Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εεεμ μπορω να πω πως πραγματικα παει στην αλλη ακρη της Ελλαδας...:ρ
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα που μου αρεσει.
Μήνυμα στις 26/6/2014 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σε ολους!Αντιμετωπιζω ενα προβλημα...Η κοπελα που μου αρεσει φευγει απο την περιοχη μου τον Αυγουστο για παντα.Ειναι ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας.Δεν εχω ξανανιωσει ετσι ποτε στην ζωη μου,παρολο που ειχα σχεσεις με 3-4 κοριτσια μεχρι τωρα.Αυτη ομως με κερδισε με τον χαρακτηρα της περισσοτερο..και οχι με την εμφανιση(παρολο που ειναι κουκλαρα).Τελωσπαντων..δεν εχω καταφερει να της μιλησω για το πως νιωθω ακομα.Ξερω πως δεν μπορω να αλλαξω το οτι θα φυγει,αλλα θελω να της μιλησω γιατι η αδερφη της μου ειπε οτι ενδιαφεται και αυτη.Δεν θελω απαραιτητως σχεση επειδη δεν απομενει και πολυς χρονος μεχρι να φυγει,αλλα θα ηθελα καποιες ιδεες για το πως να της το πω.Απλα για να ξερει.Ευχαριστω προκαταβολικα.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα που μου αρεσει.
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 16:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας,ειμαι 14 και μου αρεσει μια κοπελα απο το σχολειο μου.Με την συγκεκριμενη κοπελα κανουμε παρεα εδω και κανενα χρονο...Δημιουργηθηκε μια διαμαχη και η παρεα χωριστηκε...Τωρα,καθε φορα που την πλησιαζω για να μιλησουμε με βριζουν και αυτο αργα ή γρηγορα θα οδηγησει στον τσακωμο.Μεχρι τωρα απλα τους αγνοω..Η κοπελα μου εχει πει πως της αρεσει η παρεα μου και της αρεσω σαν αγορι αλλα νιωθει ασχημα για τον τροπο που μου συμπεριφερονται οι φιλοι μου..Νομιζει πως αυτη φταιει για αυτο..Θελω λιγη βοηθεια..καποιες συμβουλες ωστε να ξεκαθαρησουν λιγο τα πραγματα
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με φιλους! |