Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 15:45 @Μηχανήματα
Οποίος ενδιαφέρεται να του πουλήσω το Sony Xperia M να μου στείλει στο XXXXXXXXXX να σας δείξω φωτογραφίες και να σας πω και λεπτομέρειες. Λοιπόν το κινητό είναι 7 μηνών σε άριστη κατάσταση, το μαύρο χρώμα, με όλα τα περιεχόμενα και πουλιέται στα 100€(επίσης το κουτί θα έχει μέσα και μια θήκη που έχω αγοράσει). Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: πώληση sony xperia m
Μήνυμα στις 23/7/2014 στις 02:13 @Διάφορα
ρε παιδια ο πατερας μου συμπεριφερεται στην μανα μου σαν να μην ειναι τιποτα και ολη την ωρα της φωναζει ενω αυτη δεν εχει κανει τιποτα. εγω ξερω η μαμα μου δεν δινει ποτε δικαιωματα για φασαριες. του κανει ολα τα χατηρια δεν του λεει σε τιποτα οχι(νομιζω τον φοβαται) ενω αυτος δεν υπολογιζει τιποτα. γινεται πολυ καιρο αυτο το πραγμα και μπροστα στα παιδια τους και την μικρη μου την αδερφη η οποια δεν ειναι καλο να βλεπει τους γονεις να καυγαδισουν, ενω και εγω ενταξει τα καταπινω αλλα δεν μου αρεσει νιωθω ασχημα που ο πατερας να φωναζει στη μαμα.. εγω πιστευω το καλυτερο θα ηταν να χωρισουν γιατι δεν μπορω να βλεπω την μαμα μου να στεναχωριεται που της φωναζει αλλα νομιζω πως η ιδια φοβαται να κανει κατι τετοιο μηπως ο μπαμπας δρασει βιαια ή μηπως δεν θελει να στεναχωρισει εμας.. δεν ξερω τι να πω και εγω ο πατερας μου παντως ειναι ενας μ** και μισος γιατι δεν ξερει πως να συμπεριφερεται, να τον πλακωσω θελω :)(χωρις παρεξηγηση)
Πήγαινε στο θέμα: Οικογένεια
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 12:34 @Μηχανήματα
παιδια πια απο αυτες μου προτεινετε να αγορασω;; http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/499/Kingston/f/46386_46402_46405/%CE%91%CF%80%CF%8C-6-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-8GB-Laptop-2-modules.html
Πήγαινε στο θέμα: Μνήμη RAM
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 14:15 @Μηχανήματα
Ξερετε καμια ιστοσελιδα γιατι θελω να πουλησω καποια πραγματα;;
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδες για πωληση αντικειμενων
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 16:52 @Κλάψιμο
Ειχα παει για προπονηση και τωρα εχω τραβηγμα στον μυ της γαμπας και δεν μπορω να περπατησω. Λετε να βαλω Voltaren ή counterpain;
Πήγαινε στο θέμα: Τραβηγμα στη γαμπα
Μήνυμα στις 13/6/2014 στις 11:17 @Διάφορα
Να είσαι χαρούμενη που θα φορέσεις σιδερακια. Να σκέφτεσαι ότι μετά από αυτό θα έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο :)
Πήγαινε στο θέμα: σιδερακια
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 12:35 @Μηχανήματα
Το έχεις κάνει; Δουλεύει;;
Πήγαινε στο θέμα: Google Play
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 01:28 @Μηχανήματα
Παιδιά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια και όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα! Θα ήθελα να αγοράσω επειγόντως μια κάρτα όπως είναι για τα iphone που σου έχει έναν κωδικό και κάνεις εξατγυρωσεις και τέτοια χωρίς πιστωτικές! Απλά εγώ θέλω για Android και δεν μπορώ να βρω! Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Google Play |