Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 20:21 @Sex
καλησπερα παιδια........τον επομενο μηνα θα μπω στα 15 και την εχω 12-13 εκ....δν ειχα κατεβασει το πετσακι και δεν φενοταν το κεφαλακι αλλα σε ενα αλλο φορουμ που ειχα γραψει μου ειχαν πει να το κανω ωστε να ανοιξει σιγα σιγα γιατι νομιζα οτι ειχα φυμωση..........τεσπα το εκανα και οταν δεν ειμαι καυλομενος το κεφαλι ειναι εξω ειναι σωστο-καλο αυτο ? κ απλα νιωθω κατι σαν οχι πονος ειναι πολυ μικρος ο πονος σαν ερεθισμα μεσα στο μποξερακι που ακομπαει το κεφαλι τι ειναι αυτο? παρακαλω αν μπορειτε απαντηστε μου ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: πεος και πονος
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 16:20 @Sex
παιδια θελω και αλλες εκδοχες μπορειτε να απαντησετε και εσεις
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 16:15 @Sex
κοιτα μπορω και το κατεβαζω αλλα προτιμω να ειναι πανω οταν τραβαω γιατι ειναι μικρο και δεν με βολευει με το κεφαλι κατω καταλαβες....απλα δεν ξερω μου μπηκε αυτη η ιδεα κ ειπα να ρωτησω γιατι ειχα ανχοθει......οσο για το μεγεθος θελω να μεγαλωσει τουλαχιστον 15εκ να παει...........σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 22/6/2014 στις 15:59 @Sex
καλησπερα παιδια............σας παρακαλω θελω βοηθεια γιατι δεν ξερω τι να κανω.....τον ιουλιο θα γινω 15 χρονων και σε στυση την εχω 12-13 εκατοστα και το κεφαλι δν βγαινει ολο εξω..ομως μπορω να τ κατεβασω εγω χωρις να ποναω οπως και στην χαλαρωσει μπορω να το κατεβασω χωρις να ποναω....εχω φυμωση? σας παρακαλω ανησυχω θελω να μου απαντησετε γρηγορα
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους |