Μήνυμα στις 24/6/2014 στις 01:24 @Διασκέδαση
Θα ελεγα και εγω το The Walking Dead αλλα δεν ξερω αν θεωρεις σιχαμερες αυτα που περιεχει :P
Πήγαινε στο θέμα: Ξενες σειρες(Προτασεις)
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 20:14 @Flame
Ουτε εγω πιστευω στον συγκεκριμένο/συγκεκριμέμους Θεο/Θεους και ειμαι 16 χρονων. Μπορει καποιοι να πουνε οτι ειμια μικρος αλλα διαφορα αλλα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Πιστευα και εγω στον Θεο μεχρι που ηρθαν ολα αυτα τα ερωτηματα λογικης. Γιατι αφου ο Θεος μας δημιουργησε δεν μας βοηθαει να επιζησουμε σε αυτον τον πλανητη? Γιατι δεν θεραπευει τους αρρωστους που πεθαινουν? Γιατι πεθαινουν καλοι ανθρωποι και αυτοι που εχουν κανει τοσας κακα ζουνε μια υπεροχη ζωη? Γιατι δεν σταματησε με καποιον τροπο τους πολεμους πριν γινουν ολες αυτες οι σφαγες? Πριν καποιον καιρο φοβομουν να πω στον εαυτο μου οτι δεν πιστευω στον Θεο και ειδικα σε αλλα ατομα αφου ειχα δει τι περασε ενας φιλους μου για 2 μηνες περιπου αφου το εμαθαν ολοι. Μετα ομως καταλαβα οτι δεν υπαρχει Θοες και δεν προκειτε κανενας να μου κανει κατι επειδη δεν πιστευω. Επισης ειναι τυχαιο που ολα τα μεγαλα θαυματα και το πιο περιεργα και συγκλονιστικα θαυματα εγιναν τοτε που δεν μπορουσε κανενας να τα καταγραψει σε εικονα/βιντεο παρα μονο να γραψει η να ζωγραφισει? Εννοειτε πως μπορεις να γραψεις οτι γουσταρεις. Τελος για τους δεμονισμενους που λεει warriorsagrinio ο μεγαλυτερος δεμονας πιστευω οτι ειναι τα ναρκωτικα και υπαρχει και κατι που λεγετε παρανοια και σε συνδιασμο με τα ναρκωτικα κανεις πολυ χειροτερα απο το να βρυζει και να χτυπιεσαι Αυτα ειχα να πω. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον το κεφαλι θα το γυρεις λιγο προς τα δεξια η αριστερα συνηθως δεξια ειναι και θα κανει το ιδιο και αυτη ( ειναι για να μην χτυπανε οι μυτες σας) φιλισε την στο στομα οπως θα την φιλαγες στο μαγουλο για 1-2 φορες και μετα θα ανοιξεις λιγο πιο πολυ το στωμα στο και κανεις σαν της χαϊδευεις τα χειλη με της με τα δικα σου χειλη αλλα προσεχε μην την ακουμπησεις με τα δοντια και μετα αν θελεις μπορεις να βαλεις και λιγο γλωσσα σαν της γλυφεις την γλωσσα δηλαδη αλλα θα ελεγα να το κανεις απο την δευτερη φορα που θα την φιλισεις. Τωρα ποση ωρα, φιλα την και ξερω γω δεν θελεις αλλο τραβιξου σιγα σιγα πισω και θα σταματησει ή αν τραβιχτει αυτη κανε το ιδιο και μετα πολυ ωραιο ειναι να την κοιταξεις στα ματια με χαμογελο
Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Θα ειστε καπου οι 2 σας, θα την παρεις αγκαλια και στην αρχη φιλα την στο μαγουλα και μετα φιλα την ολο και πιο κοντα στο στομα μεχρι που οταν τελικα φτασεις εκει θα αρχισει και αυτη και μετα θα γινουν ολα μονα τους. Εγω αυτο εκανα την πρωρη φορα :)Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 9/6/2014 στις 01:12 @Sex
Και εγω στην ηλικια σου τοσο την ειχα, τωρα που ειμαι 16 χρονων ειναι 13,5 εκ περιπου και ειμαι κομπλε αρα dont worry
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό Πεως
Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 17:14 @Διασκέδαση
Ευχαριστω για την απαντηση σου. Για σκουλαρικι το σκεφτομουν ετσι και αλλιως για 3η λυκειο (που θα ειμαι 18). Για το tattoo σκεφτομαι να κανω για το καλοκαιρι χενα και μετα μονιμο οταν φουσκοσει λιγο παραπανω το μπρατσο οπως ειπες και εσυ :)
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι και τατου
Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 16:59 @Διασκέδαση
Ειμαι 16 χρονων. Μεχρι φετος πηγαινα γενικο αλλα απο του χρονου θα επαλ. Ενα προβλημα μου ειναι οτι ειμαι αγυμναστος και θελω να κανω γυμνατικη (οχι γιατι φοβαμαι τους αλλους στο επαλ απλα δεν μου αρεσω ετσι) μπορειτε να μου πειτε ποσο γυμνατικη ειναι καλο να κανω καθε μερα στην ηλικια μου? Επιση οπως εγραψα και στον τιτλο θελω να βαλω σκουλαρικι στο φρυδι και να κανω ενα tattoo στο δεξι χερι γιατι μου αρεσει πολυ. Τι γνωμη εχετε για αυτο και αρεσει καθολου στα κοριτσια? Τελος λετε να με περασουν για κανενα μαγκα-κολωπαιδο στο επαλ εαν κανω tattoo?
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι και τατου
Μήνυμα στις 2/6/2014 στις 14:31 @Διασκέδαση
Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα είδος μουσικής παρόμοιο με electro house και electro dance? ( όχι deep house :P )
Πήγαινε στο θέμα: Είδος μουσικής
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 20:17 @Sex
1) Δεν είναι κατάχρηση, γιατί το λες αυτό? 2) Εγώ δεν γνωρίζω κάποιον άλλον τροπο και δεν νομίζω να υπάρχει 3) Μια χαρά είναι 14,5 όχι μόνο για την ηλικία σου αλλα και γενικότερα εγώ ειμαι 16 και την έχω 12 και σιγά δεν με πειράζει καθόλου. Οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται από το μέγεθος αλλα από τον τρόπο αν την από 8 εκατοστά και πάνω κανεις άνετα δουλειά. Ο μέσος όρος είναι από 11-12 μέχρι 15-16 νομίζω Ελπίζω να σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: μπορω να χυνω??? |