Μήνυμα στις 5/8/2015 στις 02:04 @Sex
Απο οσο ξερω ειναι λιγες οι περιπτωσεις εως μιδαμινες. Αν μπορεις ενημερωσε με τι εγινε τελικα γτ βρισκομαι σε ιδια φαση τρ κ γω ...
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη εγκυμοσυνη...
Μήνυμα στις 24/7/2015 στις 23:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ισχυει οτι χρειαζεσαι χαρτι γιατρου στο λυκειο....Δεν ειναι ομως τπτ σε εμας μονο απο καρδυολογο ηθελαν ωστε ν δει αν αντεχεις αντε κ απο οφθαλμιατρο βλαλειουλες ;)Πήγαινε στο θέμα: χαρτι απο το γιατρο
Μήνυμα στις 11/7/2015 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα elinasmΚοιτα να δεις πως εχει το πραγμα....Βρισκομουν στην ιδια κατασταση με εσενα με την φιλη μ κ τοτε κολλητη μου. Το τοτε στο λεω γτ οντως τοτε ηταν κολλητη μου κ μου αρεσε τρελα κ εβλεπα κ γω αυτα τα ονειρα ,ακομη κ τρ ....τελως παντων , το νοημα ηταν οτι δεν εκμεταλευτικα τις στιγμες μας και καταληξα να σπασουμε με τον καιρο. Επομενως αμα τις ειχα εκμεταλευτει θα ειμασταν ζευγαρι-"κολλητοι" κ αυτο γαμαει.Αλλωστε ξερεις οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε μια κοπελα κ ενα αγορι. Γνωμη μου , προχωρα κ θα δεις αμα τον θες η οχι γιατι ουτοσι αλλιως καποτε θα σαστε κ παλι γνωστοι και τα συνεσθηματα μας πρεπει ν τα δειχνουμε ;) Πήγαινε στο θέμα: τον 8ελω ή οχι;
Μήνυμα στις 1/3/2015 στις 09:58 @Sex
Γεια σας αγαπητά μέλη του ftou. Αύτη την περίοδο τα έχω με μια κοπελα που τις εκανα στοματικό. Έδειχνε να της αρεσει αλλά δεν τελειωσε κ μάλλον δεν το απόλαυσε τόσο ...θα ήθελα λοιπον καποιες συμβουλες σχετικα με αυτο το κομματι. Ευχαριστωω :p Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 8/6/2014 στις 09:45 @Sex
Γειαα σου linapap Δεν πρέπει να το εχεις αυτό το κόμπλεξ. Συμφωνώ απολύτως με τον pi8iko97. Εδώ πολλες γυναίκες προσπαθουν να το καταφέρουν. Ισά ισά π αυτό είναι κ ενα μπόνους στο ερωτικό σ τομέα. Να είσαι παντα ικανοποιειμενη με το σωμα σου ειδικα στην περίπτωσή σου π δεν υπάρχει και κάτι άσχημο. Πήγαινε στο θέμα: αιδιο
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 00:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για να χάσει μια κοπέλα την παρθενιά της θα πρεπει να σπάσει ο παρθενικός υμένας. Αυτό στην μεγαλύτερη πλειοψηφία γίνεται προφανώς με την σεξουαλική επαφή . Απο την αλλη μεριά υπαρχουν και οι πιθανότητες να σπάσει κ με οποιοδήποτε αντικείμενο εισχωρήσει στον κόλπο παράδειγμα κατα την δειαρκεια του οργασμού με τα δάκτυλα .Ακομη μπορει να σπάσει και απο ατυχημα .Βεβαία δεν εισαστε όλες ίδιες γι αυτό και αλλάζουν τα ποσοστά σε καθέ περιπτωσηΠήγαινε στο θέμα: χχχ |