Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 11:09 @Sex
Η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το ίδιο. Επίσης είναι πιθανό με μία γυναίκα να σου αρέσει πολύ με άλλη όχι τόσο. Σημαντικό και το καλό πλύσιμο πριν. Η καθαριότητα πάνω από όλα. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά να το κάνω και ειδικά αν βλέπω ότι προσφέρω ευχαρίστηση στη σύντροφο μου αλλά δεν είναι κάτι που θα μου λείψει αν δεν το κάνω για κάποιο καιρό. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιοι που όντως αηδιάζουν. Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 11:02 @Sex
Προσωπικά το γλυφοκώλι είναι από τα αγαπημένα μου. Μου το είχε μάθει η πρώτη κοπέλα που είχα (μεγαλύτερη από εμένα και πιο έμπειρη) και από τότε έχω γίνει φανατικός οπαδός, τρελαίνομαι για μια γλωσσίτσα στην τρύπα μου και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. Μου αρέσει και τρίψιμο με το χέρι εκεί ειδικά την ώρα της πίπας αλλά και του sex. Για δάχτυλο μέσα βαθιά κανονικά και εγώ κολλάω λίγο αλλά κάποια στιγμή λέω να το δοκιμάσω. Τα περί ανδρισμού, γκέι κτλ είναι βλακείες όποιος τα λέει απλά δεν ξέρει τι χάνει ή δεν έχει βρει το σωστό κορίτσι για να του το κάνει. Αν πάλι νιώθεις τόσο αμήχανα και δεν σου αρέσει με τίποτα τότε πες της να το αφήσει αν και γνώμη μου είναι να χαλαρώσεις και να του δώσεις μια ευκαιρία... Πήγαινε στο θέμα: Πόσο διαλλακτικός να γίνεις για τον κώλο?
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 10:18 @Sex
Πάντως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε στεναχωρεί. Μπορείς να δοκιμάσεις άλλα πράγματα όπως να βάζεις το κεφαλάκι στα χείλη όσο μπαίνει και παίζεις το υπόλοιπο με το χέρι. Ή να εξασκήσεις περισσότερο τη γλώσσα... Οι αδυναμίες μας πρέπει να μας κάνουν δυνατούς αλλού. Στο λέω επειδή τα είχα κάποτε με κοπέλα με στενό στόμα που όντως δυσκολευόταν στην πίπα αλλά πάντα με τρέλαινε γιατί με τη γλώσσα της έκανε απίστευτα πραγματάκια :) Πήγαινε στο θέμα: δεν χωραει το πεος στο στομα
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 10:09 @Sex
Durex κόκκινο (το λεπτό) χρόνια τώρα! Είχα 1-2 ατυχήματα αλλά πολυ σπάνια
Πήγαινε στο θέμα: Πιο προφυλακτικό προτιμάτε; |