Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 15:04 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ .... Δεν υπηρχε ολοκληρη διεισδυση εννοω οτι δεν μπηκε ολοκληρος ... Μεχρι την μεση περιπου......
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη ?
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 12:45 @Sex
Με το αγορι μου ειμαστε 3 χρονια μαζι και πριν δυο εβδομαδες καναμε σεξ χωρις προφυλακτικο αλλα γοα διαστημα περιπου ενος λεπτου.. Ειχε τελειωσει πιο πριν παλι αλλα ειχε περασει μιση ωρα πριν να μπει....δεν τελειωσε μεσα αλλα βγηκε ...εχω πονους σαν περιοδου αλλα 3 μερες καθυστερηση .. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη ?
Μήνυμα στις 1/8/2014 στις 09:09 @Sex
Γραφω με σκοπο να αναφερω το προβλημα της φιλης μου.. στην αρχες του μηνος καθως περπατουσε σταματησε ενα αυτοκινητο την πηρε μεσα και την κακοποιησε σωματικα... η κοπελα ειναι εγκυος .... θα παει εννοειται και θα κανει εκτρωση .εχει τρελαθει ..το ερωτημα μου εαν θα χρειαστει να κανει καποιες εξετασεις.. η σε δικαστηρια κτλ....αλλα δεν θυμαται τιποτα απο το συμβαν λεει οτι κατι της εριξαν .θυμαται μονο το καθως εμπαινε καθολου προσωπα και οταν ξυπνησε και που την παρατησαν στο δρομο ... μεσα στο μηνα ομως αν και παραξενο η διαθεση της δεν ειχς αλλαξει... ηταν κανονικη δεν ηθελε να το δειχνει... . Εγω ημουν πιο τρομοκρατημενη μολις το ακουσα..... θελει να μαθει σχετικα με το πως πρεπει να κινηθει σχετικα με την υγεια της αλλα και το κοστος εκτρωσης σε δημοσιο νοσοκομειο..... ετσι απευθυνομαι εδω .... ( συγνωμη για το μεγαλο κειμενο) Πήγαινε στο θέμα: κακοποιηση
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 13:44 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ λενακι ..απλα αμα με ρωτησει και του πω οχι δν νομιζω να κατσει να το ψαξει ειδικα σε δημοσιο νοσοκομειο ....... και για τον παρθενικο υμενα δν νομιζω να εσπασε γιατι δεν ειδα καθολου αιμα ουτε μια σταγονιτσα ουτε την πρωτη φορα ουτε τις επομενες ...και δν ξερω αν ειναι φυσιολογικο.....
Πήγαινε στο θέμα: γυναικολογος
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 09:35 @Sex
Βασικα γινεται να μην το πω ουτε στο γυναικολογο οτι δχω προχωρησει ?υπαρχει περιπτωση να το καταλαβει?
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 00:30 @Sex
Γεια σας . Εδω και μια βδομαδα εχω φαγουρα ( οχι εντονη)και λευκα παχυρρευστα υγρα στην περιοχη .. πιστευω πως πρεπει αμεσα να παω σε γυναικολογο (σε δημοσιο νοσοκομειο)το προβλημα ομως ειναι οτι δν θελω να μαθει η μαμα μου οτι εχω προχωρησει .γνωριζω για το απορρητο .απλα ακουσα πως σου κανει καποιες εξετασεις αναγκαστικα και φαινονται στο βιβλιαριο σου...θα ηθελα να ρωτησω εαν ησχυει κατι τετοιο και εαν σιγουρα η μαμα μου δν θα το μαθει..
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 20:44 @Sex
Αααα μου εφυγε ενα βαρος...... ...ευχααριστω Πήγαινε στο θέμα: πονος στο σεξ
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 17:39 @Sex
Σας ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε για μενα....... δεν νομιζω πως οφειλεται ουτε σε μολυνση γιατι δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα ουτε σε χαπια αφου δεν παιρνω.. με το αγορι μου βρισκομαστε σε επαφη μπορει και μια φορα το μηνα μπορει και καμια ....διοτι μενουμε σε χωριο και ειναι δυσκολο πολυ.. υπαρχει περιπτωση δηλαδη να οφειλεται ο πονος κατω στην κοιλια απο το μεγεθος η επειδη βρισκομαστε πολυ σπανια και δεν εχω συνηθισει?? Πήγαινε στο θέμα: πονος στο σεξ
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 08:49 @Sex
Τις περισσοτερες φορες ειναι οταν διεισδυει πιο βαθυα...... δν ξερω τι μπορει να φταει .... ...και ο πονος εχει ως αποτελεσμα να τον σταματαω κ να μην ευχαριεστιεμαι ουτε εγω ουτε αυτος
Πήγαινε στο θέμα: πονος στο σεξ |