Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 14:06 @Sex
Aπλά αποδέξου αυτό που είσαι. Αν είσαι μικρός ίσως να μην έχεις συνειδητοποίησει και τι θες άρα..
Πήγαινε στο θέμα: γκέι τσόντες
Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 14:03 @Sex
Όχι δεν είναι. Όποιος τα λέει αυτά είναι βαθειά νυχτωμένος. Αμαρτία είναι να βάζεις κλουβιά και στοπ σε αυτά που πραγματικά νιώθεις πως σε απλευθερώνουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. Άρα go for it
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός αμαρτία?
Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 14:01 @Sex
Εγώ προσωπικά μου αρέσει να τελειώνω στο πρόσωπό τους. Αλλά επειδή οι περισσότερες δε θέλουν η επόμενη επιλογή μου είναι στα στήθια τους
Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρεσει να τελειωνετε;
Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 13:56 @Sex
Εγώ παλιά έχυνα μόνο σε χαρτομάντηλο. Τώρα βγάζω την μπλούζα και τα πετάω πάνω μου απλά
Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 18:37 @Sex
Ακριβώς αυτό. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ερεθίζεσαι με το αντρικό σώμα σε αυτή την ηλικία και σαν αποτέλεσμα αυτό να σε μπερδεύει εφόσον η σημερινή κοινωνία και θρησκεία μας βομαβαρδίζει συνεχώς με λάθος μηνύματα και απαγορεύσεις. Μην μπερδεύεσαι όμως καθώς ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον και οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία χτυπάνε κόκκινο και για τα δύο φύλα. Αργότερα θα κατασταλλάξεις και εσύ μέσα σου στο τι θες. Μπορεί ενδιάμεσα στα 25 σου ακόμα και να επιλέξεις το αντρικό φύλο ως σεξουαλική εμπειρία. Μπορεί να θες και τα δύο ως αμφισεξουαλικός. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν εσύ το γουστάρεις και δεν επηρεάζεσαι από απαίδευτους και ανίδεους ομοφοβικούς
Πήγαινε στο θέμα: καυλωνω με αντρες
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 17:42 @Sex
Επίσης αν υπάρχει περίπτωση να μη του αρέσει το παίξιμο σου μιας και αυτό δεν είναι κάτι που να θέλει και ιδιαίτερο ταλέντο για να το κάνεις σε αυτή την ηλικία πρότεινε του ή κάντου εσύ από μόνη σου, στοματικό έρωτα. Θα σου πω εγώ πως θα αλλάξει γνώμη
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του την παιξω
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 17:39 @Sex
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να το ξεκινήσεις. Απλά πηγαίνεις σε μια παραλία γυμνιστών και κάνεις το μπάνιο σου. Αν ντρέπεσαι δεν έχει νόημα αλλά αν θες πραγματικά να το ξεκινήσεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αν έχεις κάποιον κολλητό μπορείς να γδυθείς μπροστά του στο σπίτι και να εξασκήσεις το θάρρος σου έτσι. Μπορείς να κυκλοφορείς και μόνος στο σπίτι ώστε να το συνηθίσεις μετά. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εμπειρία αλλά έχω να πω πως το μπάνιο στο νερό, επειδή έχω κάνεις ως γυμνιστής, είναι απλευθερωτικό και μια καταπληκτική εμπειρία
Πήγαινε στο θέμα: γυμνησμος
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 17:27 @Sex
Μην ακούς τους ομοφοβικούς που σου λένε άλλαξε και δες με γυναίκα που είναι φυσιολογικό. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει ακόμα και στα ζώα στην φύση άρα είναι και φυσιολογικό. Ωστόσο για την ηλικία σου επειδή είσαι στην πειραματική φάση και δεν έχεις ξεδιαλύνει ακόμα το τι ζητάς στο σεξ αφέσου ελέυθερος σε αυτό που σε ανάβει και σε διεγείρει. Αυτό συνήθως στην ηλικία των 20 το έχεις ξεκαθαρίσει απλά αναλόγως με τον χαρακτήρα και την ψυχολογική κατάσταση μπορεί να κατασταλλάξει πιο μετά ή ακόμα και να αλλάξει σε πιο ώριμο στάδιο της ζωής σου. Πάντως ό,τι και να επιλέξεις να ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό και να είσαι χαρούμενος για την επιλογή σου αυτή
Πήγαινε στο θέμα: Gay???
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 17:21 @Sex
Να έχεις το θάρρος να το ζητήσεις γιατί να ξέρεις ένα πράγμα. Αν χάσεις μια ευκαιρία για κάτι που θες να κάνεις πολύ, έστω και αν είναι μικρής αξίας, μετά θα το μετανοιώνεις μια ζωή. Ζήτα το πλαγίως από κάποιο καλό φίλο. Δηλαδή φέρε την κουβέντα προς γκόμενες και σεξουαλικά. Αν το κριτήριο σου για να το κάνεις αυτό ωστόσο κρύβει ομοφυλοφιλικές τάσεις σκέψου πριν το προτείνεις γιατί ο άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί ή να σε καταλάβει
Πήγαινε στο θέμα: Απορία - Μαλακία παρέα με φίλο
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 17:17 @Sex
Είναι απλό. Αν δε θέλει ο άλλος ό,τι και να κάνεις δε πρόκειται να το κάνει. Αν θέλει όμως με τη δική σου βοήθεια θα τον πετάξει να στο πω έτσι χύμα έξω. Πρότεινε να μιλήσετε για γκόμενες, πήγαινέ το στο σξεουαλικό και κάνε πως βλέπεις τσόντα ή πρότεινε να δείτε. Εντάξει δηλαδή όλοι οι κολλητοί τα κάνουν αυτά μεταξύ τους
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο |