Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 16:14 @Sex
Αγαπητα μελη του φτου ειμαι 14 χρονων το πεος μου ειναι 15-15,5 εκατοστα και 11 παχος λοιπον το θεμα ειναι οτι οταν παω για μπανιο και βγαζω εξω τον φριφρικο παρατειρω οτι απο την μια πλευρα ειναι ενομενο με το δερμα σαν κολλημενο ομως δεν ειναι ο χαλινος δηλαδη εκεινη η κλοστουλα ειναι περιπου ενα εκατοστο κολλημε το δερμα με το κεφαλι δεν ξερω αν ειναι προβλημα ομως δεν το εχω συζητησει με τους γονεις μου γιατι ντραιπομαι επισης κατι διαβασα για ενα χαρτι οταν πας λυκειο οτι την διχνεις σε παθολογο,παντα γινεται αυτο σε ολους δηλαδη????Μηπος χρειαζεται ενχειπηση γιατι προσπαθησα να το ξεκολλησω με το χερι αλλα πονουσα παρα πολυ please help.(τι μου προρεινεται να το δειξω στους γονεις μου ηη εγω σκεφτηκα οταν γινω 16 να κλησω μονος μου κρηφα ραντεβου και να μαθω τι ειναι και τι χρειαζεται???) ΥΓ αν παριμενω μεχρι τα 16 σε τι γιατρο πρεπει να κλεισω ραντεβου???? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα η οχι??
Μήνυμα στις 3/7/2014 στις 13:34 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:ακου τι γινεται στηνεται το σκηνικο(ποτηρι με νερο και τα γραμματα της αλφαβητου)και καλουν ενα δαιμονιο,του κανουν ερωτησεις και αυτο απανταει.Οχι ποτε δεν θα το εκανα οπως ειπε και ο αποπανω η περιεργεια σκοτωνει.Για να μαθεις περισσοτερα υπαρχουν βιντεο που σου εξιγουν και σου δινουν και παραδειγματα οπως ενα βιντεο που θελω σιγουρα να το παρακολουθησει οποιος διαβαζει αυτα που γραφω λεγετε πατερ παισιος για την μαγεια η καπος ετσι διαρκει περιπου 24 λεπτα αλλα αξιζει παρα μα παρα πολυ να το δεις για να ενημεροθεις και να ξερεις τι να αποφυγεις αλλα εξησου πολυ οραια βιντεο σε περιπου αυτον τον τομεα(αιρεσεις-σατανισμος-μαγεια)ειναι τα εξης ο νεος ο γκουρου και ο πατερ παισιος ή ο πατερ παισιος για τους δαιμονισμενους αυτα τα βιντεο μπορει να διαρκουν πολυ μα ειναι οτι ειπε ο ιδιος ο γερον ή συμβαντα που τα εζησε κοσμοσ και ζητησε την βοηθεια του επεισης θα σου διξουν τι να προσεχεις και αν εχεισ διλημμα για την πιστη σου αν εισαι χριστιανος-η δες οπως διποτε το βιντεο με τον νεο,τον γκουρου και τον πατερ παισιο ελπιζω να βοηθησα κερνα μιαν αποδεχτηΠήγαινε στο θέμα: μαγια...κ ετσι!!!
Μήνυμα στις 3/7/2014 στις 13:12 @Flame
σκεπτικο βοδι τελικα εισε οντως βοδι,φυσικα και υπαρχει θεος γιατι λες πως δεν υπαρχει θεος ποιος σου το ειπε οι γονεις σου δες τι αχαριστη κοινωνια που υπαρχει ρε ξυπνα αν εισε χριστιανος μην αφισεις την πιστη σου το κοριτσι εχει δικαιο πολλα συγκροτηματα ειναι σατανιστικα και πιθανοτατα να ειναι και αυτο που ανεφερε να σκεφτεις οτι πολους δισκους με rock μουσικη αν τουσ ακουσεις αντιστροφα υμνουν τον σατανα.Το κοριτσι καλα τηα κανει να μην ακουει τετοια μουσικη γιατι με την μουσικη που ακουει ειναι σαν να ακουει για τον οπως τον αποκαλεσε εξω απο δω λοιπον για να ειναι εξω απο εδω δηλαδη εξω απο σενα μην ακους μουσικη που τον υμνει οκ???Προσπαθησε να ακους αλου ειδους μουσικης κατι σαν εντεχνο ηη κατι μου να μην ειναι βλασφυμο γιατι οπως ειπες εισαι απκετα θρησκια οσο για το να μην δεις κατι φορεσε σταυρο ομως οχι οτι σταυρο βρεις γιατι πολλοι απατεωνες που ειναι σατανιστες πουλανε πραγματα που αντι να σε προστατευσουν μπορει να σου κανουν και μεγαλυτερο κακο για αυτο αν καποιος σιγγενης σου παει στο αγιον ορος πες του να σου φερει ενα κομποσκοινι και εναν σταυρο αν θες να μαθεις περισσοτερα πατα στο youtube πατερ παισιος για την μαγεια ηη ο γκουρου ο νεος και ο γερον παισιος η πατερ παισιος για τους δαιμονισμενους ειναι πολυ ενδιαφεροντα και αφου ειπες οτι εισε και της εκκλησιας θα καταλαβεις παρα πολλα Πήγαινε στο θέμα: μεταλ μουσικη και σατανισμος
Μήνυμα στις 9/6/2014 στις 13:03 @Sex
χαιρετε μελη του ftou ειμαι καινουργιος εγω και εχω ενα ερωτημα εδω και πολυ καιρο ειναι το εξης αν με καπιον αλον τροπο εκτος τον αυνανισμο θα μπορουσα να μαθω αν μπορω να χυσω λοιπον σκεφτηκα εναν και θελω και ρωτησω αν ισχυει μπορω να καταλαβω αν μπορω να χυσω δηλαδη να κανω παιδια(αυτο με ενδιαφερει κυριος)με εξαιτασεις αιματος δηλαδη να κανω εξαιιτασεις αιματος και να μου πουν αν ειμαι γονιμος. ευχαριστω πολυ παρακαλω απαντηστε και θελω να ξερω αν ξερει κανεις για αυτο που λενε μικρος στο ματι μεγαλος στο κρεβατι,ισχυει???? Πήγαινε στο θέμα: κατι πει γονιμοτητας |