Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Πρωτη σχεση δεν ειναι..αλλα ειναι η πρωτη "πραγματικη" σχεση..σοβαρη και ολοκληρωμενη...Οπως και για εκεινη...Απ'οσα ξερω τουλαχιστον -.^
Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω την χωρισα..για συγκεκριμενους λογους πιστευα οτι επρεπε και οι δυο να προχωρησουμε και την χωρισα..Θα εχεις δικιο να πεις οτι αφου την χωρισες κατσε και λουσου τα..Εκει ομως π θελω να καταληξω ειναι πως ενδεχομενως να μην κανει κινηση επειδη νομιζει οτι δεν την θελω..Αλλα δεν θελω να το πω και ξεκαθαρα για το λογο που ανεφερα αλλα και λογω εγωισμου, δεν θα πω ψεματα..Ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ειναι λογικο..Με βοηθησες παντως..ειδικα η πρωτη σου απαντηση..Σε ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
Τι εννοεις περιεργη συζητηση; Αν το πας μεσω υπονοουμενων πρεπει να καταλαβεις εσυ τι θες να καταλαβει..Θες να καταλαβεις οτι εισαι τρελη για αυτον ή οτι τν θες απλα ή οτι ειναι σημαντικος για εσενα..Νομιζω καταλαβες..Αν καταληξεις στο τι θες να καταλαβει εκεινος θα μπορεις να εκμεταλλευτεις ευκαιριες αν προκυψουν σε καποια συζητηση..
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 05:15 @Θ. Κλημεντίνη
Σε αυτο το φορουμ μπηκα για να παρω γνωμες για κατι που με απασχολει και εχω καταλληξει να θυμαμαι τα δικα μου εφηβικα χρονια..στο θεμα μας..Χωρις αυτοπεποιθηση δε πας πουθενα...σε κανενα τομεα...επαγγελματικο-μαθητικο, ερωτικο, κοινωνικο..Φορουσα και εγω σιδερακια καποτε..Την εποχη εκεινη τα εφτιαξα για πρωτη φορα με κοπελα..Μη κολλας στην εικονα..Φτιαξε την αυτοπεποιθηση σου και μη ντρεπεσαι..Αν μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο θα σταματουσα να ντρεπομαι και να νιωθω οτι δεν ειμαι αρκετα ωραιος..Να προσπαθεις να αναπτυξεις το χιουμορ σου την εξυπναδα σου και την εικονα σου..Για να αναπτυξεις το χιουμορ σου προσπαθησε να κανεις πλακα με το οτιδηποτε και με τον ιδιο σου τν εαυτο...για να αναπτυξεις την εξυπναδα σου διαβαζε και μεγαλωσε του οριζοντες σου..για να φτιαξεις την εικονα σου γυμνασου και αν εχεις σπυρακια προσεξε το προσωπο σου..Καλη επιτυχια...Εχεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι να φτιαξεις την αυτοπεποιθηση σου...Τον σεπτεμβρη να πας σχολειο και να κανεις τους στοχους σου πραγματικοτητα...Καλη διαθεση-Αυτοπεποιθηση- Θαρρος.! Καλη επιτυχια Υ.Γ Και μια χαρη κανε μου αν σε βοηθησα εστω και λιγο..Βελτιωσε την ορθογραφια σου.. Πήγαινε στο θέμα: πως να προσελγκυσω μια κοπελα
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 05:01 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο που δεν με αφηνει να προχωρησω ειναι οτι πρωτον δεν εχω βρει κατι που να με συνεπαρει και δευτερον δεν θελω να φορτωσω στην επομενη κοπελα αυτο που νιωθω..Δεν θελω να χρησιμοποιησω καποια αλλη για να την ξεπερασω.. Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι αν ειναι γραφτο να ειμαστε μαζι θα ειμαστε στο μελλον..Αλλα μετα σκεφτομαι οτι για να ειμαστε μαζι καποιος θα πρεπει να κανει την κινηση και σκεφτομαι οτι μπορει να πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα κανει την κινηση.. Η πρωτη απαντηση σου παντως με ταρακουνησε λιγο γιατι πλεον καταλαβαινω αυτο που "φοβομουν". Οτι αν με ηθελε δε θα περιμενε να περασει τοσο καιρος για να επικοινωνησει μαζι μου.. Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 04:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αναλογα την ηλικια και τον χαρακτηρα νομιζω εξαρταται και το ποσο ευκολο ειναι να αποφυγεις τα λογια..αν εισαι σε ηλικια που ακομα τα υπονοουμενα εχουν χωρο στο παιχνιδι ενδεχομενως να τα αποφυγεις τα λογια..Αλλα οσο μεγαλωνουν οι ανθρωποι βαριουνται και κουραζονται με τα υπονοουμενα..Και φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο να σε ηθελε οσο ησουν απομακρη.. Σε αυτη τη περιπτωση το να τον "γραφεις" για καποιο διαστημα μπορει να κανει τη δουλεια του.Ομως σκεψου πως αν δεν κανει τη δουλεια του μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι μεταξυ σας..Αν ομως του πεις τι νιωθεις θα μπορεις να δεις πιο αμεσα τι θελει..Αν υπαρχει ταυτιση τοτε καλως(αρκει και εσυ να μν το θες, επειδη δε σε θελει). Αν σε "απορριψει" τοτε θα συνεχισεις τη ζωη σου και μετα θα υπαρχουν δυο ενδεχομενα..ειτε να του βαλεις την ιδεα στο μυαλο και να σε κυνηγησει(τοτε ειναι πανω σου το τι θα κανεις) ή όντως να μην θελει να γινει κατι οποτε και θα προχωρησεις τη ζωη σου..Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 02:26 @Θ. Κλημεντίνη
Χοντρη απο υψος και κιλα δεν γινεται να εισαι..Κανε οτι θες για να νιωθεις καλα εσυ..Μη σκυβεις το κεφαλι ποτε..Και μια χαρη αν και εισαι σχετικα μικρη και ειναι λογικο να κοιτας διασημους..Μη κοιτας διασημους..Η μονη ζωη που εχεις ειναι η δικη σου..Ο καθενας εχει τη πορεια του..Να εισαι καλη στη ψυχη και μετα στο σωμα.. Και ειναι δεδομενο οτι θα ψηλωσεις..
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 02:15 @Θ. Κλημεντίνη
Κατα καποιον τροπο εχω βρεθει στη θεση του παιδιου..Αυτο που προτεινω εγω ειναι να του κανεις μια ωραιοτατη "εξομολογηση" που μπορει να ειναι οσο βαθεια θες..Μπορεις να του πεις οτι απλα σου αρεσει μεχρι και οτι πεθαινεις για αυτον..Και μετα αν δεν θελει να προχωρησεις στη ζωη σου..Το βασικο ειναι να του βαλεις την ιδεα στο μυαλο..Αλλα επειδη οπως σ ειπα εχω βρεθει περιπου στη θεση του αν τελικα "γυρισει" σε εσενα μην το γραψεις..
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 02:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ειρηνη ευχαριστω για την απαντηση σου γιατι το βλεπω πολυ υποκειμενικα και με βαζεις στη θεση μου..διεφθαρμενε εχεις δικιο δεν δινω πολλα στοιχεια..Μιλησαμε πριν περιπου δυο μηνες απο δικη μου πρωτοβουλια και σε εκεινη τη συζητηση στο φβ μ ειπε το ευχαριστω που με σκεφτεσαι..Μακαρι να μην την ηθελα..Υπαρχει αποσταση στη μεση..Εγω θεσσαλονικη εκεινη αθηνα..οποτε οχι δεν βλεπομαστε.. Ειρηνη παλι σε εσενα..Δεν την ρωταω στα ισια γιατι μετα απο 6 χρονια την ξερω αρκετα καλα και ξερω πως οποτε με ειχε "σιγουρο" δεν ηθελε εκεινη..Η ερωτηση μου για το αν με θελει εχει περισσοτερο να κανει με την περιεργια μου για το πως λειτουργειτε και αυτο γιατι ξερω πως ειναι δυσκολο να ειμαστε μαζι ακομα και αν θελουμε και οι δυο..ελπιζω να μην ακουγομαι drama queen..Παντα λοιπον λειτουργουσαμε μεσω υπονοουμενων και κινησης λεπτης τακτικης :P...Μεσα μου πιστευω οτι καποτε θα ειμαστε μαζι..Τι πρεπει να κανω για να υπονοησω οτι την θελω ακομα; Και κυριως αν επικοινωνησει μαζι μου τι σταση να κρατησω; Και τελος αν και υπαρχει κινδυνος να το βλεπω υποκειμενικα τη τελευταια φορα που μιλησαμε υπηρξε ενα ιχνος φλερτ και απο εμενα και απο εκεινη..Σας ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Μην αγχωνεσαι..Θυμαμαι και εγω στην ηλικια σου αυτο το αγχος ειχα..Ωραιες εποχες..Σε μεγαλο βαθμο θα βγει φυσικα..Μην περιμενεις να σε ρωτησει αν σου αρεσει..απλα καντο..Γλωσσες και τεχνικες ειναι αχρηστες..αν το κανεις βαση σχεδιου θα βγει στημενο και θα ειναι ασχημο..Να εισαι αυθορμητος και να της φιλησεις τα χειλη.. Καλη επιτυχια..Εχε θαρρος!
Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα |