Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 17:44 @Θ. Κλημεντίνη
Τα έχω με μια κοπέλα 1 χρόνο τώρα, και την αγαπάω πιστεύω γιατί έχουμε πει τα πάντα μεταξύ μας, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, σεβόμαστε... έχουμε κάνει πολλά σχέδια και όνειρα μαζί και το βλεπουμε σοβαρά το θέμα, δηλαδή να συνεχίσουμε μαζί γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ και νιώθουμε και οι 2 σαν να γνωριζόμασταν από πάντα, το πρόβλημα είναι ότι είμαι 1 χρόνο μεγαλύτερος και αλλοδαπός και οικονομικά δεν με λες πλούσιο ούτε φτωχό , με ενοίκιο μένω, και στην χώρα μου έχω ένα σπίτι μόνο και άμα το μάθει ο πατέρας της ότι έχει αγόρι και συγκεκριμένα αλλοδαπό θα της πει να χωρίσει, η μανα της με ξέρει και δεν έχει πρόβλημα..... και άλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει, είναι όπως είπα οτι δεν είμαι καλα οικονομικά και δεν εχω πολλα να της προσφέρω στο μελλον, γτ αυτη θελει να μείνουμε μαζι οταν τελειωσει το σχολειο, σε 2 χρονια δηλαδη, και να μηνουμε σε ενα απο τα σπιτια της, εχει 3 σπιτια , και εγω νιωθω παρα πολυ αβολα να μεινω σε σπιτι της, και γενικα νιωθω αβολα γτ αυτη εχει λευτα απο τους γονεις της ενω εμενα οι γονεις μου ειναι του μεροκαματου .....και δεν ξερω, σκευτομαι πως δεν θα της προσφερω κατι στο μελλον γτ εχει μαθει να τα εχει ολα, και εγω δεν θα εχω τι να της προσφερω... και ελεγα μηπως ο χωρισμος ειναι μια λιυση για να μην την πληγωσω οταν ερθει εκεινη η ωρα?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την χωρίσω χωρεις να την πληγώσω
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 19:27 @Sex
Όπως ανέφεραν και πιο πάνω, οι εφηβεία είναι , μην φοβάσαι, απλά προσπάθησε να σταματήσεις να βλέπεις, και βρες κοπέλα
Πήγαινε στο θέμα: Gay???
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
Εκεί που είναι όλα καλά , άμα πω κάτι διαφορετικό από αυτά που πιστεύει η διαφωνήσω σε ένα θέμα μαζί της κατευθείαν θα μου θυμώσει και θα αρχίσει να μου μιλάει σαν να είμαι ξένος, έτσι είναι η αντίδραση της βασικά, δεν το κάνει από κακία, και της έχω πει να το αλλάξει γτ με ενοχλεί, και μου λέει δεν μπορώ και τέτοια, και σήμερα τσακωθήκαμε άσχημα και σκεφτήκαμε τον χωρισμό ( αυτή βασικά το πρότεινε, γτ πάντα τον χωρισμό σκέφτεται, όχι πως θα τα ξανά βρούμε ) , αλλά τελικά τα βρήκαμε και μου είπε πως θα το κοιτάξει το πρόβλημα μας, αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος, μου έχει πει πολλές φορές ότι θα το διορθώσει και όλο γίνεται χειρότερα, εντάξει φταίω και εγώ λίγο γτ όταν τσακωνόμαστε της το κοπανάω αυτό, αλλά με το δίκιο μου γτ μόνο εγώ προσπαθώ σε αυτήν την σχέση, το ξέρω ότι με αγαπάει και δεν μου κρατάει κακία, αλλά δεν προσπαθεί βελτιωθεί , ότι κιαν πω πάνω σε αυτό το θέμα θα καταλήξουμε να τσακωνόμαστε.. κατά τα άλλα ήμαστε μια χαρά, άλλα όταν διαφωνήσουμε σε κάτι, γίνεται χαμός Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 21:51 @Διάφορα
Έχω τελειώσει γενικό λύκειο και γράφτηκα σε επαλ για να παρακολουθώ μόνο μάθημα ειδικότητας στον τομέα της μηχανολογίας για 2 χρονιά, ο ένας χρόνος πέρασε, από Σεπτέμβρη ξεκινάει η δεύτερη χρονιά και θα πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά τα δυο, Μηχανολόγος η Ψυκτικός? που θα βρω πιο εύκολα δουλεία? πόσα παίρνει πάνω κάτω ο καθένας, τι μου προτείνεται, έχω εξίσου καλές γνώσεις και για τα δυο αυτά επαγγέλματα. Ευχαριστώ!!! Πήγαινε στο θέμα: Μηχανολόγος η ψυκτικός ? |