Μήνυμα στις 29/6/2014 στις 04:19 @Flame
Ειμαι 14,5και ξερω πολλα παιδια της ηλικιας μου που καπνιζουνε.Ο πατερας μου καπνιζε 1 κουτα την ημερα αλλα επαθε ενα ατυχημα και ευτυχως το εκοψε..δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει καποιος να αρρωστησει για να καταλαβειι τι μεγαλη Μ@λ@κι@ ειναι αυτο το πραγμα..παω σε κατι internet cafe που βρωμοκοπανε τσιγαριλα και μολις γυρναω σπιτι μου βρωμομοπαω κι εγω..φοβαμαι μηπως καμια μερα μου πει ο πατερας μου οτι καπνιζω και βρω τον μπελα μου...Δυστυχως φιλε δεν σου απαντησα σε σχεδον κανενα ερωτημα,αλλα σου ειπα την γνωμη μου.
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα στην εφηβεία
Μήνυμα στις 29/6/2014 στις 04:10 @Διασκέδαση
Ψαχνω κανα καλο adc που να ειναι silver3-gold3 να εχει πανω απο 150 farm στο 20:00,να μην βριζει και να βρισκεται EUNE!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσοι παιζετε League of legends eune?
Μήνυμα στις 29/6/2014 στις 04:02 @Sex
Καλησπερα!Καθε μερα αυνανιζομαι 3 φορες.(Ειμαι14 χρονων,αγορι).Ετσι οπως καθομαι στον καναπε,μου σηκωνεται.Αν διαβασω κατι σεξουαλικο,μου σηκωνεται.Επισης οταν χυνω μετα απο 20-25 λεπτα παιξιμο,χυνω μια-δυο σταγονες που εκσφεντονιζονται και μετα πολλες μικρες σταγονιτσες πεφτουν κατω κανονικα.Την εχω 15cm.1ο ερωτημα:Ειναι φυσιολογικη τοσο συχνη στυση?2ο:Αν τον παιζω πολλες φορες μπορει να εχω καποιο μειονεκτημα ή πλεονεκτημα στον τομεα της υγειας?3ο:Ειναι καλο το χυσιμο μου?(Επειδη στα πορνο βιντεο εχω δει οτι οι πορνοσταρ χυνουν 5-6 μεγαλες πεταχτες και μετα γεμιζουν το στομα της κοπελας με χυσια που πεφτουν κανονικα).4ο:Ειναι καλο το μεγεθος?Καληνυχτα και καλο ξημερωμα!Αναμενω απαντησεις!
Πήγαινε στο θέμα: Πολυ συχνη στυση.
Μήνυμα στις 29/6/2014 στις 03:33 @Sex
Καλησπερα παιδια.Ψαχνω ενα site μεσω του οποιου θα μπορω να δω,να μιλησω live με μια κοπελα και να με δει να μου μιλησει κτλ.μεσω της καμερας μου.Ξερετε καποιο? Σημείωση moderator: Όχι εδώ τέτοια. Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδα για μεταξυ μας επικοινωνια |