Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 11:43 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Ζητησα συμβουλες και ο pi8hkos97 μου εδωσε μερικες πο πιστευε πως θα με βοηθουσαν αλλα δεν με αναγκασε να αλλαξω.Δεν θα αλλαζα την μουσικη μου για κανενα λογο και τις πιο πολλες φορες ντυνομαι με κανονικα ρουχα και οχι μαυρα.Η φρατζα μου ειναι μακρια και δεν κρυβει καθολου το προσωπο μου.Οπως ειπε και ο Jken πιστευω πως ο χαρακτηρας μου φταιει!Μαριλένα ναι βρισκομαστε στην ιδια παρεα που και που αλλα δεν μιλαμε καθολου και ντρεπομαι πολυ να του μιλησω εγω πρωτη ασε που μενει και λιγο μακρια!Ομως τι χαρκτηρα θα επρεπε να ειχα?
Πήγαινε στο θέμα: Σχεσεις και ομορφια
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 19:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας το προβλημα που εχω ειναι οτι κανενα αγορι δεν μου δινει σημασια!Δεν ειχα ποτε αγορι.Ειμαι 15 εχω υψος 1,60 ειμαι 50 κιλα,εχω μακρια καστανα ισα μαλλια με μακρια φρατζα,εχω μεγαλα πρασινα σκουρα ματια,κατασπρο δερμα,τα χειλια μου ειναι μετρια προς σαρκωδη.Επισης παντα προσεχω το πως δειχνω οταν θα βγω οπου και να παω!Δεν εχω ακμη η ασχημα χαρακτηριστικα(πχ μεγαλη μυτη η περιεργο στομα η ματια).Το σωμα μου παλι ειναι κανονικο.Δεν φοραω παραξενα ρουχα και κοιταζω παντα να τα συνδιαζω οσο καλυτερα μπορω.Επειδη το στυλ μου ειναι λιγο gothic φοραω μαυρα αλλα οχι πολυ συχνα.Μου αρεσει να φτιαχνω τα μαλλια μου να ντυνομαι ωραια και να βαφομαι(αλλα οχι υπερβολικα) μονο τα νυχια μου εχω λιγο παραμελιμενα.Ο χαρακτηρας μου δεν ειναι παραξενος ειμαι ντροπαλη οταν δεν ξερω καποιον και λιγο αντικοινωνικη θα ελεγα.Ομως παω βολτες συχνα και μιλαω με οσους περισσοτερους μπορω.Δεν συμπεριφερομαι σαν ψωναρα και δεν λεω πραγματα για αλλους και ειμαι ευγενικη τις πιο πολλες φορες.Επισης ακουω μεταλ,ροκ και πανκ μουσικη (αναρωτιεμαι αν φταιει το οτι ειμαι η μονη).Μου τα εχουν ζητησει 2 αγορια 2 χρονια μεγαλυτεροι(περυσι νομιζω) αλλα δεν εγινε κατι γιατι ηταν βλακες και δεν το πιστευα μονο εγω αυτο αλλα και οι φιλοι μου και η οικογενεια μου.Τι φταιει και δεν μου δειχνει κανενας ενδιαφερον?Γνωριζω συνεχεια καινουργια ατομα αλλα τιποτα δεν γινεται!Αλλα κοριτσια που ειναι πιο ασχημα απο εμενα και το πιο σημαντικο συμπεριφερονται σαν χαζες εχουν 100 γκομενους!Εγω εναν ζηταω!Δεν ξερω γιατι αλλα οταν σκεφτομαι σχετικα με αυτο το θεμα νιωθω λες και ειμαι αορατη!Τι φταιει?Πως να βελτιωσω τον εαυτο μου?Και τι αρεσει στα αγορια σημερα?Πειτε μου την γνωμη σας!(και τα κοριτσια εαν θελετε) Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και σας ευχαριστω προκαταβολικα! Πήγαινε στο θέμα: Σχεσεις και ομορφια |