Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 16:15 @Sex
ρε παιδια...το sguirting τι ακριβως ειναι γιατι κατι εχω ακουσει αλλα δεν το εχω καταλαβει και επισης μονο με δαχτυλο το παθαινεις??
Πήγαινε στο θέμα: sguirting
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 14:57 @Sex
εχθες τον χουφτωσα οως απο πισω γιατι εκανε ενα χειρουργειο μικρο μπροστα και δεν γινοταν αλλα ετσι κι αλλιως δεν του το εχω πιασει..και ντρεπομαι κι ολας..σε λιγες μερες θα ειναι ενταξει αλλα πως να το κανω? Πήγαινε στο θέμα: πως να του την σηκωσω
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 18:13 @Sex
τα κανουμε συνεχεια αυτααλλα μου εχει πει οτι ακομα δεν εχει καυλωσει...παρολο που εγω εχω καυλωσει 2 φορες μαζι του!!μονο μια φορα μ ειπε οτι καυλωσε οταν του εστειλα μια φοτο μου!! Πήγαινε στο θέμα: πως να του την σηκωσω
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 17:46 @Sex
Θα ηθελα πολυ να καυλωσω το αγορι μου γιατι ακομα δεν το εχω καταφερει!! μηπως μπορειται να μου πειτε ιδεα?
Πήγαινε στο θέμα: πως να του την σηκωσω
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 17:39 @Sex
καταρχας να δειξεις αυτοπεποιθηση και ισως να μοιωνεις τον εαυτο σου! αυτο δεν ειναι καλο γιατι το εκανα και το κανω κι εγω ακομα και μου λεει και το αγορι μου πως δεν εινια ωραιο!βεβαια μπορει και να φοβασαι μην πληγωθεις και το καταλαβαινω απολυτα αλλα παρε το ρισκο...μην μεινεις με απωθημενα ;)
Πήγαινε στο θέμα: 14 χρονων χωρις σχεση
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 17:36 @Sex
κοιτα...κακο δεν ειναι αλλα ειναι λιγο επικυνδηνο γιατι μπορει να σπασει ο παρθενικος υμενας...ή απλως μπορει να γδαρθει λιγο και να δεις λιγο αιμα...και αν σπασει....δεν θα γιορταζεις πια με τις παρθενες ;)
Πήγαινε στο θέμα: αβολη συζητηση!
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 17:34 @Sex
εννοεις με το αγορι σου ή μονη σου?? Πήγαινε στο θέμα: αβολη συζητηση!
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 15:34 @Sex
ποτε δεν ηταν το μυαλο μου εκει και απο την μια μερα στην αλλη το σκεφτομαι συνεχεια...μαζι του εχω καυλωσει 2 φορες και του το εχω πει! Το θεμα εινια οτι αν τον χουφτωσω στο εργαλειο του οπως το λες κι εσυ,φοβαμαι την αντιδραση του! Πήγαινε στο θέμα: πως να του το φέρω να το καταλάβει μόνος
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 15:33 @Sex
ναι ε?? θα δοκιμασω ευχαριστω πολυ!!! Πήγαινε στο θέμα: πως να του το φέρω να το καταλάβει μόνος
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 15:30 @Sex
Με το αγορι μου ειχαμε σημερα αυτη την αβολη συζητηση για οταν προχωραει ενα ζευγαρι στην αλλη φαση της σχεσης του!!Εγω ειμαι 14 και αυτος 16 και δεν εχουμε κανει κατι ακομα ουτε μαζι ουτε με καμια αλλη σχεση μας!Για να μην σας τα πολυλογο μου πεταγε κατι σαν υποννοουμενα που ελεγε πως οταν η κοπελα θελησει κατι παραπανω το αγορι δεν θα της πει οχι ;) αλλα το αντιθετο! 1)θελω να κανω δαχτυλακι γιατι το δοκιμασα μονη μου και θα ηθελα και με το αγορι μου...ηδη εχω κ@υλωθει μαζι του 2 φορες!2)νομιζω πως θα του αρεσε και αυτπουνου αλλα σιγουρα αυτος δεν θα μου ζητησει τιποτα γιατι δεν εινια απο αυτους τους χαρακτηρες αλλα αν του το ζηταγα δεν θα ελεγε και οχι!3)το κακο ειναι ομως οτι δεν εχει καυλωθει ακομα μαζι μου αυτος αλλα λεει εινια καλο γιατι ετσι δειχνει οτι με αγαπαει πολυ και οτι δεν το εχει εκει το μυαλο του αλλα εγω πως θα του πω ή εστω να του δειξω οτι θελω και κατι αλλο?? Πήγαινε στο θέμα: αβολη συζητηση! |