Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 13:17 @Sex
κοιτα και εγω αν ημουν στην θεση σου θα αγχονομουνα.αλλα κοιτα αν την αγαπας πραγματηκα πρεπει να της το δειξεις να πατε καπου ωραια και ησυχα , να την κοιτας και να σε κοιταει στα ματια να την αγκαλιαζσεις σιγα σιγα και αν το θελει προχωρας της λες << σαγαπω οσο τιποτε αλλο>> εκεινη την ωρα θα ξερεις τι θα κανεις θα σου ερθει απο μονο του κουλαρε
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω να φιλαω...
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 13:07 @Θ. Κλημεντίνη
πως μπορω εκτος αν φτιαξω την εμφανιση να πλησιασω ενα κοριτσι?? παντως ειμαι 16 χρονων
Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 11:32 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο θελω να μου πεις και αν θες στοιχεια εμφανισης ειμαι 1,80 κιλα 63 εχω τριχες γενικα πιο πολυ στα ποδια και αυτο με ενοχλει και επισης εχω σγουρο αλλα κοντο μαλι και θελω να βρω κατι ωστε να φεναιται ωραιο .ευχαριστω αν απαντησεις ευχαριστω πολυ γιατι πραγματικα βοηθησες παρα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω ατομα να με προσεξουν
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 11:25 @Θ. Κλημεντίνη
λιπον φιλε ακου εγω εχω σπυρια σε μερη του σωματος αυτο που θελω γενικα ειναι να μου φυγουν τα σπιρακια και να παω σχολειο και να εχω αλλαξει και σαν σωμα δεν θα με χαλαγε να εχω κοιλιακους αλλα αυτο πως θα γινει στο γυμναστηριο πρεπει να πω τι θελω ακριβως?
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 11:13 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε ευχαριστω παρα πολυ αυτα που ειπες θα ακολουθησω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι σε κιλα 63 . ειναι κακκο ?
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 10:47 @Sex
συγνωμη και παλι θα γραψω ενα προβλημα που με βασανιζει πολυ καιρο μπορει το κειμενο να ειναι λιγο μεγαλο αλλα οκ. το προβλημα ειναι οτι εμενα γενικα τα αγορια μου αρεσουν μονο οταν ειναι κοντα στην ηλικια μου αλλα αηδιαζομαι οταν σκεφτομαι να το κανουν δυο αγορια , επισης δεν θα ελεγα οχι σε μια μαλακια με φιλους. και σαν τσοντα οταν βλεπω ζευγαρι κανονικο ( αγορι με κοριτσι ) μου αρεσει και οταν φανταζομαι εμενα με κοριτσι μαρεσει πλυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει και αυτη να το πω σαν ταση να μου αρεσουν και τα αγορια κοντα στην ηληκια μου οχι 35 και πανω αυτο δεν μαρεσει. σας παρακαλω πειτε κατι
Πήγαινε στο θέμα: bi ή gay??
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 10:23 @Θ. Κλημεντίνη
μανο ευχαριστω βοηθησες αλλα θα ηθελα και αλλοι να μου πουν μερικες γνωμες
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 08:38 @Θ. Κλημεντίνη
λιπών για αρχή πάτε κάπου οι δυο σας κάθεστε κάπου ωραία , την κοιτάς στα μάτια την αγκαλιάζεις γύρω από τη μέση γέρνεις λίγο το καλφαλίκι σου δεξιά ή αριστερά για να μην ακουμπήσουν οι μύτες σας και την φιλάς.ελπίζω να βοήθησα. καλή τύχη φίλε μου
Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 08:32 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια εχω σοβαρο προβλημα!!λιπον οι κοπελες και γενικα τα παιδια δεν μου δινουν και πολυ σημασια εχω ομως καποιους φιλους.το θεμα ειναι ειμαι 16 ειμαι 1,80 εχω συδερακια και δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση.σκεφτομαι το καλοκαιρι να κανω γυμναστηριο ωστε να βελτιωθει η εμφανιση.τι αλλο να κανω για να γινω πιο κοινονικος και να με πλησιαζουν τα κοριτσια περισσοτερο??σας παρακαλω απαντηστε ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω ατομα να με προσεξουν |