Μήνυμα στις 21/7/2014 στις 17:10 @Sex
Γεια σε όλα τα μέλη του φτου, εδώ και καιρό είχα μία απορία.Μπορεί να σας φανεί περίεργο,αλλά ποτέ δεν έχω φιλήσει ΧΩΡΙΣ γλώσσα.Δεν εχεί τύχει ποτέ και δεν ξέρω καν τι πρέπει να κάνω,δηλάδη απλά ακουμπάμε τα χείλια μας?κάτι σαν πεταχτό αλλά με διάρκεια? Φωτίστε με λίγο ρε παιδιά γιατί εδώ και μια βδομάδα τα έχω με μία και αν καταλάβει ότι δεν ξέρω να φιλάω χωρίς γλώσσα δεν θα ξενερώσει? *Να σημειώσω ότι είμαι 16 και αυτή 15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις γνώμες όλων σας. Πήγαινε στο θέμα: Φιλι χωρις γλωσσα
Μήνυμα στις 19/7/2014 στις 16:14 @Μηχανήματα
Γεια σου και πάλι φίλε. Μπορείς να το περάσεις με το πρόγραμμα που σου πρότεινα την προηγούμενη φορά,άπλα αντί να πατήσεις αρχικά ''Music'' πάτα ''Photos&Video'' αφού έχεις ήδη συνδέσει το κινητό σου.Θα σου βγάλει μια λίστα με όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού σου.Τα βίντεο τελειώνουν σε .mov.Δεξί κλίκ στο βίντεο που θες να μεταφέρεις και μετά ''export to folder...''.Θα περιμένεις 1 λεπτό εκέι που θα σου βγάλει αυτό με το registration code κτλ.,αφού περάσει το 1 λεπτό θα πατήσεις ''close'' και είσαι έτοιμος. Αποδεκτή αν σε κάλυψα ;) Πήγαινε στο θέμα: Βιντεο iPhone
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 13:38 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου φίλε,τα πράγματα είναι αρκετά απλά και πολλοί έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα στο παρελθόν.Αρχικά θα κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή: Πάτα εδώ και περίμενε να κατέβει.Αμέσως μετά θα συνδέσεις το iPhone σου και αν σου ανοίξει αυτόματα το iTunes και σου ζητήσει να κάνει το iPhone σου ''sync'' θα πατήσεις cancel ή no και θα το κλείσεις.Μετά θα ανοίξεις το iExplorer (την εφαρμογή που κατέβασες) και θα σου βγάλει κάτι επιλογές,θα επιλέξεις το ''demo mode''.Αμέσως μετά (αφού έχεις συνδέσει το κινητό σου) θα σου βγάλει το iExplorer το κινητό σου σε μια εικόνα και απο κάτω θα έχει επιλογές.Εσύ θα επιλέξεις το ''Music'' και θα σου βγάλει μια λίστα με όλα τα τραγούδια που έχεις στο κινητό σου.Αριστερά στη μέση περίπου κάτω από το Media Library θα πατήσεις πάλι Music για να είσαι σίγουρος και μετά θα πατήσεις κάτω κάτω ''Transfer from (το όνομα του κινητού σου)'' και μετά ''Transfer entire Playlist to folder...'' και θα σου μετακινήσει όλα τα τραγούδια στον φάκελο που θα σου βγάλει να επιλέξεις.(προτείνω να έχεις φτιάξει ήδη έναν φάκελο στο desktop.)Όταν πατήσεις και τον φάκελο θα σου βγάλει να κάνεις εγγραφή (registration code) ή να περιμένεις ένα λεπτό.Το γράφει κάτω δεξιά και είναι λίγο δύσκολο να το δείς,γι'αυτό στο λέω.Μετά αφού τελειώσει το χρονόμετρο,θα πατήσεις ''close'' και είσαι έτοιμος.Μετά από τον φάκελο αν θες να τα ανοίξεις με iTunes απλά κάνεις διπλό κλικ Ή δεξί κλικ->open with->iTunes. Ελπίζω να βοήθησα Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Μουσική iPhone
Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 13:06 @Διασκέδαση
Φίλε μου τότε εγώ τον νάνο τον αποκλείω.Κάπου θα μπερδεύτηκες.Είσαι σίγουρος πως δεν το παίζει πια?Πόσα επεισόδεια είχες δει?Έχω βρει ακόμα μερικές πιθανές σειρές: Law and Order: Criminal Intent Cold Case NCIS,CSI,Criminal Minds κτλ. Μήπως λες το Doctor Who? Από 'κει και πέρα μπορεί να είναι: Mysterious Ways,Luther ή κάποιο από αυτή την λίστα : Εδώ.Κοίταξε την ολόκληρη και καλά,μην σε ξεγελάν οι τίτλοι. Α,και για το φιλαράκι από πάνω,το The Secret Circle άρχισε να παίζεται το 2011,δηλαδή όχι πριν 7-10 χρόνια. Πήγαινε στο θέμα: Παλιά σειρά στο Star
Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 15:51 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Απ'όλες αυτές θα σου πρότεινα μια HyperX,έχω ακούσει ότι είναι από τις καλύτερες της Kingston.Εγω θα προτιμούσα αυτές:http://www.skroutz.gr/s/3331386/Kingston-HyperX-PnP-8GB-DDR3-2133MHz-KHX21S12P1K2-8.html και http://www.skroutz.gr/s/4993175/Kingston-HyperX-Impact-8GB-DDR3-2133MHz-HX321LS11IBK2-8.html Όπως βλέπεις εγώ θα επαίρνα από τις πιο γρήγορες που υπάρχουν,γιατί γενικά οι Kingston δεν είναι φημησμένες για την ταχύτητα τους.Δηλάδη έχω ακούσει καλύτερα λόγια για την αντοχή τους.Βέβαια τσούζουν λίγο οι τιμές,αλλά αν θες κάτι καλό,πάρε μία από αυτές^^. Αποδεχτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Μνήμη RAM
Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 15:23 @Διασκέδαση
Πήγαινε στο θέμα: Παλιά σειρά στο Star |