πακετο το πηρα μαζι μου σπιτι, τωρα αγορασα και εγω ενα και καπνιζω max 1 την ημερα η και κανενα. Ειναι τοσο βλαβερο? Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα στα 14
Μήνυμα στις 2/7/2014 στις 17:14 @Sex
Παιδια ειμαι 14,5 πηγα να παρω ενα χαρτι για το σχολειο για να μην το εχω για το Σεπτεμβριο. Οταν πηγα στο γιατρο μπου πηρε την πιεση και αλλα πραγματα που κανουν οι γιατροι.Αλλα στο τελος ενω εβλεπε κατι στην κοιλια μου και ειμουνα ξαπλωμενος , μου κατεβασε την βερμουδα και το μποξερακι και αρχισε να μου κατεβαζει το πετσακι εκει δεν κατεβικε μεχρι το τερμα μονο μεχρι την μεση να ακουμπαει το κεφαλακι εκει πονεσε αρκετα και μου εψαξε πολυ καλα τα μπαλακια .Μετα μου ζητησε να βγαλω λιγο σπερμα και να δει αμα ειναι καλο και αμα τα σπερματοζωαρια ειναι ενεργα.Ειπε οτι πρεπει να βαλω μια κρεμα fucidin την λενε και αμα δεν γινει κατι περιτομη και το μεγεθος μια χαρα( 15,5 cm kai 12 cm perimetros.) Το εχετε παθει εσεισ και ποσο την ειχατε στην ηλικια μου? Φοβαμε να κανω περιτομη , τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: Παθολογος και πεος |