Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 04:16 @Flame
1)Θα σου δώσουν. Επίσης πιο αποτελεσματικά είναι να πείς πώς τα θές για κάποιον άλλο σαν δικαιολογία. 2)Όποια θές. Δεν καπνίζω, αλλά άρχισε με ελαφριά τσιγάρα επειδή αφήνουν πιο ανυποψίαστα ίχνη. 3)Απόφυγε το περιβαλλον και τα μέρη του συχνάζει η μάνα σου και οι συγγενείς σου γενικότερα και να προσπαθήσεις να μάθεις πότε η μάνα σου λείπει απο ένα συγκεκριμένο περιβάλλον που συχνάζει όπως το σπίτι για να οργανώσεις χρόνο να καπνίζεις, να καλύψεις ΟΛΑ τα αποτελέσματα του καπνίσματος και να μην πιαστείς. 4)Παραδέξου το σαν κανονικός υπεύθυνος άντρας. Μην βγάλεις δικαιολογίες εκτός "Είμαι ακόμα στην φάση/περίπτωση που το δοκιμάζω.". Μην τρέμεις. Μην φοβάσαι. Άμα σου έρθει σφαλιάρα απλά απέκρουσε την και προσπάθησε να συγκεντρωθείς ώστε να ηρεμήσεις την ίσως νευριασμένη μάνα σου. Στον πατέρα σου στάσου σαν άντρας. 5)Δεν ξέρω πως είναι το σπίτι σου οπότε δεν ξέρω τι να πώ σε αυτήν την περίπτωση. 6) Δεν είναι απλά ανθυγιεινό. Το κάπνισμα προκαλεί καρκινογένεση, σου καταστρέφει το αναπνευστικό(τα πνευμόνια), τον τρόπο σκέψης, βλάπτει άλλα όργανα και είναι γενικά τρομερά εθιστικό και θανατηφόρο. Άμα μετανιώσεις ανάλογα την ψυχολογία που κουβαλάς μπορεί να κοπεί πανεύκολα ή καθόλου. Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα στην εφηβεία |