Μήνυμα στις 2/6/2014 στις 17:25 @Sex
Τα προκαταρκτικα σιγουρα θα βοηθησουν οσο για το οτι σου πεφτει ποσο συχανα την παιζεις αν την παιζεις συχνα παρε ενα "ρεπο"για μια βδομαδα και αν θες σταματα να την παιζεις(σε εμενα βοηθησε ειχα το ιδιο προβλημα σταματησα ομως να την παιζω{την επαιζα καθε 2 μερες}και απο τοτε δεν επεσε ουτε μια φορα)και οτι ειπε ο απο πανω μετραν αλλα αυτο σιγουρα θα σε βοηθησε με το θεμα,αποδεκτη αν σε καληψα!!(και καλα γαμησια)
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με στύση + ερωτηση για 2η φορα
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 18:16 @Sex
Ερωτηση για κοριτσια τι προτειματε στο σεξ??το κεγαλακι με η χωρις πετσακι??και την περιοχη του πεους ξιρισμενη η οχι(πιστευω πως ξιρισμενη ειναι καλυτερα γιατι νιωθεις τα παντα την ωρα του σεξ)
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 18:00 @Sex
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλον χρειαζιμαι περιτομη.Ενας φιλος μου μου ειπε να ανοιξω το πετσακι οταν δεν εχω στυση και απλα να μην το ξανακλησω,εγω το δοκιμασα για μια μερα αλλα οταν το πουτσοκεφαλο ακουμπουσε στο εσωρουχο με πονουσε και την επομενη μερα το πρωι ηταν το καφαλακι σαν ξεραμενο.Να το ξανακανω η οχι.Επισης στο site διαβασα οτι οταν κανεις περιτομη σου μεγαλονει 1-2 ποντους το ερωτημα ειναι αν κανω την περιτομη γυρο στα 19(γιατι τωρα οι γονεις μου λενε οτι δεν χρειαζομαι εγω παντος και να μην χρειαζομαι στα19 θα κανω μηπος γνοριζετε το κοστος της περιτομης με leiser?η της κλασικης??) χρονων ισχυεει αυτο???Παρακαλω απαντηστε και στις δυο ερωτησεις(πειτε μου τι να κανω να επιμενω στους γονεις μου για περιτομη η να κανω αυτο που μου ειπε ο φιλος μου μην ξεχασετε να πειτε οσοι ξερετε την τιμη)
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 29/5/2014 στις 06:44 @Sex
Να συμπληροσω οτι μερικες φορες οταν εχω καυλες και παω να την ανοιξω ανοιγει μεχρι την μεση ενω αλες φορες που με καυλωνει το κοριτσι μου νιωθω πονο αλλα τον ανοιγω αλλα ποναω και χτες που το ειπα στον μπαμπα μου μου ειπε πως αν προσπαθω θα τα καταφερω και μου ειπε"αντε ρε που χρειαζεσαι περιτομη"
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες(μαλον φιμωση)
Μήνυμα στις 29/5/2014 στις 06:40 @Sex
Γεια σας ας μπω κατευθειαν στο θεμα απο οτι διαβασα και απο οτι καταλαβα γιατι οταν κανω μπανιο και ανοιγω το εργαλειο μερικες φορες μου καυλώνεται και ποναει οταν παω να ανοιξω το πετσακι,προφανος εχω φιμωση για να το πω στον μπαμπα μου με το μαλακο τον ρωτησα τι ειναι η φιμωση και δεν ηζερε.Θελω να κανω καποιες ερωτησεις κυριος σε οσους εχουν κανει περιτομη. 1)πως να το πω στους γονεις μου. 2)επειδη δεν θελω να επιβαρυνω τους δικους μου οικονομικα θελω να κσερρω ποσο κανει η περιτομη. 3)οταν πας στον γιατρο του την διχνεις?(ητε καυλομενη ειτε οχι). 4)οταν αν εχω φιμωση και κανω περιτομη σε ποσο καιρο-χρονια θα μπορω να γαμησω γιατι φοβαμαι οτι θα ανοιξουν τα ραμματα και μετα τσουτσου γιοκ. 5)αν τελικα δεν πρεπει να κανω περιτομη και ουτος η αλος μηπος γνορηζετε καποιον τροπο να παχυνω την ψωλη μου??οι φιλοι μου μου λενε πως αν εισαι χοντρος σου παχαινει κιολας αλλα σου ειναι μικρη η καποιοι αλοι λεν πως αν γυμναζεσε πολυ σου παχαινει. 6)αυτο ειναι λιγο πιο σοβαρο αν θελω περιτομη και δεν κανω τι μποτει να αθω δεν θα απολαμβανω το sex οσο με περιτομη??.Παρακαλω απαντηστε με την σειρα εχω παρα πολυ αγχος για το θεμα απαντηστε συντομα θελω να μαθω τι να κανω.θελω πολυ οταν γαμησω πρωτη φορα την γυναικα μου να μινει και στους δυο αξεχαστη εμπειρια.Εσεις τι κανατε,πως το αντυμετοπισατε?Συγγνομη που ρωταω τοσα παλλα αλλα ειναι η ηλικια τετοια που οσο και να το κανεις ολη την ωρα ασχολουμε με την ψωλη μου..ΒΟΗΘΕΙΑ.. (Καποιοι λενε πως με την πετιτομη επειδη το κεφαλακι κρεμεται με το βαρος του τεντονει και μεγαλονει την πουτσα αληθεια η οχι???) Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες(μαλον φιμωση)
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 18:24 @Sex
Οταν εχω στυση δεν μπορω να ανοιξω το πετσακι γιατι ποναει ενω οταν δεν εχω στυση ανοιγει κανονικοτατα μπορει να εχω φιμωση?Αν ναι που να απευθηνθω ντραιπομαι τους γονεις μου ..βοηθεια.. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 17:36 @Sex
Eυχαριστω πολυ θα ηθελα να ξερω αν μπορω να κανω για να μην ποναει ο βαλανος οταν τον ακουμπαω παρακαλω πολυ Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 16:39 @Sex
Εγω που ειμαι αγορι το κοριτσι μου οταν θελει και τονιζω το θελει να μου τον καυλωσει μου διχνει το στηθος η αλλα μερη του σωματος της και καυλωνω κατυθειαν μονο μια φορα που ειχα κατι προβληματα δεν καυλωσα αυτη το καταλαβε και για αυτο μου τον επιασε και καυευθειαν μου καυλωθηκρ.Αν θες την συμβουή μου κανε και εσυ το κατιτι σου και σιγουρα θα τον καυλωσεις τωρα αν σου πει παλυ οτι τιποτα δεν εγινε τοτε η εχει προβλημα στυσης ηη σου λεει ψεματα για να σε φτασει στα ακρα και να σε γαμησει.Σου λεω να μην φτασεις στο σεξ αν παλυ δεν γινει τιποτα αν δεις οτι δεν γινετρ τιποτα να κσερεις ειμαι απο την Δραμα Πήγαινε στο θέμα: πως να του την σηκωσω
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 16:10 @Sex
Φιλε ειμαι 14 και εχω τ ο ιδιο προβλημα(εμενε επεισης μου ειναι 14,5)θελω και εγω βοηθεια αραγε οταν γαμησω θα ποναω??ας μου πει καποιος μεγαλος που ειχε την ιδια απορεια και γαμησε(γυρο στα 18 του)
Πήγαινε στο θέμα: Βάλανος
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 16:01 @Sex
Δεν την παιζω και γιατι ειναι καταχρηση και θα ηθελα να μαθω αν μπορω με αλον τροπο εκτος απο το σεξ αν μπορω να χυσω.Επισης ηθελα να ξερω αν η πουτσα μου ειναι 14,5 στα 14 μου χρονια αν θα μπορουσα στα 20 μου αν σκεφτω οτι θα μου μεγαλοσει αν εκανα σεξ με καποια θα την ικανοποιουσα αραγε ας απαντησει καποιο κοριτσι η ενα αγορι που στην ηλικια μου την ειχε 14,5(η και μικροτερη)οταν γαμησε ικανοποιηθηκε η κοπελα του?
Πήγαινε στο θέμα: μπορω να χυνω??? |