Μήνυμα στις 11/9/2014 στις 12:55 @Μηχανήματα
ενταξη μεχρι 900 ευρω όχι παραπανω
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα Λαπτοπ
Μήνυμα στις 11/9/2014 στις 00:36 @Μηχανήματα
Λοιπον παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Περασα αρχιτεκτονικη στην Ξανθη και θέλω ενα λαπτοπ που να σηκωνει σχεδιαστικα προγράμματα (επεξεργασια εικονας-βιντεο, αρχιτεκτονικου σχεδιασμου) που είναι αρκετα βαρια, παρομια προγραματα προσωπικης χρησης αλλα και για καθημερινη χρηση για ταινίες, μουσικη... εμενα μου αρεσε ο HP envy 15-j100sv αλλα πειτε και εσεισ καμια γνώμη
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα Λαπτοπ
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 17:13 @Διάφορα
Παιδιά καλοκαίριασε. Όλοι βγάζουμε τα περσινά μας Τ-shirts μας έξω για να μην ζεσταινόμαστε από τον ήλιο. Έλα όμως που εμφανίζονται όλο και περισσότεροι με μπλουζάκια V χωρίς ίχνος τρίχας στο στέρνο τους .Προσωπικά μου αρέσει (έχω δει και άτομα με τρίχες να τα φοράνε και δεν μου αρέσει καθόλου). Μου αρέσει όμως σε γυμνασμένα άτομα πιο πολύ χωρίς βέβαια να κατακρίνω όλους τους άλλους που τα φοράνε. Έτσι λοιπόν λέω να πάω να αγοράσω και εγώ 2-3 τέτοια μπλουζάκια. Μπορεί να μην διαγράφεται το Τ του στέρνου πάνω μου αλλά είμαι φυσιολογικά γυμνασμένος. Τέλος πάντων, το πρόβλημά μου έμενα είναι ότι εχω υπερβολικά πολλές τριχες στο στέρνο μου και δεν μπορω να τα φορέσω. Δεν νιώθω άνετα. Τι πρέπει να κάνω κατά την γνωμη σας; Να τις ξυρίσω η μετά θα δείχνει άσχημο ; εσείς το θεωρείτε ωραίο αυτό ; (γενικα το V μπλουζάκι)
Πήγαινε στο θέμα: t-shirt V και ξύρισμα |