Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 01:08 @Sex
Βγενω με ενα αγόρι και σημερα που του τον έπαιξα αυτος εχυσε...αυτο παει να πει οτι του άρεσε?
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 11/7/2014 στις 13:13 @Sex
Βγαίνω με ενα αγόρι 19 χρονων και μου λέει οτι θελει να μου βάλει δάχτυλο...εγω ειμαι 15 χρονων και στην ευαίσθητη περιοχή μου δεν ξιριζομαι...μπορει να ξενερωσει με αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Ευαίσθητη περιοχή
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 18:35 @Sex
Γεια σας παιδιά...βγαίνω με ενα αγόρι εδω και λιγο καιρο που ειναι 19 χρονων.Παντα μου αρεσει να τον πειράζω...χτες που βγήκαμε ηθελε να του τον παίξω αλλα εγω δεν ήθελα...κάποια στιγμή που μιλαγε στο τηλέφωνω του τον φιλαγα πισω απο τον λαιμό που του αρεσει πολυ και είχα το χέρι μου κοντά στο τσιου του και το πήρε και και το έβαλε μεσα απο το τζιν του..δεν ήξερα τι να κάνω και μάλλον το κατάλαβε αλλα δεν ειπε τιποτα...μπορει κάποιος να μου πει πως να του την παίξω καλα αν ξανά τυχη και μερικά κόλπα για να τον τρελανω???:) Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααααααααα
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 16:33 @Sex
Ενα παιδι μου ζήτησε να του την παίξω αν τον κα*λωσω...τι πρεπει να κάνω για να του αρεσει?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του την παιξω
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 01:34 @Sex
Αααα κατάλαβα...
Πήγαινε στο θέμα: Μου ειπε οτι θελει να πειραμαστιστουμε
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 01:16 @Sex
Πιστεύω να μην εννοεί αυτο..τι μπορω να κάνω για να τον τρελάνω?
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 01:04 @Sex
Φετιχ; Τι ειναι αυτο;
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 00:30 @Sex
δεν μου ειπε...τι μπορει να εννοει?εσυ τι καταλαβεσ?
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 23:38 @Sex
Βγήκα με εκείνο το αγόρι που είχα αναφέρει την προηγούμενη φορα και έκανα οτι μου είπατε (δηλαδη να βάλω το χέρι μου μεσα απο το παντελόνι του και να του τον χαιδευω) και μου ειπε οτι χρειάζομαι δουλειά ακομα αλλα θελει να συνεχίσουμε (δηλαδη να προχωρήσουμε) και οτι την άλλη φορα θελει να πειραματιστουμε Μπορει να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει τι να κάνω οταν ξαναβρούμε :( Πήγαινε στο θέμα: Μου ειπε οτι θελει να πειραμαστιστουμε |