Μήνυμα στις 23/6/2014 στις 00:43 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά και πάλι, Είμαι 15χρονών 60-65 κιλά και 1,70 ύψος καί θα ήθελα συμβουλές ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ή να μου προτείνετε κατι για να αποβάλλω το λίπος μου..και τι είδους ασκήσεις γυμναστικής... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 00:19 @Sex
Φίλε ένα θα σου πω πάρε DUREX με ραβδώσεις μπορεί να μην έχει έντονη γεύση ΩΣΤΟΣΟ οι ραβδώσεις κανουν την γυναικά να πονα πιο πολή... ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ :)! Πήγαινε στο θέμα: Πιο προφυλακτικό προτιμάτε;
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 15:15 @Μηχανήματα
Καλησπέρα,καλησπέρα Έχω 50ευρώ και με αυτα θέλω να αγοράσω κατι...μπορειτε να μου πείτε καμια ιδέα (οχι παιχνίδια κτλπ.) κατι καινοτόμο η κάτι καλο που έχετε εσείς και αξίζει πιο ακριβά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-) Πήγαινε στο θέμα: Κάτι ενδιαφέρον
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 16:54 @Sex
1) Φυσικά και θα θέλει δεν νομιζω να είναι αρνητικος.. 2) Την βγάζεις έξω και με το χέρι σου του την πιάνεις και του τον πηγαινεις πανω κατω.. 3)Σε κανένα τεταρτο με εικοσαλεπτο θα χυσει αναλογως την καβλα.. 4)Οταν χυσει θα πεταχτουν κατι ασπρα υγρα πιχτα..και η εκκει τελιωνει με λιγα λογια.. ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ!! :-) Πήγαινε στο θέμα: χυσια και πεξιμο
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 13:29 @Sex
Γειά σας παιδιά. Ας μπώ κατευθείαν στο ψητό,λοιπόν είμαι 15 πάω Γ'ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και τον έχω 14,5 cm.Το πρόβλημα είναι οτι όταν ακουμπάω την βάλανο..πονάω πολύ..κανέναν τρόπο αντιμετώπισης τον πλένω καθημερινά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Βάλανος
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 16:51 @Διάφορα
μία απάντηση ρε παιδιά ..με έχει φαει το άγχος.
Πήγαινε στο θέμα: Pre-Lower Ιουνίου 2014
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 11:51 @Διάφορα
Γειά σας παιδιά και πάλι. 7 Ιουνίου δίνω το pre-lower και έχω πάρα πολυ άγχος διότι δίνω το πρώτο πτυχίο μου για Αγγλική γλώσσα.Η δασκάλα μας μας έχει πει οτι είναι παρα πολυ εύκολο.Για αυτο θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας και πώς βαθμολογούνε.Σας παρακαλώ παιδιά βοηθήστε με,με εχει φαει το άγχος! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Pre-Lower Ιουνίου 2014
Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 15:42 @Διάφορα
Γειά σας παιδιά και πάλι. 7 Ιουνίου δίνω το pre-lower και έχω πάρα πολυ άγχος διότι δίνω το πρώτο πτυχίο μου για Αγγλική γλώσσα.Η δασκάλα μας μας έχει πει οτι είναι παρα πολυ εύκολο.Για αυτο θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας και πώς βαθμολογούνε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων/ Πήγαινε στο θέμα: Pre-Lower Ιουνίου 2014
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 19:51 @Διάφορα
παιδιά μη απάντηση σε αυτο που απαντάω...στις εξετάσεις πρέπει να γράψω πανω απο 10 σε καθε μαθημα για να περάσω ;; (Eυχαριστώ για την βοήθεια)
Πήγαινε στο θέμα: ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 17:27 @Διάφορα
Στις εξετάσεις δε πρέπει να γράψεις πανω απο 10;;
Πήγαινε στο θέμα: ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ |