Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
ναι.. θα δω τι θα κανω ευχαριστω :) απλα ειμαι κι εγω ψιλοεγωιστρια δεν μου αρεσει να ριχνω τα μουτρα μου, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ετσι οπως τα κανα θα τα λουστω
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 09:29 @Θ. Κλημεντίνη
εγω ειμαι 19 στα 20 και αυτος μου ριχνει 3-4 χρονια.. επισης παιζει ρολο νομιζω οτι τωρα αυτος ειναι σε διακοπες οποτε καλοπερναει.. μονο που σημερα με τη φιλη μου φευγουμε και μεις για το ιδιο μερος κ επειδη ειναι μικρο λογικα θα τον πετυχω.. επισης αυτος μου ειχε πει οτι ειχε ξενερωσει γιατι ενω αυτος με εβλεπε αλλιως εγω τον εβλεπα τελειως φιλικα και συνεπως του μιλουσα για γκομενους και τετοια.. και μου ειχε πει ξεκοβω για να δω οντως τι θελω απο σενα.. στο διαστημα ομως αυτο εγω ομως ειχα μαθει οτι με ειχε ψιλοκραξει επειση σε εκεινη την φαση εκανα μαλακιες μολις ειχα βγει απο σχεση και ημουν απο δω κι απο εκει δεν ειχα την ορεξη και την ψυχικη διαθεση να ασχοληθω μονο μαζι του και ετσι του ειχα πει δεν δοκιμαζω καν γιατι ημασταν και στην ιδια παρεα και μετα θα χαλουσε και η παρεα.. τι υπονοουμενο θα μπορουσα να του πεταξω εαν τυχει τωρα που θα παω εκει να γινει καμια συζητηση περιεργη?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 09:14 @Θ. Κλημεντίνη
αποψη μου ειναι οτι αν οντως σε ηθελε εμεις τωρα δεν θα το συζητουσαμε αυτο το θεμα.. στο λεω εκ πειρας μετα απο 4 χρονια σχεση και χωρισμο με αφορμη την αποσταση... κι εμεις μια στις τοσες μιλαμε και οταν μιλαμε του λεω οτι μου λειπει και τετοια και οτι δεν τον ξεχναω και τον αγαπαω.. αλλα με τιποτα δεν θα ξαναγυριζα.. στο πολυ μελλον ισως αλλα στο αμεσο με τιποτα... δεν εχεις βρει κατι αλλο για μενα επειδη δεν εχεις αφεθει συναισθηματικα για να βρεις κατι αλλο.. εξαλλου αν εισαι ξεκαθαρος με την επομενη κοπελα δεν υπαρχει προβλημα.. το ο ερωτας με ερωτα περναει ισχυει παντα.. αν δεν βρεις κατι καινουργιο παντα θα εισαι κολλημενος με το παλιο Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 03:30 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο ειναι το θεμα θελω να αποφυγω τα λογια.. δεν θελω να του πω κατι.. θελω απλα με καποιον τροπο να τον ξανακανω οπως ηταν.. γινεται αυτο?
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 03:22 @Θ. Κλημεντίνη
δες την εχω περασει την φαση σου.. ιχνος φλερτ φυσικα και υπαρχει και παντα θα υπαρχει μην περιμενεις ποτε να μεινετε φιλοι η κατι τετοιο δεν γινονται αυτα τα πραγματα.. αλλα εφοσον μενετε μακρυα και ειστε ηδη χωρισμενοι για μενα δεν υπαρχει λογος να υπονοησεις οτι την θελεις αφου ετσι κι αλλιως δεν θα ειστε μαζι.. την επομενη φορα που θα μιλησεις γνωμη μου ειναι να κρατησεις χαλαρη σταση κ δες πως θα παει η κουβεντα.. δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι γι αυτο θα ερθει μονο του.. απο κει και περα κατι που δεν ρωτησες αλλα εγω θα στο πω.. γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου και δεν αφηνεις τον εαυτο σου λιγο ελευθερο μηπως προκυψει κατι καλυτερο? και μην βιαστεις να μου πεις οτι εχεις δοκιμασει και ειστε καιρο χωρια και τετοια γιατι εννοω συναισθηματικα ελευθερο.. εφοσον με αυτο το ατομο ειναι ετσι η φαση και υπαρχει ουτως η αλλως η αποσταση δοκιμασε αλλες κοπελες.. μην σκεφτεσαι τοσο πολυ τα παλια για μενα καποια στιγμη ολοι πρεπει να προχωρησουν.. και εξαλλου αν ειναι να ειστε μαζι θα ειστε με το να το σκεφτεσαι και να τρωγεσαι δεν θα αλλαξει κατι, απλα εσυ χανεις ευκαιριες που τυχον περνανε απο μπροστα σου και επειση σκαλωνεις εκει ισως δεν τις αντιλαμβανεσαι και δεν δινεις την σημασια που θα επρεπε.. Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 23:22 @Sex
αρχικα παραλειπεις πολλα πραγματα.. οπως π.χ. ο δικος σου ειχε σεχουαλικες επαφες? και τι εννοεις με την συμπεριφορα του, δηλαδη? παντως οπως και να χει ενας προχειρος λογος που μου ερχεται στο μυαλο και ο πιο συχνος ειναι οτι αγχωνεται.. μερικα αγορια ειναι περισσοτερο ανασφαλη απο μας ιδιαιτερα σε τετοιες ηλικιες.. μπορει να σκεφτεται διαφορα οπως π.χ. αν θα σε ικανοποιησει, πως θα του φανεις κλπ και ιδιαιτερα οταν δεν εχουν και ιδιαιτερες εμπειριες ενας λογος παραπανω.. αποψη μου αρχικα ειναι να του κανεις μια συζητηση με τον δικο σου τροπο χωρις ομως να τον φερεις σε δυσκολη θεση.. αγορι σου ειναι αυτα πρεπει να τα συζητατε.. να δεις τι σκεφτεται και αυτος πανω σε αυτο το θεμα γιατι οτι και να σου λεω εγω εικασιες ειναι.. στην συνεχεια στην θεση σου εγω θα επαιρνα πρωτοβουλια.. οπως και να χει αγορι ειναι κι εσυ κοπελα μπορεις να τον φερεις σε τετοιο σημειο ωστε να μην το σκεφτεται πλεον οποιο και να ειναι το προβλημα του.. η συζητηση παντως ειναι αναγκαια γιατι σε τετοια θεματα δεν γινεται να μυριζεις τα νυχια σου.. Πήγαινε στο θέμα: δε θελει σεξ?
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 23:10 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:δες.. αυτα τα γεγονοτα που λες οχι δεν αρκουν για να βγαλεις το συμπερασμα οτι σε θελει ακομα.. εαν λες οτι η ιστορια σας κραταει τοσο πολυ τοτε σιγουρα σε αγαπαει και γι αυτον τον λογο προφανως στο μηνυμα της σου το ειπε αυτο.. γνωμη μου ειναι οτι αν σε ηθελε θα ειχε θα ειχε επιδιωξει να ειναι μαζι σου.. και εφοσον λες οτι ειστε δυο χρονια χωρισμενοι πολυ πιθανον να εχει προχωρησει στην ζωη της.. αυτο δεν σημαινει αυτο δεν σε αγαπαει αλλα εγω σαν κοπελα οταν θελω καποιον δεν αρκουμαι στο μια φορα στους δυο μηνες επικοινωνια.. και ολες οι κοπελες εδω που τα λεμε.. δεν ειμαστε ιδιαιτερα υπομονετικες σε αυτα τα θεματα.. αυτο που σου ειπε στο τελευταιο της μηνυμα δηλωνει οτι τα συναισθηματα της προς εσενα ειναι μεν τρυφερα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελει επανασυνδεση.. απλα μαλλον θελει να κρατησει απλα μια καποιου ειδους επικοινωνια οπως και αυτο κανει.. αν την ηθελε θα στο εδειχνε πιο ενερητικα.. εαν εσυ θες να εισαι μαζι της (που απο το μηνυμα σου αυτο καταλαβαινω) τοτε γιατι δεν την ρωτας στα ισια? με ατομα τα οποια τα γνωριζεις τοσο καιρο υπαρχει ιδιαιτερη επικοινωνια οποτε που κολλας?Πήγαινε στο θέμα: Με θελει ακομα;
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 15:57 @Sex
οτι ειπαν τα παιδια απο πανω ισχυει.. μονο που το παιξιμο χωρις στοματικο για τα αγορια ειναι σαν να τρως φαι χωρις αλατι.. τους αρεσει μεν αλλα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο.. οποτε αν νιωθεις ετοιμη και το θες το παιδι εννοειται γιατι αυτο δεν το κανεις για την πλακα σου ιδιαιτερα αν δεν εχεις εμπειριες μπορεις να δοκιμασεις και το στοματικο..
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του την παιξω
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι να γινεις ρεζιλι? δεν υπαρχει αυτο.. εαν λες οτι εισαι κλειστος χαρακτηρας και κολλας να της το πεις χυμα μπορεις αρχικα να την πλησιασεις φιλικα.. βρες καποια προφαση, ρωτα την κατι οτιδηποτε π.χ. για το σχολειο.. και μετα μερα με την μερα να την χαιρετας, πιανε της συζητηση για οτι θεμα σου ερχεται στο μυαλο μεχρι να νιωσεις κι εσυ ανετα..γιατι οι κοπελες το καταλαβαινουμε ποτε ο αλλος ντρεπεται και ποτε οχι.. αν εχετε κοινους γνωστους η φιλους ψαξου και μαθε τι στυλ ειναι τι της αρεσει που συχναζει κλπ. κι επειτα απλα πες της να βγειτε κ στην καταλληλη ευκαιρια πες της τι νιωθεις
Πήγαινε στο θέμα: πωσ να πλησιασω μια κοπελα που μου αρεσει
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 15:14 @Θ. Κλημεντίνη
μηπως επειδη ακριβως οπως λες θελει να με δει να τρεχω εγω να του δειξω οτι δεν με ενδιαφερει και πολυ? θελω να τον κανω να γυρισει στην παλια του συμπεριφορα χωρις να δειξω οτι με καιει πολυ.. εσυ σαν αγορι με τι θα ξακακολουσες στη συγκεκριμενη φαση?
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω? |