Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 10:34 @Sex
Αυτό που λες δεν γίνεται, είναι αδύνατο.Απο κάποιο κατάστημα μπορείς να προμηθευτείς έναν δονητή ή κάποιο άλλο sex toy. (Πλαστικό πέος κλπ) Αυτοσχέδιο αποκλείεται να φτιάξεις..ή όπως είπε και απο πάνω ο pi8hkos97 οδοντόβουρτσα ηλεκτρική!
Πήγαινε στο θέμα: αυτοσχεδιοι δονητες
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 23:46 @Sex
Είμαι 16 και τον έχω 17 εκ χωρίς στύση και σε πλήρης στύση 19.5 καλό είναι;
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 23:45 @Sex
Δηλαδή Durex Sensation είναι εγγύηση ; Είμαστε και μικροί μην γκαστρώσουμε καμιά και τρέχουμε..
Πήγαινε στο θέμα: Πιο προφυλακτικό προτιμάτε;
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 22:21 @Sex
Όπως λέω και στον τίτλο ποια μάρκα προφυλακτικού προτιμάτε; Έχω ακούσει ότι τα DUO σπάνε εύκολα,γιατί παίζει φάση με την κοπέλα μου και δεν ξέρω τι να αγοράσω. Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Πιο προφυλακτικό προτιμάτε;
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 22:16 @Sex
Δεν το 'χω κάνει ποτέ αλλά λένε ότι αν έχεις φάει κάτι πιο πριν αλλάζει την γεύση. Τώρα δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω. Προσωπικά δεν θα το κάνω ποτέ..
Πήγαινε στο θέμα: Χυσι
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 17:34 @Sex
Πάρε μια μπανάνα και δες την σαν να είναι πέος! Αυτό κάνουν οι πιο πολλές! Άρχιζε να την βάζεις μέσα έξω μέσα έξω αν χωράει είσαι κομπλέ!
Πήγαινε στο θέμα: δεν χωραει το πεος στο στομα
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 17:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου απαντήσω μιας και είμαι αγόρι και βάση με τις απόψεις μου.1ον: Τον φιλάς στον λαιμό. 2ον: Του ψυθιρίζεις στο αυτί(π.χ νιώθω ήδη να μπαίνεις μέσα μου) 3ον: Κατεβαίνεις όλο και πιο κάτω ώσπου φτάνεις στο πέος του βγάζεις παντελόνι, μποξεράκι και αρχίζεις το στοματικό(αν θες και εσύ η ίδια)Αυτό θα τον τρελάνει σίγουρα 4ον: Να πέρνεις και πρωτοβουλίες. Πήγαινε στο θέμα: αναμμα
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 17:29 @Sex
Αυτό να κάνεις φίλε. Δεν ξέρω ίσως είναι "στενή" απο μόνη της. Δοκίμασε αυτά που σου είπαμε παραπάνω και θα δεις ότι μετά θα είναι παιχνιδάκι να βάζεις και τα 2.
Πήγαινε στο θέμα: 2o δαχτυλακι!
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 13:42 @Sex
Δεν θα ήταν αρκετά υγρή γι'αυτό θα υπήρξε δυσκολία ώστε να βάλεις 2ο δάκτυλο.Τρίψε λίγο εσύ να γίνει πιο υγρή και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια.. gl
Πήγαινε στο θέμα: 2o δαχτυλακι!
Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 18:16 @Sex
Φίλε σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση τα παρατάω όλα εδώ λοιπόν. Πιο σημαντικός ο φίλος παρά οι γκόμενες. Τσίμπα την αποδεκτή! :D
Πήγαινε στο θέμα: Μαρέσουν οι μεγαλύτερες. |