Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 16:23 @Sex
σας θερμοπαρακαλω βοηθειστε με
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 15:32 @Sex
γεια σας προσφατα ειχα μια σεξουαλικη επαφη η οποια με εχει κανει να φοβαμαι οσο τιποτα . Εγω σε γενικες γραμμες αργω να τελιωσω και παντα τελειωνω με μαλακια και ποτε μεσα της . χτες οταν εκανα σεξ μαζι της εσπασε ο διαολος το ποδαρι του κι εσπασε η καποτα. εγω τραβηχτηκα αμεσως και παρατηρησα οτι υπηρχε ενα κιτρινοπο παχυρευστο υγρο στο κεφαλακι . Υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι προσπερματικο υγρο ενω οτι ειχα ξεκινησει και ακομα κι οταν αυνανιζομαι το μονο υγρο που βγαινει ειναι το σπερμα σας παρακαλω βοηθειστε με αμεσα κι εγω και αυτη ειμαστε πολυ ανησυχοι Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα
Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 02:36 @Sex
παιδια θελω συμβουλε για το πως θα πεισω το κοριτσι μου να μου κανει και τα 2
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο και στωματικο
Μήνυμα στις 20/7/2014 στις 23:55 @Sex
Αυτο με την καταψυξη ειναι ιδεα του Πανουση
Πήγαινε στο θέμα: αυτοσχεδιοι δονητες
Μήνυμα στις 13/7/2014 στις 18:34 @Sex
Εχω μια πολυ σοβαρη απορεια. Γινεται καποιος που δεν εχει κανει σεξ και που δεν εχει ιστορικο για σμν , να εχει κατι που να ειναι σμν? Παιδια σας παρακαλω βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: ΣΜΝ
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 23:42 @Sex
Αφου σου λεω οτι δν εχουμε κανει κατι παραπανω απο το να της βαλω δαχτυλο συν οτι δεν της το χε κανει κανεις
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 17:56 @Sex
Πως να πησω ενα φιλο να κανουμε κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 17:41 @Sex
Α και κατι ακομα που το ξεχασα το σπυρι ηταν στο πεος
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 17:39 @Sex
Ρε φιλε νταξει απλος ειμαι 15 και φοβαμαι
Μήνυμα στις 16/6/2014 στις 17:30 @Sex
Λοιπον εγω πρεπει να πω οτι δεν εχω κανει ουτε εγω ουτε το κοριτσι μου σεξ αλλα της εχω βαλει οπως λεμε στην αργο δαχτυλο. Τον τελευταιο μηνα ειχα βγαλει ενα σπυρακι σαν τσιμπυμα κουνουπιου το οποιο σιγα σιγα εξαφανηστηκε. Εχω παθει φρικη γιατι ανησυχω μην εχω κολησει κανενα σμν και πεθανω. Τι λετε γι αυτο? Σας παρακαλω βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι |