Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 03:26 @Sex
Λοιπόν, να πω κι εγώ κάτι που θέλω σχετικά με το θέμα, αν και βλέπω το ποστ αρκετό καιρό αργότερα. Pinkygirl κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα, τα χείλη μου δεν είναι ακριβώς μεγάλα, είναι ίσως λίγο μεγαλύτερα από το "συνηθισμένο" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχει κάτι συνηθισμένο σ αυτό το θέμα, απλά αν το πω έτσι θα το καταλάβουμε όλοι πάνω κάτω. Αλλά και η κλειτορίδα μου είναι ελαφρώς μεγάλη και δεν την κρύβουν τα εξωτερικά χείλη. Και μόλις τώρα έτυχε να δω μια αστεία φωτογραφία από ένα αιδοίο που το είχαν επεξεργαστεί για να μοιάζει αστείο και την έδειξα σε έναν φίλο μου και εκείνος σχολίασε τα χείλη του αιδοίου αρνητικά και μου δημιούργησε ανασφάλειες τρεις η ώρα το χάραμα! Και μπήκα εδώ για να πω ότι εμένα ο πρώην μου, ο οποίος είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχω προχωρήσει μετά από ένα σημείο σχολίαζε οτιδήποτε πάνω μου και με έκανε να νιώθω άσχημα για την κλειτορίδα μου η οποία κατά τη γνώμη του έπρεπε να κρύβεται από τα εξωτερικά χείλη. Και τώρα που το ξεπέρασα έγινε αυτό με το φίλο μου. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όλους εσάς που απαντήσατε ότι τα μεγάλα χείλη είναι πιο σέξυ γιατί εμένα ο πρώην μου μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι ό,τι πιο απωθητικό. Ούτε καν στοματικό δεν μου έκανε! Εξαιτίας του έφτασα σε σημείο να θέλω να κάνω αιδοιοπλαστική, κάτι που κάποτε κορόιδευα! Αυτά και συγνώμη για την..έκθεση! :P
Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο |